MAATWERK APP LATEN MAKEN

Wij realiseren de digitale ambities van organisaties met maatwerk oplossingen. Van grote opdrachtgevers zoals Roompot of Deloitte tot ambitieuze scale-ups zoals Range met duizenden downloads op de dag van release. Onze apps zijn intuïtief, schaalbaar en worden specifiek ontwikkeld aan de hand van organisatiedoelen.

Coffee IT is specialist in het ontwikkelen, ontwerpen en onderhouden van hoogstaande apps voor alle platformen.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
app laten maken

EEN STERK TEAM MET EEN PASSIE VOOR INTUÏTIEVE OPLOSSINGEN

over ons

ELKE APP IS UNIEK MAAR DE ERVARING NEMEN WE MEE

Veel bedrijven hebben reeds een app laten maken bij ons. Als fullservice app ontwikkelaar hebben wij meer dan 150+ apps ontwikkeld. Wij begeleiden onze opdrachtgevers van conceptfase tot release tot onderhoud & beheer. Onze aanpak is volledig geïntegreerd. Wij zijn specialist in het ontwikkelen van professionele apps, het UX & UI design, onderhoud & optimalisatie en strategie. It’s all about apps.

Onze apps worden gekenmerkt door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Hierdoor kunnen wij duurzame en doeltreffende apps maken.

Neem contact op
professionele app ontwikkelen

ELKE APP IS UNIEK MAAR DE ERVARING NEMEN WE MEE

150+ apps ontwikkeld
55+ klanten

Onze apps worden gekenmerkt door de hoge mate van gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Hierdoor kunnen wij duurzame en doeltreffende apps maken voor onze opdrachtgevers.

professionele app ontwikkelen

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

ONTMOET HET TEAM

Professionele apps

Wij ontwikkelen apps met de laatste technieken en trends. Van nieuwe programmeertalen zoals React Native tot SwiftUI en van PWA tot native applicaties.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De hoge gebruiksvriendelijkheid van onze apps wordt gerealiseerd door actief mee te denken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker en de app veelvuldig te testen.

Ons werkproces

WELKE TECHNIEK KIES JE?

Het succes van een app begint bij het kiezen van de juiste techniek. Wij hebben eigen developers voor vrijwel elke techniek of programmeertaal. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die je mag verwachten van een ervaren app developer. Zo ben je verzekerd van een app van goede kwaliteit zonder bugs.

Naast het ontwikkelen van native-, hybride- en web apps, is Coffee IT gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en andere geavanceerde functies van een smartphone of device.

Wil je een app met een groot bereik? Dan kunnen we een hybride app maken. De app is dan in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Wil je de gebruiker de beste ervaring geven met jouw app? Dan kunnen we een native app voor iOS of Android makenWeb apps zijn ook nog mogelijk, dan heeft de gebruiker enkel een werkende internetverbinding nodig.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Lees meer over de app technieken
Mobiele app laten maken

APP BOUWERS

Wanneer je een custom app laat ontwikkelen dan is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op je app ontwikkelteam. Onze missie is simpel: complexe problemen oplossen met intuïtieve apps die ertoe doen.

Bij ons blijven de lampen regelmatig wat langer aan op kantoor. Soms door een uniek idee, soms door een deadline die gehaald moet worden. Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor slimme techniek.

Iedereen in het team heeft een passie voor apps, of het nu het ontwikkelen ervan betreft of het vermarkten. Successen worden zowel met het team als met de opdrachtgever gedeeld. Bij een app release komen wij langs met champagne en proosten we samen op een succesvolle afronding.

ONTMOET HET TEAM
Kosten app ontwikkeling

EEN EIGEN APP LATEN MAKEN: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een custom app laten maken is een intensief en technisch proces. Je wilt een gebruiksvriendelijke app met een prachtig design, lovende reviews in de app stores en een snelle ROI. Dit kost tijd en middelen. Wat kun je verwachten?

De ontwikkeltijd van een app hangt af van de complexiteit. Denk hierbij aan: welke functionaliteiten moet de app hebben? Welke techniek wordt gebruikt? Moet de app bijvoorbeeld op iOS en Android toestellen beschikbaar zijn of is één platform voldoende of wil je een web applicatie? Dit zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de ontwikkeltijd van een app. Afhankelijk van deze factoren duurt het ontwikkelen van een app vanaf enkele weken tot maanden.

Over het algemeen geldt dat wij na een getekende offerte snel kunnen beginnen met het ontwikkelen van een app. Wil je een grove indicatie ontvangen van de ontwikkeltijd van een eigen app? Lees dan deze blog ‘hoe lang duurt het om een app te maken‘ of neem contact op met onze specialisten.

De kosten voor het laten maken van een app variëren sterk en zijn afhankelijk van de complexiteit van een app. Vergelijk de vraag met ‘wat kost een huis?’. Koop je een klein appartement ergens in een klein dorp ter hoogte van Muggenbeet (dit bestaat, en ligt om precies te zijn hier), of koop je een drie etages tellend stadspand? De prijzen liggen sterk uiteen.

De kosten voor het maken van een app liggen tussen de paar duizend en enkele miljoenen euro’s. Omdat al onze apps maatwerk zijn, wordt de code speciaal ontwikkeld voor jouw organisatiedoel en gebruiker. Wij gebruiken geen app builders of standaard componenten, alles is custom en op maat.

Ben je toch benieuwd wat het maken van een app ongeveer kost? Op deze pagina leggen wij uit welke factoren van invloed zijn op de kosten van een app. Vul het formulier onder aan de pagina zo gedetailleerd mogelijk in, en wij voorzien je van een prijsindicatie voor jouw app.

Wat kun je verwachten als opdrachtgever wanneer je een app laat maken?

Wanneer wij een app maken dan ondersteunen wij zowel het ontwikkeltraject als het management. Ons doel is de opdrachtgever zo veel mogelijk te begeleiden waar nodig en snel tot een gewenst resultaat te komen. Om snel tot de kern te komen hebben wij de visie en de roadmap van een app nodig. Is er een businessplan of requirements document? Wij ontvangen dit graag zodat wij een advies op maat kunnen afgeven.*

*Wij begrijpen dat vertrouwen belangrijk is. Wij hebben daarom standaard een NDA verklaring (geheimhoudingsverklaring) liggen die we graag sturen alvorens je het concept toelicht. Vraag naar de mogelijkheden.

Met regelmaat contacteren partijen ons die een app hebben laten ontwikkelen in India. Een app laten ontwikkelen in India is vaak goedkoper doordat de loonkosten veel lager liggen. Een app elders laten ontwikkelen is niet in elk geval onverstandig. Heb je een simpele app met weinig functies? Dan kan het slim zijn deze middels outsourcing, bijvoorbeeld in India te laten ontwikkelen. Let echter wel op: vaak is goedkoop duurkoop. Maak dus duidelijke afspraken wanneer je een app laat ontwikkelen in India.

Lees deze blog om te weten waar je op moet letten wanneer je een app laat ontwikkelen door buitenlandse ontwikkelaars.

ZO MAKEN WE EEN SUCCESVOLLE APP VAN JOUW APP CONCEPT

Onze werkwijze is efficiënt en gevalideerd. Hierdoor komen wij snel tot een gebruiksvriendelijk eindproduct. Dit zorgt voor geld- en tijdbesparing en een duurzame app die lang mee gaat. Vanaf de start van het project heb je als opdrachtgever toegang tot ons CMS systeem, zo weet je precies waar jouw app team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt.

bekijk onze werkwijze

Heb je al een app maar kan ze wel een update gebruiken? Wij kunnen bestaande apps opnieuw ontwerpen of doorontwikkelen met extra functionaliteiten.

App design proces

COFFEE IT MAAKT APPS VOOR:

MKB TOT MULTINATIONAL

Je wilt de dienstverlening van jouw bedrijf verbeteren middels een app? Bedien je klanten of medewerkers met een maatwerk app die voldoet aan alle kwaliteitsnormen die je mag verwachten.

Multi-layered beveiliging, AVG, realiseert organisatietargets, implementatie van de eigen huisstijl en ultiem gebruiksvriendelijk.

Veel complexe problemen voor MKB’s of multinationals kunnen opgelost worden middels een app. Een app kan een proces optimaliseren, kosten aanzienlijk besparen of de dienstverlening verbeteren.

Zo wilde Roompot vakanties bijvoorbeeld aan haar klanten laten zien dat ze mee gaan met de tijd. Om de dienstverlening te verbeteren naar de vakantiebezoekers hebben we samen met Roompot vakanties een Smart Digital Key app gemaakt. Met de digitale sleutel kunnen bezoekers inchecken met een smartphone.

Een ander voorbeeld is de app die wij momenteel ontwikkelen voor Deloitte. Deloitte is een van de grootste aanbieders wereldwijd van professionele dienstverlening. Om de klanten van Deloitte beter te bedienen ontwikkelen wij momenteel een data-driven app. Deze app stimuleert teamprestaties om zo een constructief en gezond team te creëren.

Roompot Digital Key App.png
Range app Coffee IT

AMBITIEUZE SCALE-UPS

Ambitieuze scale-ups zijn ondernemers. Ze kennen de markt en weten hoe ze van een goed concept een unieke propositie kunnen maken. Ben je niet bang om te investeren in een app, heb je al een (angel)-investor en heb je een fantastisch idee met veel potentie? Wij helpen je graag met het realiseren van je doel.

Een goed voorbeeld van een succesvolle scale-up met een ijzersterke strategie is de app ‘Range‘. Range voorkomt dagelijks honderden boetes voor verkeersdeelnemers in Nederland. Al voor het ontwikkelen van de app heeft Range een slimme strategie ontwikkeld. Dit heeft ervoor gezorgd dat Range op de eerste dag duizenden app-installaties had. Lees hier hoe Range dit succes voor elkaar heeft gekregen en wat jij ervan kan leren.

MEER INFORMATIE?

Wil je een app laten maken of heb je nog een vraag? We horen het graag. Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

voice app ontwikkelen

BEKIJK EENS ONZE PROJECTEN

Van Progressive Web Apps tot whitelabel apps tot native. Wij ontwikkelen slimme apps op maar die elk bedrijf verder helpen.

Procesoptimalisatie, ROI, meer rendement, huisstijlintegratie.

Blockchain-based, EPD, UMCG, Zorgkaart Nederland

Zakelijke telefonie, Asterisk VoIP Server, SIP

Turn-by-turn navigatie, GPS, reisindustrie (KLM, Lufthansa)

Domotica, indoor navigatie, Bluetooth BLE

Educatie, leeromgeving, interactief leren