Wanneer je overweegt om een app te laten maken dan wil je waarschijnlijk weten wat dit gaat kosten. Wij vertellen je graag meer over het ontwikkelen van een app en het hierbij horende kostenplaatje. Wil je direct een prijsopgave ontvangen voor het laten maken van een app? Of ben je benieuwd hoe wij je van dienst kunnen zijn? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bij Coffee IT kunnen wij een app bouwen die past binnen jouw budget en doelstelling. Wij hebben aantoonbare ervaring in apps voor Android en iOS apps en inmiddels al meer dan 100 apps gemaakt. Meer weten over de kosten voor het laten maken van een app? Lees dan verder.

Wat kost het laten maken van een app?


Dit is waarschijnlijk één van de meest gestelde vragen aan een app ontwikkelaar, wat kost het? Aan het laten maken van een app zitten nu eenmaal kosten verbonden. Deze kosten zijn echter sterk afhankelijk van het type app, de functionaliteiten en de platformen. De kosten kunnen dus variëren van 2000,- tot meer dan 100.000,-.

Voordat de kosten voor het laten maken van een app kunnen worden berekend moeten er een aantal belangrijke keuzes worden gemaakt. Eèn van de belangrijkste beslissingen die een grote invloed heeft op de kosten is de keuze voor het soort app. Een app kan namelijk ontwikkeld worden als hybride app, native app of web app. Nog niet helemaal zeker welk type app het meest geschikt is voor jouw doel? In onze keuzegids hebben wij de belangrijkste verschillen tussen de soorten apps op een rijtje gezet.

Neem contact op
Wat kost het laten maken van een app?

UI & UX design


De kosten voor de ontwikkeling van een app begint bij het concept, het prototype en het ontwerp. Onze designers maken dan een UI (user interface) en UX (user experience) design die past bij jouw huisstijl. Een succesvolle app valt of staat met een goed doordacht design.


App ontwikkelen


Voor het ontwikkelen van een app zijn de kosten afhankelijk van het type app en de platformen. Het aantal uren dat vereist is voor het programmeren van een app is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Wij stellen altijd hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Hiermee wordt er bespaart op kosten voor onderhoud en updates.


App marketing


Benieuwd naar de mogelijkheden om meer conversie te realiseren? Onze marketeers stellen een gepersonaliseerd marketingplan voor je op én voeren die uit. Zo wordt het succes van jouw app vergroot en helpen wij je met het distribueren in stores.


App laten maken kosten

App ontwikkel kosten versus de functionaliteiten


De kosten voor het laten maken van een app zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de platformen (zoals iOS & Android) en het type mobiele apparaten (smartphone, tablet, etc.) van invloed op de kosten. Ook de in-app functionaliteiten bepalen deels wat het laten maken van een app kost.

Als ervaren app ontwikkelaar denken wij graag mee om de functionaliteiten te prioriteren om zo de ontwikkelkosten in de hand te houden. Bij app features kun je denken aan:

 • Gebruikersprofielen
 • API koppelingen
 • In-app reclame
 • Pushberichten
 • Locatievoorziening
 • Gebruik van hardware
 • Eventuele andere features

Waarom Coffee IT voor het ontwikkelen van apps?


Wanneer je een concept hebt met betrekking tot de ontwikkeling van een app, dan zijn de ontwikkelkosten vaak het eerste struikelblok. Wij stellen daarom altijd een itemized begroting op zodat je precies weet waar je aan toe bent en wat je kosten technisch kunt verwachten.

 • Ontwikkelt apps voor Android, iOS en Windows
 • Betrokken app ontwikkelaar in het gehele traject
 • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
 • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
 • Aantoonbare ervaring in hybride, native en web apps
Kosten apps ontwikkelen

Kosten voor het laten maken van een app bij ontwikkelaar Coffee IT


Door de juiste middelen en de nieuwste tools in te zetten kunnen wij voor vrijwel elk budget een app maken. Daarnaast denken graag mee met betrekking tot het verdienmodel zodat de kosten voor de ontwikkeling terug verdiend kunnen worden. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger