JOUW WEB APP BIJ COFFEE IT

Met een maatwerk web app combineer je de kracht van een reguliere app met de mogelijkheden van een desktop.

Onze web app ontwikkelaars ontwikkelen maatwerk oplossingen voor grote namen zoals: het ROC en ExamenOverzicht. De voordelen van een web app is het efficiënte ontwikkelproces en de web app is gelijk te gebruiken voor alle platformen.

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT

Coffee IT app developer Utrecht team

MAATWERK WEB APP ONTWIKKELAAR

Ons team ontwikkelt al jaren high-end web apps voor onze klanten. Door gebruik te maken van de nieuwste technieken zijn onze web apps responsive, schaalbaar en werken ze uitstekend op elk device. Het bouwen van een web app is één van de specialismen binnen Coffee IT. Naast het ontwikkelen van native apps en hybride apps. Doordat wij met ervaren, eigen developers werken per discipline, kunnen wij de beste kwaliteit garanderen.

VOORDELEN VAN EEN WEB APP LATEN MAKEN

Ben jij van plan om een web app te laten maken? Dan wil je waarschijnlijk een innovatieve stap zetten naar automatisering of productieverhoging. Veel ondernemers gebruiken een web app voor gebouwautomatisering, een proces optimaliseren of om een service te verbeteren. In veel situaties is een web app een slimme aanvulling op je strategie. Als app bouwer ontwikkelen wij professionele maatwerk oplossingen die specifiek zijn ontwikkeld om te ondersteunen bij de primaire processen van een bedrijf.

Wat kun je van ons team verwachten als jij een web app laat ontwikkelen? Bij projecten denken wij actief met de klant mee, stellen we kritische vragen en hebben aandacht voor jouw wensen. Benieuwd naar het gehele stappenplan? Bekijk dan ons ontwikkelproces.

Ontwikkelproces voor webapps

"COFFEE IT LEVERT PROFESSIONEEL WERK EN COMMUNICEERT GOED"

– Guilherme Luttikhuizen dos Santos, ExamenOverzicht

Guilherme is de oprichter van ExamenOverzicht en ziet het bedrijf een marktleider worden op het gebied van samenvattingen voor eindexamens.

TWEE PROJECTEN VAN ONZE WEB APP ONTWIKKELAARS

Darwin web app

Darwin is een web app dat door Coffee IT ontwikkeld en geeft totale inzicht en controle over een gebouw. Dit platform maakt gebruik van het Internet of Things en is de volgende stap in gebouwautomatisering (domotica). Gebruikers kunnen met de web app alle functionaliteiten in het gebouw beheren.

LIVE ADVIZE

De ‘Liveadvize’ web app is een van de web apps die wij hebben ontwikkeld. Deze gebruiksvriendelijke web app verbindt gemakkelijk ondernemers met experts voor advies. Ben je benieuwd naar welke applicaties wij nog meer hebben ontwikkeld? Bekijk hier dan hier ons portfolio.

Web apps voor alle devices

WEB- NATIVE- OF HYBRIDE APPS

Web apps kennen veel voordelen ten opzichte van native of hybride apps. Zo kan een dergelijke web app vanaf vrijwel elke smartphone (met internetverbinding) verbonden worden en hoeft de gebruiker niets te installeren. Dit maakt een webapplicatie uitermate geschikt als alternatief voor een native mobiele app. Het is daarnaast erg toegankelijk voor de eindgebruiker.

Het ontwikkelen van een web applicatie kan kostentechnisch voordeliger zijn in vergelijking met native apps.

WEB APP OF MOBIELE APP?

Een web app is laagdrempeliger voor de gebruikers in vergelijking tot mobiele apps. Dit komt omdat web apps zijn te bereiken via een browser. Mobiele apps daarentegen moeten gedownload worden in de Apple Store of via Google Play.  Ook is het ontwikkelen van een web app in sommige gevallen efficiënter. Doordat web apps te bereiken zijn via de browser zijn ze direct bruikbaar voor zowel iOS en Android systemen.

Onze web applicaties tonen vergelijkbare prestaties als een mobiele app. Wij combineren de technische mogelijkheden van een app met een website uitstraling. Best of both worlds dus.

Wil jij een web app laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Coffee IT Web app expert
Coffee IT meedenkende app expert

HOE LANG DUURT HET MAKEN VAN EEN WEB APP?

Bij het ontwikkelen van een web app hangen de ontwikkeluren af van een aantal onderdelen. Wat is bijvoorbeeld de complexiteit van de web app, de gewenste techniek en de verschillende functies? Het maken van een goed design duurt acht weken. Vervolgens gaan wij de web app bouwen. Dit proces duurt drie tot vier maanden, dat is inclusief test periode.

Ben je benieuwd hoelang het ontwikkelproces voor jouw web app duurt? Op basis van een goed uitgewerkt conceptplan kunnen we een goede indicatie geven. Bekijk hieronder wat wij nodig hebben.

COFFEE IT ONTWIKKELT APPS VOOR:

Fabian Giger Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.