ONZEWERKWIJZE

Wij werken graag nauw samen met elke klant, zijn in het hele proces betrokken en leveren altijd de hoogste kwaliteit. Bekijk hieronder de Coffee IT werkwijze. Wij vertalen complexe problemen naar intuïtieve oplossingen die impact maken.

HOE ZIET DATER PER FASE UIT?

coffee it stappen arrow 1

STAP 1

THE CALL

Het start allemaal met een vrijblijvend gesprek. Jij hebt een concept en wij hebben de skills, is er een match?

Ons team bestaat uit software-meesters. Ieder in het team heeft zijn of haar eigen specialisatie. Dat maakt dat iedereen doet wat hij of zij het beste kan, de meeste energie uit haalt en altijd op de hoogte is van het laatste nieuws op dat gebied.

Doordat wij werken met gespecialiseerde eigen developers hebben we ook een belofte waar te maken: wij ontwikkelen alleen apps waar hun developer-harten sneller van gaan kloppen. Dit houdt in dat de projecten altijd technisch uitdagend zijn, multidisciplinair en innovatief.

BEL ONS
Kennismaking app ontwikkelaar Coffee IT

STAP 2

DE KENNISMAKING

We bespreken samen de app en wij zijn vast zo vrij geweest om te brainstormen over de aanpak en de functionaliteiten.

Het begin van elke vruchtbare samenwerking begint bij een kop goede koffie of thee. Na een korte kennismaking vertel je ons meer over jouw concept. Wij zijn alvast zo vrij geweest om wat ideeën op papier te zetten.

Als betrokken app ontwikkelaar denken wij mee en zijn er misschien onderdelen waar je (nog) niet aan hebt gedacht. Ieder app ontwikkelproces is uniek en hangt volledig af van de gewenste functionaliteiten, projectdoelen, doorlooptijden, doelgroep, budget, etc. Kortom, in deze fase vragen we jou het hemd van het lijf.  

Kennismaking app ontwikkelaar Coffee IT
coffee it stappen arrow 1

STAP 3

ACCELERATOR DAY

Wil jij zeker zijn van een succesvolle app? Tijdens de Accelerator Day gaan we binnen een dag van concept naar een concreet plan

De Accelerator Day staat in het teken van het uitwerken van jouw app-concept. Dit is maatwerk en hangt af van jouw concept, branche, doelgroep en kansen in de markt. Wij kijken gezamenlijk naar jouw concept, het verdienmodel, de technische overwegingen en natuurlijk de roadmap naar lancering. 

VRAAG AAN
App ontwikkelproces
App ontwikkelproces

STAP 4

UX & UI DESIGN

Jouw idee wordt langzaam tastbaar. De flow en design van de app wordt gedefinieerd samen met alle schermen en de functionaliteiten.

Onze user experience designers gaan aan de slag met de realisatie van het wireframe. Hierin wordt de gehele flow bepaald van de app. De flow moet duidelijk zijn met zo min mogelijk kleur en tekst. Er worden een aantal wireframes gemaakt om de algehele stijl te bepalen. Deze ontwerpen bevatten de belangrijkste functionaliteiten van de app. Het idee wordt tastbaar. 

coffee it stappen arrow 1

STAP 5

DE OFFERTE

Op basis van jouw wensen stellen we een itemized begroting op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

We hebben elkaar ontmoet en de neuzen staan dezelfde kant op. Fijn! Wij sturen je een offerte met gedetailleerde begroting. Op basis van jouw wensen en budget stellen we een begroting op waarin elke taak en elk uur gespecificeerd is. Zo kom jij uiteindelijk niet voor onaangename verrassingen te staan en weet je precies wat je kunt verwachten. 

App offerte aanvragen
kantoor coffeeit

STAP 6

ONTWIKKELING

Let’s make some magic! Onze ervaren developers mogen hun skills uit de kast halen. Wij werken middels een Agile werkwijze, dus in tweewekelijkse sprints krijgt de app steeds meer vorm.

Wij gaan aan de slag met het uiteindelijke ontwerp. In tweewekelijkse sprints krijgt jouw app steeds meer vorm. Aan het einde van elke sprint leveren wij een testversie op. Dit maakt het mogelijk om snel te schakelen waar nodig en kunnen er makkelijk aanpassingen worden aangebracht. Tijdens deze fase houden we nauw contact.

ONTMOET HET TEAM
coffee it stappen arrow 1

STAP 7

DE RELEASE

Het moment waarop we hebben gewacht! De app of browser gaat life. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support. En champagne, want we hebben iets te vieren.

We hebben wat te vieren. De app of browser is volledig ontwikkeld en is te installeren. Dit is voor ons beide een belangrijk moment, het ontwikkelproces is succesvol verlopen en jij hebt een app met veel potentie. Wij begeleiden jou in de laatste handelingen, zoals het aanmaken van een developers account of het aanmelden van de app in de stores. Wij leveren jou de juiste meetinstrumenten zodat de retentie en winst in de toekomst kunnen worden verbeterd voor de app. Wij zorgen ervoor dat de app altijd is getest in de nieuwste iOS en Android versie.

HOE VERHOGEN WEHET SUCCES VAN DE APP?

Applicatiebeheerder

ONDERHOUD(AANGERADEN)

STAP 8

ONDERHOUDSCONTRACT(AANGERADEN)

Geen downtime, bugs worden met prioriteit opgelost en jouw app blijft doen wat hij moet doen. Ook na besturingsysteemupdates.

meer over applicatiebeheer

STAP 9

APP-MARKETING(OPTIONEEL)

Een goede propositie en een sterk fundament voor het vermarkten van de app.

Meer over app-marketing
App strategie & marketing

ONZE OPDRACHTGEVERS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT