Van idee tot champagne,
we've got you covered.

Elke ontwikkeling is een stukje co-creatie. Wij werken dan ook graag nauw samen met elke klant. Samen maken we impact door complexe problemen om te toveren naar intuïtieve oplossingen. Dit is onze werkwijze.

app ontwikkelproces accelerator day
app ontwikkelproces accelerator day2

Accelerator day

De Accelerator Day wordt georganiseerd vanuit The Concept Club. Op deze dag vertalen we jouw idee naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Nu het concept helemaal duidelijk is, gaan onze creatieve designers de eerste hand leggen aan de wireframes. Jouw idee komt nu echt tot leven.

SocialBlox image
Hoe lang duurt het ontwikkelen van een web app
app ontwikkelproces ontwerp 2
app ontwikkelproces offerte 2
app ontwikkelproces offerte

De offerte

We hebben elkaar goed leren kennen en onze neuzen staan dezelfde kant op. Aan de hand van de Accelerator Day en het ontwerp kunnen we je nu een offerte met gedetailleerde begroting aanbieden. Op basis van jouw wensen en budget stellen we een begroting op waarin elke taak en elk uur gespecificeerd is. Zo weet jij altijd wat je kan verwachten.

SocialBlox image

Let's get started.
Nu start het ontwikkelproces

Ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Met elk project werken wij volgens onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams bouwen wij in tweewekelijkse sprints aan jouw app.

SocialBlox image
app ontwikkelproces projectmanager
app ontwikkelproces projectmanager 2

Sprint review

Iedere 2 weken

Wij werken in tweewekelijkse sprints. Via onze Scrum-tool waar elk teamlid inzicht in heeft. Na elke sprint presenteren we onze vooruitgang tijdens een retrospective.

SocialBlox image

Product backlog refinement

Iedere 2 weken

Samen met jouw vaste projectmanager en het development-team loop je door de komende sprintplanning heen. Wat gaan we de komende twee weken bouwen en is iedereen op de hoogte van de details.

SocialBlox image

Steering group

Maandelijks

Elke maand kijken we met een helicopter-view naar het project. Hoe verloopt de samenwerking en de ontwikkeling. Indien nodig sturen we bij.

SocialBlox image

Process retrospective

Ieder kwartaal

SocialBlox image

Het ontwikkelen van een applicatie vergt focus en investering. Daarom is het essentieel om periodiek het proces te evalueren. Evalueren, reflecteren en bijsturen.

Future vision meeting

Ieder kwartaal

De stip op de horizon veranderd vaak. Elke organisatie is continue in beweging. Gezamenlijk kijken we naar de lange termijn planning. Minder de 'how', maar meer de 'why' en 'when'.

SocialBlox image
Coffee IT activity archery tag
app ontwikkelproces champagne
release dla 2
Coffee IT team Office Warming

Work hard, play hard
Release time!

Het moment waarop we hebben gewacht! De app of website gaat live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support. En champagne, want we hebben iets te vieren.

Succes voor jouw app
Van onderhoud tot marketing

Het realiseren van een digital dream stopt niet bij het ontwikkelen van een app. Ook na release kunnen de clubmembers van The Digital Club jouw oplossing naar een hoger niveau tillen. Het grote voordeel: alle diensten onder één dak.

The Marketing Club

Een app bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De app marketeers van The Marketing Club bereiken met slimme digitale marketing effectief jouw doelgroep.

The Concept Club

Jouw ideeën omzetten naar een roadmap? Daarvoor schakel je The Concept Club in. De betrokken designers en strategen zullen de continuïteit waarborgen bij al jouw lopende projecten.

The Data Club

Maak vanaf nu alleen nog data gedreven beslissingen. The Data Club helpt je op weg met het organiseren en analyseren van jouw data.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.