quote icon

” Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. Geheel volgens afspraak hebben zij een voor ons zeer cruciale deadline weten te respecteren. Wij hebben na de lancering bijzonder positieve reacties mogen ontvangen over onze Knaek-app die afgelopen maand reeds 30.000x is gedownload. Communicatie verloopt vlot. Verwacht niet dat je een grote handleiding dient te schrijven of dat alles volledig voorgekauwd moet worden. Dit is een jonge flexibele club die graag met je mee denkt om samen tot het ultieme product te komen. “

Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp

☆☆☆☆☆
De case

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”

Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR

☆☆☆☆☆
De case
quote icon
quote icon

Logo Centrum Woononderzoek

“Slimme ontwikkelaars die meedenken en hun afspraken nakomen.”

CV Woononderzoek

☆☆☆☆☆
De case: in process

DutchChannels logo

“CoffeeIT heeft in de afgelopen maanden een top prestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DutChchannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

Wouter van Eldrijk, DutchChannels

DutchChannels levert diensten op gebied van format development, commercie, marketing en techniek voor onafhankelijke, branded en niche video channels.

☆☆☆☆☆
De case
quote icon
quote icon

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

Guilherme Luttikhuizen dos Santos, Examen Overzicht

Examen Overzicht helpt studenten met het halen van het eindexamen door het aanbieden van de meest samengevatte samenvattingen. Zo weet een student precies wat ze moeten weten.

☆☆☆☆☆
De case

“Een jonge club met leuke ideeën en to the point communicatie. Wij werken er graag mee samen!”

Michel Weeren, ClearVox (X2Com)

ClearVox is een dochteronderneming van X2Com en is de specialist op het gebied van VoIP-software. De klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied. Deze zakelijke IP-telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid.

☆☆☆☆☆
De case
quote icon
quote icon

“Het is fijn samenwerken met Coffee IT dankzij een vlotte tiktak communicatie, door goed te luisteren en relevante vragen te stellen weten ze snel de passende digitale vertaalslag te maken.”

Barbe Messing, Rijksmuseum Boerhaave

☆☆☆☆☆
De case

Beste raadslid logo testimonials Coffee IT

“Coffee IT bestaat uit een club jonge ontwikkelaars mét vakkennis. Wij hadden een uitdagende opdracht voor Coffee IT en deze hebben ze mijns inziens prima volbracht. Vooral de flexibiliteit en gedrevenheid van het team zijn mij uiterst positief bevallen; problemen werden snel opgelost, ook buiten kantooruren. Daarnaast hebben ze een goede kijk op veiligheid! Ben benieuwd wat Job en zijn team nog meer gaan maken in de nabije toekomst.”

Thomas Driessen, BKB

☆☆☆☆☆
De case
quote icon
quote icon

Johan Cruijf Amsterdam arena + Coffee IT

“Great team of developers who excel in thinking with the client. Very capable, quick in delivery and professional in communication. They get the job done and do it very well. Great choice when you want to built any web service, app or platform.”

Robbert Schep, Groovidi

☆☆☆☆☆
De case