WAT KOST EEN APP?

Wat zijn de kosten voor het laten maken van een app? Dit is een van de eerste vragen wanneer je met het idee speelt om een app te laten maken. De kosten voor het ontwikkelen van een app variëren van enkele duizenden euro’s tot ongeveer 150.000 euro. Elke app is maatwerk en de kosten zijn afhankelijk van meerdere factoren, wij lichten ze toe.

Benieuwd wat jouw app concept kost? Vul onderstaand formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij voorzien je van en prijsindicatie.

Direct contact

WAT ZIJNDE VOORDELEN VANEEN PROFESSIONELE APP?

Maatwerk oplossing

De app doet precies wat hij moet doen. Daarnaast is het ontwikkeltraject volledig afgestemd op jouw wensen. Zo weet je als opdrachtgever waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Groei & optimalisatie

Wat het doel van de app ook is, een professionele app helpt je bedrijf te optimaliseren en te groeien. Met een maatwerk app bereik je meer succes, meer winst of bespaar je op personeelskosten.

Kwaliteit garantie

Over de kwaliteit van code bestaat geen twijfel. Een professionele app is gebouwd met een strakke code, duidelijke flow en vertoont weinig bugs. De app kan gemakkelijk doorontwikkeld worden.

Roompot

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET LATEN MAKEN VAN EEN APP?

De kosten voor het laten maken van een professionele app bestaan voor het grootste deel uit de ontwikkelkosten. Deze ontwikkelkosten hangen af van de complexiteit van de app. Wil je een app die veel functies heeft, op meerdere devices (Android en iOS) werkt of wil je 2 aparte apps laten ontwikkelen? Het type app en de gebruikte app techniek bepalen het fundament van de kosten voor het bouwen van een app.

Lees meer over app types
VoIP app laten maken

WELKE FACTOREN HEBBEN INVLOED OP DE KOSTEN VAN EEN APP?

De functionaliteiten bepalen de kosten. Over het algemeen geldt: hoe minder schermen en functies, hoe voordeliger de app. Er zijn namelijk minder ontwikkeluren nodig. Welke onderdelen bepalen de kosten van een app:

  • Functionaliteiten zoals het sturen van push berichten
  • Wil je zelf content kunnen aanpassen (CMS systeem)
  • Moet de app een GPS integratie hebben
  • Wie is verantwoordelijk voor het design van de app
  • Op welke devices moet de app werken
  • Eventuele deadlines
  • Overige functies

BENIEUWD WAT HET KOST OM JOUW APP TE LATEN MAKEN?

Vul onderstaand formulier zo gedetailleerd mogelijk in en wij voorzien je van de kosten voor het laten maken van een app met een kostenindicatie. Vergeet hierbij niet alle onderdelen in te vullen zoals eerder genoemd onder het kopje ‘welke factoren zijn van invloed op de kosten voor jouw app’.

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT