Direct op de koffie?

Wilt u een app laten maken en bent u op zoek naar een geschikte ontwikkelaar voor uw app? Coffee IT is de aangewezen app ontwikkelaar in Utrecht als het gaat om het maken van een krachtige mobiele app. Wij begeleiden u door het gehele ontwikkeltraject. Daarnaast denken we graag met u mee omtrent het concept, design, ontwikkeling en promotie van uw app. Bij Coffee IT kunt u een app laten maken voor zowel smartphones, tablets, smartwatches en smart tv’s. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent uw app idee? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Wij hebben een app gerealiseerd voor onder andere:


Van idee tot werkende app oplossing


Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van mobiele apps. Als ontwikkelaar vertalen wij uw app idee naar een werkende applicatie die geschikt is voor verschillende devices. Of het nu gaat om een app voor een smartphone of tablet. Wij kunnen voor elk mobiel apparaat een geschikte app ontwikkelen.

Onze specialisten beschikken over ruime ervaring op het gebied van app development. Hierdoor kunnen wij u altijd van een passende oplossing voorzien. Wij zijn volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken. Mede hierdoor kunnen wij u adviseren omtrent de ontwikkeling van uw app idee. Wij gaan altijd voor een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. De kans op een succesvolle app wordt hierdoor aanzienlijk vergroot.

Wilt u meer weten over het laten maken van een app? Of wilt u eens sparren over de mogelijkheden omtrent uw app idee? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Neem contact op
App laten maken

Wat zijn de voordelen van een app?


 • Gebruiksvriendelijker dan een mobiele website
 • Ook te gebruiken zonder internettoegang
 • Kan de hardware van een apparaat gebruiken
 • Door eenvoudige installatie altijd toegankelijk
 • Grote markt en potentieel bereik
 • Eenvoudig te gebruiken
App laten maken door Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Voor het laten maken van een professionele app is Coffee IT de aangewezen partner. Wij beschikken over aantoonbare kennis op het gebied van app ontwikkeling. Dit stelt ons in staat om binnen een korte tijd een gedegen mobiele applicatie op te leveren. Als full service ontwikkelaar bouwen wij maatwerk apps voor alle platformen en apparaten. Wij begeleiden onze opdrachtgevers door het hele app ontwikkeltraject. Van het concept en design tot de technische ontwikkeling en promotie in de app stores. Als betrokken app ontwikkelaar denken wij graag met u mee omtrent uw app.

 • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
 • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
 • Behaalt/ondersteunt uw (bedrijfs-)doelstellingen
 • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
 • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
 • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
 • Expertise in design, techniek en marketing

Het app ontwikkelproces


Bij Coffee IT begeleiden wij u door het gehele app ontwikkeltraject. Door onze pragmatische werkwijze kunnen wij uw wensen snel vertalen naar een werkende app oplossing. Ons proces bestaat uit een vijftal stappen, te weten: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

In alle fase treden wij op als expert én adviseur. Als opdrachtgever heeft u direct contact met onze specialisten op het gebied van (interactie)design, ontwikkeling en marketing. Indien gewenst kunnen wij tevens samenwerken met uw ontwikkelaars. De korte lijnen zorgen ervoor dat wij snel kunnen schakelen.

Zoals u van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten staat de kwaliteit van een app hoog in het vaandel. Door onze agile (scrum) ontwikkelmethode kunnen wij in een korte tijd een resultaatgerichte app opleveren. Meer weten over het laten ontwikkelen van een app door Coffee IT? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op
App ontwikkel proces

App ontwerp & UX design


Bij het laten maken van een app stellen wij de eindgebruiker altijd centraal. Op basis van de behoefte van uw doelgroep maken onze designers een grafische interface die is afgestemd op de gebruikers. Onze grafische ontwerpers zijn volledig op de hoogte van de laatste design trends. Hierdoor zijn wij in staat om een innovatief UI & UX design te realiseren.


App ontwikkeling


Zoals u van een professionele app ontwikkelaar mag verwachten stellen wij hoge kwaliteitseisen aan de code. Door diverse tools kunnen wij bugs vroegtijdig opsporen en oplossen. Een goed werkende app draagt bij aan een uitstekende gebruikerservaring. Daarnaast zorgt een kwalitatieve app dat toekomstig onderhoud en updates eenvoudiger uit te voeren zijn.


App marketing

Coffee IT ondersteund en adviseert u in het gehele app ontwikkeltraject. Na de lancering in de app stores kunnen wij u tevens bij staan in het vergroten van het aantal downloads en actieve gebruikers. Op basis van een gedegen plan kunnen wij u ondersteunen in de promotie van uw app. Door SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO) kunnen wij de zichtbaarheid van uw app vergroten.

Wij ontwikkelen apps voor alle platformen


Coffee IT is een veelzijdige app ontwikkelaar. Ons uitgebreide portfolio onderstreept dat. Voor zowel start-ups, bedrijven, clubs als universiteiten hebben wij een app gerealiseerd. Wij beschikken over bewezen kennis en ervaring in apps voor vrijwel alle platformen. Of het nu gaat om een app voor een mobiele telefoon of tablet. Onze specialisten kunnen voor alle typen devices een geschikte oplossing realiseren. Ook voor de minder voor de bekende apparaten zoals smartwatches en smart tv’s kunnen wij apps bouwen.

Als ervaren app ontwikkelbureau kunnen wij volgens verschillende ontwikkelmethodes werken. Onze kennis reikt verder dan alleen het maken van web apps. Wij kunnen namelijk tevens hybride- en native apps ontwikkelen. Afhankelijk van uw wensen, budget en doelstellingen kunnen u helpen met de keuze voor de juiste ontwikkelwijze. Naast ontwikkeling hebben wij tevens ervaring in app marketing. Dit stelt ons in staat u te helpen met het bereiken en activeren van uw doelgroep.

Neem contact op

Veelgestelde vragen


De kosten voor het ontwikkelen van een app zijn sterk afhankelijk van diverse factoren. De onderstaande aspecten zijn van invloed op de kosten voor het ontwikkelen van een app:

 • Het type app (hybride, native, web app);
 • De platformen (Android, iOS, Windows, Web);
 • De mobiele apparaten (smartphones, tablets, smartwatches, smart tv’s);
 • De functionaliteiten (API koppelingen, GPS, pushberichten, etc.).

Bent u benieuwd wat de kosten zijn voor uw app project? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. Wij adviseren u graag omtrent het budget en de kosten. Daarnaast denken wij graag met u mee omtrent de verdienmodellen van uw app.

Lees hier meer over de kosten voor het laten maken van een app.

De benodigde tijd voor het ontwikkelen van een app is erg afhankelijk van de complexiteit en de functionaliteiten van een app. In de regel duurt het maken van een app ongeveer twee tot zes maanden. Wij werken volgens een agile (scrum) werkwijze. Hierdoor zijn wij in staat om snel en op een effectieve wijze een app te ontwikkelen. Bij deze ontwikkelmethode werken wij met sprints van twee weken. Echter is het ook mogelijk om een andere werkwijze, zoals waterval, te hanteren.

In onze werkwijze zijn verschillende fase in het app ontwikkeltraject te onderscheiden. Indien er agile wordt gewerkt heeft neemt elke fase minimaal één sprint in beslag. In de regel ziet de tijdsplanning voor het ontwikkelen van een app er als volgt uit:

 • 1 – 2 weken: onderzoek (inventarisatie van uw wensen)
 • 2 – 4 weken: ontwerp (UI/UX design/wireframing)
 • 2 – 4 weken: ontwikkeling (bètaversie)
 • 1 – 2 weken: testen (oplossen van bugs)
 • 1 – 2 weken: Publiceer (de lancering van uw app in de app stores)

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk app oplossingen. Ons team van specialisten kan zowel hybride, native als web apps realiseren. Als full service app ontwikkelaar kunnen wij apps voor alle denkbare devices en mobiele besturingssystemen opleveren. Coffee IT is niet zo zeer gespecialiseerd in één type app. Wij hebben onder andere ervaring met games, beacons apps, e-learning apps en bedrijfsapps.

Wanneer u een app laat maken door Coffee IT kunt u directe communicatie verwachten met onze ontwikkelaars. Daarnaast zijn wij een betrokken partner in het gehele app ontwikkeltraject. Wij denken graag met u mee omtrent alle aspecten zoals het concept, techniek, marketing, onderhoud. Hierbij kunt u altijd gedegen advies verwachten zodat wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Zoals u van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten hanteren wij een pragmatische werkwijze. Als u uw app laat maken door Coffee IT beginnen wij met het kijken fundamentele eigenschappen van uw bedrijf zoals missie, visie, concurrentie, zwaktes en sterktes. Vervolgens kijken we naar de projectspecificaties en de beoogde doelen zoals de communicatie, tijdsplanning en technische vereisten. De keuze tussen een hybride, native of web app is erg belangrijk, als adviseur en expert op het gebied van het app ontwikkeling helpen wij u graag bij deze keuze.

Wanneer er een goed gefundeerde beslissing is gemaakt met betrekking tot het soort app stellen we samen een plan op en worden de eerste technische ontwerpen gerealiseerd. Wanneer we op één lijn zitten en de vereisten op papier staan beginnen we met het maken van uw app. Na de oplevering staan wij u tevens bij in de distributie in de app stores. Daarnaast kunt u bij Coffee IT rekenen op goede nazorg en advies met betrekking tot de kosten voor onderhoud van uw app en eventuele updates van uw app.

Ja, als app ontwikkelaar hebben wij ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van bedrijfsapps. Of het nu gaat om een start-up, MKB bedrijven, multinationals of overheidsinstellingen. Wij zijn in staat om voor uw bedrijf of organisatie een geschikte zakelijke app te ontwikkelen. Wij hebben aantoonbare expertise op het gebied van business apps. Hierdoor kunnen wij met mee denken omtrent het concept, design, techniek en business modellen.

Bekijk ons portfolio om te zien welke bedrijven u voor zijn gegaan in het laten ontwikkeling van een app.

Als full-service app ontwikkelaar kunnen wij voor elk denkbaar platform een app realiseren. De meest bekende platformen zijn de besturingssystemen van Google en Apple, te weten: Android en iOS. Echter kunnen wij ook voor de minder bekende app platformen een app ontwikkelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld aan Windows Phone.

Naast native apps kunnen wij ook ook voor meerdere platform tegelijk een app ontwikkelen. Een dergelijke ontwikkelmethode wordt ook wel een hybride app genoemd. Hierbij maken wij gebruik van bestaande frameworks zoals AngularJS en Ionic.

Zoals u van een gedegen app bouwer mag verwachten kunnen wij voor alle mobiele apparaten een geschikte app ontwikkelen. Zo hebben wij voor diverse opdrachtgevers apps ontwikkelt voor voor uiteenlopende devices. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor:

 • Smartphones (Android-telefoons, Windows Phones en iPhone)
 • Tablets (Android tablets/phablets en iPad)
 • Smart TV’s (Android TV en Apple TV)
 • Smartwatches (Android Wear en Apple Watch)

Heeft u een andere vraag?


Staat uw vraag er niet tussen of heeft u een andere vraag omtrent het laten ontwikkelen van een app door Coffee IT? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag omtrent uw app project.

Neem contact op

ClearVox Nexxt app


ClearVox is gespecialiseerd in VoIP-software. VoIP staat voor ‘Voice over IP’ is een techniek om te bellen via internet. Kenmerkend aan de dienstverlening zijn de betrouwbaarheid, de flexibiliteit en het innovatieve karakter. ClearVox heeft Coffee IT benaderd om een VoIP app te maken.

Coffee IT heeft een native app oplossing gerealiseerd voor Android en iOS. Met de ClearVox Nexxt app kunnen klanten en partners onderling bellen via VoIP. De app is voorzien van een handige ‘conference call’ functie. Hiermee kunnen meerdere gebruikers aan een gesprek deelnemen. Het is tevens mogelijk om te beeldbellen, zonder enige vertraging. Daarnaast biedt de ClearVox Nexxt app een functie om onderling tekstberichten te versturen.

Meer over dit project
Clearvox Nexxt App
Route 42 Argus app

Route 42 Argus app


Route42 is een jong bedrijf die zich op innovatieve software binnen de transportbranche. Voor de ontwikkeling van een app voor vloot-managers en vrachtwagen bestuurders was Route42 op zoek naar een betrouwbare ontwikkelaar. Route42 gunde Coffee IT de opdracht voor het ontwikkelen van de Argus app.

Het team van Coffee IT heeft in een zeer korte tijd een hybride app ontwikkeld. De app alarmeert via push notificaties vrachtwagen eigenaren en managers over die situatie op de app. Indien er een ongeluk heeft plaatsgevonden wordt de locatie van het voertuig, het tijdstip en de betrokken chauffeur doorgestuurd. Hiermee kunnen hulpdiensten direct worden ingeschakeld. Indien er een dashcam in de cabine van de vrachtwagen aanwezig is kan deze via een cloud-oplossing worden bekeken.

Meer over dit project

MyBeam app


MyBeam is een Nederlandse start-up welke zich focused op locatie gebaseerde informatie voorziening. MyBeam levert campagnes in de huisstijl van haar klanten die gebruik maken van de iBeacon technology.

Coffee IT heeft zorggedragen aan de ontwikkeling van de MyBeam app. De app is volledig native ontwikkeld voor iOS en Android. Gebruikers krijgen middels push notificaties berichten wanneer zijn in de buurt zijn van een beacon. Op dat moment krijgen ze een gerichte content te zien. Om de content in de app te managen heeft Coffee IT tevens een web app ontwikkeld. Hiermee kunnen de klanten van MyBeam de o.a. advertenties en beacons beheren.

De MyBeam app is onder andere ingezet tijdens de huldiging van PSV, in Plus supermarkten en voor de Mentos More campagne.

Meer over dit project
Mybeam app

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op