ONZE EXPERTISES

Internet of Things

VoIP communicatie apps

Design & User experience

SLIMMEAPPS DIEWIJ HEBBEN GEMAAKT SAMEN MET ONZE KLANTEN

Native appsHybride appsWeb apps

DE BESTEAPP ERVARINGMET NATIVE APPS

De FREEONTOUR kampeer app verrijkt de ervaring van Hymer-klanten door reizen en trips onvergetelijk te maken. Om gebruikers de beste ervaring te bieden is gekozen voor een native techniek voor iOS en Android.

Bekijk dit project

Een interactieve online streaming app waarbij klanten zelf bepalen wat ze zien op welk gewenst moment. WithLove is de meest romantische streamingdienst vol met romantische films, New Faith Network is het grootste platform voor Christelijke films en series.

Bekijk dit project

HYBRIDEÉÉN APP VOORIOS EN ANDROID

De Knaek app is de ideale app voor studenten. Studenten krijgen korting bij meer dan 1000 locaties op basis van GPS en voorkeuren en automatische cashback door middel van een API systeem. De app stond in de eerste week van lancering als ’trending’ in stores.

Bekijk dit project

UITGEROEPEN TOT BESTE E-LEARNING APP

Hybride, Ionic, Web & Design

Het leerplatform dat studenten helpt hun examens te halen. De app had direct tientallen duizenden installaties na de release en is uitgeroepen tot een van de beste nieuwe apps in april 2018.

Bekijk dit project

WEB APPSGROOT BEREIKEN TOEGANKELIJK

LiveAdvize brengt ondernemers en experts samen. Het platform verbindt de gebruiker met experts op basis van vraag en kennis.

Bekijk dit project

Darwin geeft de gebouwbeheerder inzicht over het gehele pand; klopt de temperatuur, hoeveel water wordt er gebruikt, etc. De iBeacon technologie geeft bezoekers de mogelijkheid om ruimtes te bedienen.

Bekijk dit project

INTERNET OF THINGSONZE SLIMSTE APPS

EEN KOFFER INCHECKEN VIA BLE (BLUETOOTH LOW ENERGY) MET BAGTAG

Android, iOS, Whitelabel & IoT

Het digitale bagage label van BAGTAG maakt het mogelijk om gemakkelijk online bagage in te checken en te labelen. Met behulp van BLE wordt de bagage informatie versleuteld verstuurd en via het E-ink scherm getoond voor extra veiligheid.

Bekijk dit project

ROOMPOT DIGITAL KEY

Android, iOS & IoT

Geniet van de vakantie met comfort en ontspanning. De Roompot Digital Key app is een digitale sleutel waarmee eenvoudig de deur van het vakantieverblijf geopend kan worden met de smartphone. In- en uitchecken was nog nooit zo makkelijk, én digitaal.

Bekijk dit project

De in-lite tuinverlichting app geeft de gebruiker volledige controle over zijn tuin via Bluetooth Low Energy. Met behulp van ingestelde motion sensors of routines staan lampen altijd op het juiste moment aan.

Bekijk dit project

DE VOIP APPEXPERT VANNEDERLAND

Bellen via het internet. Een VoIP app gemaakt voor de zakelijke gebruiker. Inmiddels hebben wij ruim drie jaar ervaring met het ontwikkelen van VoIP technieken.

Bekijk dit project

VIALER APP

Android & VoIP

Uitgaand bellen met een particulieren smartphone via het zakelijke nummer. Deze VoIP app maakt het mogelijk om via 4G of WiFi zakelijk te bellen.

EEN PRACHTIGUX & UI DESIGN 

DESIGNED FOR ULTIMATE LUXURY

Android, iOS & Design

Ontbijt op Ibiza of een lunch op de Bahama’s? Lovemetender is de reisapp voor het luxe segment voor een onvergetelijke bootreis. Een hoogstaande native app met een strak UI design dat door ons is ontwikkeld.

Bekijk dit project

Een zorg app die zorgprofessionals van verschillende instellingen volledige dossier laat zien middels geavanceerde blockchain technologie. Zonder dubbele vastlegging.

Bekijk dit project

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT