EEN APPLATEN MAKEN

Wil je een app laten maken die jouw visie om zet in een succesvolle app? Als ervaren app ontwikkelaar hebben wij meer dan honderd unieke apps gebouwd voor een breed scala aan klanten. Van ambitieuze start-ups zoals Range tot grote corporates zoals Deloitte of Roompot vakanties. Voor elke industrie maken wij maatwerk applicaties. Als marktleider in mobile app development hebben we een duidelijke passie: betrouwbare apps ontwikkelen die klaar zijn voor duizenden gebruikers.

Laat een krachtige en gebruiksvriendelijke app maken die wordt ontwikkeld met de laatste technologieën en mogelijkheden.

direct contact
een app laten maken

ONTMOET ONZE GESPECIALISEERDE IN-HOUSE APP ONTWIKKELAARS

het team

UX & UI app design

Met onze full-service aanpak begeleiden we onze opdrachtgevers van concept tot design tot release. Als technisch partner leveren we onafhankelijk advies over complexe vraagstukken.

Lees er meer over

Persoonlijke aanpak

Een transparant ontwikkelproces van ontwerp tot release. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van jouw app en hebt altijd direct contact met het ontwikkelteam om snel te schakelen.

Bekijk onze werkwijze

Beste kwaliteit apps

Een gebruiksvriendelijke app die gebouwd is met een schone code. De app kan gemakkelijk doorontwikkeld worden en is op de lange termijn kostenbesparend en vertoont weinig bugs.

Bekijk ons portfolio

Wouter van Eldrijk, DutchChannels


“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DutchChannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

DutchChannels is marktleider op het gebied van onafhankelijke, branded en niche video channels.

Bekijk alle referenties
DutchChannels app

FULL-SERVICE APP ONTWIKKELING MET EEN BEWEZEN METHODE

Een app moet meerwaarde bieden en iets toevoegen. Voor particulieren of consumenten-apps is dit essentieel om onderscheidend te zijn in de stores. Voor bedrijven-apps of enterprise-apps is dit noodzakelijk om ervoor te zorgen dat de bedrijfsdoelstellingen daadwerkelijk worden gehaald. Een maatwerk app garandeert deze meerwaarde. Neem bijvoorbeeld de consumenten-app ‘Knaek‘, die in de eerste week na release al duizenden keren werd gedownload. Een ander voorbeeld is de zorg-app ‘Lemon’ die in samenwerking met het UMCG is gebouwd en de kwaliteit van zorg verbeterd.

De gehele app-reis

Wil je bij ons een maatwerk app laten maken dan hanteren wij een gevalideerd Agile ontwikkeltraject. Wij treden op als technisch partner: van strategie tot conceptfase tot het testen van een app of de lancering in de app stores. Door mee te denken en technisch advies te bieden waar nodig hebben wij veel opdrachtgevers kunnen helpen in hun app-succes. Wij ontwikkelen alles in eigen beheer in kleine multidisciplinaire teams. Je laat de app daarom maken door een specialist, geen generalist. Dit maakt het ontwikkelen van onze apps efficiënt, kostentechnisch aantrekkelijk en verkort de time-to-time market.

Bekijk ons werkproces
Coffee IT app ontwikkelproces

HET TYPE APP

Native, hybride of web? Dit zijn de meest gangbare app smaken. Ga je voor de beste app-prestaties? Dan kan een native iOS of Android app de beste techniek zijn. Wil je jouw app direct in zowel de Play Store als de Apple App Store lanceren of toegankelijk maken via een webbrowser? In dat geval kunnen we een hybride- of web app ontwikkelen.

Voor elke app-techniek hebben wij eigen developers per programmeertaal. Zo ben je gegarandeerd van een ervaren team van developers voor het beste resultaat. Daarnaast hebben wij ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in het Internet of Things. Zo kunnen wij een IoT app ontwikkelen voor elk platform. Weet je nog niet voor welk platform je een app wilt laten maken? Bekijk dan deze pagina voor meer informatie over de voor- en nadelen per app type.

App maken

JE APP LATEN MAKEN DOOR EEN PROFESSIONAL? DIT KUN JE VERWACHTEN:

Naast onze ervaren developers, no-nonsense aanpak en scherpe geest kun je het volgende verwachten:

  • Gevalideerde app ontwikkeling: wij ontwikkelen apps op basis van ervaring en gebruikerstests
  • Wij zijn gespecialiseerd in mobiele oplossingen voor elk framework en elk besturingssysteem
  • De app heeft de beste kwaliteit, weinig onderhoud nodig en vertoont weinig bugs
  • Fullservice aanpak: onze designers, marketeers en ontwikkelaars werken samen aan de app
  • Waar nodig denken wij proactief mee met het concept of het verdienmodel
  • De app is schaalbaar en ontwikkeld voor duizenden actieve gebruikers
  • De app kan eenvoudig doorontwikkeld worden, met extra functies
  • Jij wordt de volledige eigenaar van de app en de code
Direct contact

143

Apps ontwikkeld

67

Tevreden klanten

22

Mobiele app specialisten

250k

Apps gedownload in stores

COFFEE IT IS TECHNISCH PARTNER VAN

ANDERE VRAGEN OVER APPS?

De kosten voor een app zijn afhankelijk van meerdere factoren zoals toegelicht op deze pagina. De voornaamste kosten bestaan uit: de ontwikkelkosten (denk aan de functies van de app, het type app of de gebruikte programmeertaal). Een kostenindicatie ontvangen voor een app? Neem dan vrijblijvend contact op of vul onderstaand formulier in.

Wij kunnen apps maken voor alle gangbare smartphones. Denk hierbij aan het laten maken van een app voor Android of iOS specifiek, zogeheten native apps. Of smartphones apps die direct op beide platformen weken (hybride apps) of apps specifiek voor tablets, wearables of huisdomotica.

Daarnaast kun je bij ons ook webapplicaties laten maken. Web-apps hebben een aantal unieke voordelen ten opzichte van mobiele apps. Ze werken zonder dat de gebruiker ze hoeft te downloaden of werken in sommige gevallen offline. Wij adviseren je hierin graag.

Hoe lang het duurt om een app te laten maken is lastig te definiëren. De ontwikkeltijd van een app is, net als de kosten voor het laten maken van een app, sterk afhankelijk van het app concept en de complexiteit. Een ruwe schatting van de ontwikkeltijd van een vrij simpele maatwerk app ligt ergens tussen 4 – 30 weken. Dit is exclusief de kickoff en offerte periode. Heb je al een idee voor een app en ben je benieuwd naar de ontwikkeltijd? Neem dan vrijblijvend contact op of lees deze blog voor meer informatie.

Wanneer wij een maatwerk app bouwen dan zit hier ook een maatwerk ontwikkeltraject aan vast. Elke app is tenslotte uniek. Van de conceptfase tot het app-onderhoud treden wij op als technisch partner en appontwikkelaar. Wil je meer weten over ons proces van app ontwikkeling? Bekijk dan deze pagina waarin wij de verschillende fasen uitleggen die wij doorlopen bij het ontwikkelen van een app.

Voor vrijwel elke sector of bedrijf kan een maatwerk app een geschikte oplossing zijn. Voor sommige doeleinden leent een app zich extra goed. Denk hierbij aan een bestel app maken, een recreatie app of een bedrijven app die interne processen versnelt.

DE INDUSTRIEËN WAAR WIJ APPS VOOR MAKEN

WIL JE ZELF EEN APP LATEN MAKEN EN MEER INFORMATIE ONTVANGEN?

Wil je meer weten of een app laten maken? Vul onderstaand formulier zo gedetailleerd mogelijk in. Wij voorzien je zo spoedig mogelijk van een antwoord. Wil je een indicatie ontvangen van de kosten voor het laten maken van een app, of de ontwikkeltijd van het ontwikkelen van jouw app idee? Vul alle onderdelen in zoals het globale concept, het type app en de gewenste (minimale) functies.Overige vragen

Om je beter van dienst te zijn volgen een aantal vragen. Wees zo specifiek mogelijk.