App ontwikkel kosten

Overweeg je om een app te laten maken? Dan wil je waarschijnlijk weten wat dit gaat kosten. Wij vertellen je graag meer over het ontwikkelen van een app en het hierbij horende kostenplaatje. Heb je al een fantastisch concept en wil je direct een prijsopgave ontvangen voor het laten maken van jouw app? Neem dan contact op of vraag vrijblijvend een offerte. Bij Coffee IT kunnen wij een app bouwen die past binnen jouw budget en doelstelling. Als ervaren app ontwikkelaar hebben wij ruim 100 verschillende apps gemaakt.

Meer weten over de verschillende manieren om geld te verdienen met jouw app? Bekijk dan eerst deze pagina waarin we 6 verdienmodellen uitleggen om geld te genereren met jouw app.

Kosten voor het laten maken van een app

De kosten voor het laten maken van een app

Dit is waarschijnlijk één van de meest gestelde vragen aan een app ontwikkelaar: wat gaat het mij kosten? Een terechte vraag. Aan het laten maken van een app zitten nu eenmaal kosten verbonden. Deze kosten zijn sterk afhankelijk van het type app, de functionaliteiten en de besturingsplatformen. De kosten kunnen variëren van 2000,- tot meer dan 100.000,-.

Voordat wij je kunnen voorzien in een opgave voor de kosten voor het laten maken van een app, moeten er een aantal belangrijke keuzes worden gemaakt. Eèn van de beslissingen is het type app. Een app kan bijvoorbeeld ontwikkeld worden als hybride, native, web, whitelabel of nog 100 andere smaken. Nog niet helemaal zeker welk type app het meest geschikt is voor jouw doel? In onze keuzegids hebben wij de belangrijkste verschillen tussen de soorten apps op een rijtje gezet. Bekijk je liever wat casussen met verschillende type apps? Bekijk dan ons portfolio pagina.

BEKIJK ONZE APPS

UI & UX design


De kosten voor het ontwikkelen van een app beginnen bij het concept, het prototype en het ontwerp. Onze designers maken een UI (user interface) en UX (user experience) design die past bij jouw huisstijl en doelstellingen. Een succesvolle app valt of staat met een goed doordacht design en gebruikerservaring.


App ontwikkelen


Voor het ontwikkelen van een app zijn de kosten afhankelijk van het type app en de platformen. Het aantal uren dat vereist is voor het programmeren van een app is bepalend voor de uiteindelijke prijs. Wij stellen altijd hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Hiermee bespaar je op kosten voor onderhoud en updates.


App marketing


Meer conversie, meer actieve gebruikers en meer app in-aankopen? Onze marketeers stellen een gepersonaliseerd marketingplan voor je op én voeren die uit. Zo wordt het succes van jouw app vergroot en helpen wij je met het distribueren in stores. Als fullservice app ontwikkelaar zijn wij jouw ontwikkel partner van conceptfase tot release.


App ontwikkel kosten versus de functionaliteiten

De kosten voor het laten maken van een app zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo zijn de platformen (zoals iOS & Android) en het type mobiele apparaten (smartphone, tablet, etc.) van invloed op de kosten. Ook de in-app functionaliteiten bepalen deels wat het laten maken van een app kost.

Als ervaren app ontwikkelaar denken wij graag mee om de functionaliteiten te prioriteren om zo de ontwikkelkosten in de hand te houden. Bij app features kun je denken aan:

 • Gebruikersprofielen
 • De mogelijkheid om zelf content te beheren
 • In-app reclame of aankopen
 • Pushberichten versturen
 • Locatievoorziening en GPS
 • Gebruik van hardware
 • Eventuele andere features
Contact

The revolution of technological empowered solutions.   And we build it.

Coffee IT logo

De voordelen van het inhuren van een professional voor de ontwikkeling van jouw app

Door de juiste middelen en de nieuwste tools in te zetten kunnen wij voor elk budget een app maken. Als fullservice app ontwikkelaar denken wij met met het verdienmodel van jouw app. Dit betekent dat je de kosten voor de ontwikkeling terug kunt verdienen. Wij stellen altijd een itemized begroting op en je bent als opdrachtgever nauw betrokken bij het ontwikkelproces. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten en kan er snel geschakeld worden indien nodig. Andere voordelen van het inhuren van een professionele partij zoals Coffee IT zijn:

 • Ontwikkelt apps voor alle besturingssystemen zoals Android en iOS
 • Betrokken app ontwikkelaar gedurende het gehele traject
 • Aantoonbare ervaring in hybride, native, web apps en meer
 • Transparant, duidelijke communicatie en korte lijnen
 • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
 • Ontwikkelt altijd met het oog op de toekomst
 • Multidisciplinaire teams volledig in-house
Wat zeggen onze klanten

Onze laatste app ontwikkeling: 'Lemon', een blockchain app voor zorg professionals.

Lees er meer over
App ontwikkeling Lemon door Coffee IT
App apparaten ontwikkel kosten

App ontwikkelaar voor elk type app, op elk device. Zelfs de nieuwe iPadOS!

Lees er meer over

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger