ClearVoxNexxt

Native app  |  Industrie: Telecommunicatie & VoIP

Clearvox iphone
clearvox icon

CASE CLEARVOX

Een VoIP-app maken die naadloos aansluit op de functionaliteiten die ClearVox aan haar klanten biedt. Dat is de uitdaging in deze case. Met de gebruiker als uitgangspunt zijn wij aan de slag gegaan met ClearVox Nexxt: het centrale punt van de ClearVox telefooncentrale. Daarnaast hebben we ons gefocust op alle functionaliteiten die de gebruiker dagelijks nodig heeft. Lees verder en ontdek de intuïtieve oplossing van Coffee IT.

Opdrachtgever: ClearVox
Industrie: Telecommunicatie & VoIP


Diensten: UI & UX design, development, doorontwikkeling en onderhoud

DE INTUÏTIEVE OPLOSSING VAN COFFEE IT

Nexxt is het centrale punt voor alle VoIP functionaliteiten. Bovendien is het makkelijk in te stellen en eenvoudig te bedienen. Het ontzorgt de gebruiker compleet bij het gebruik van VoIP bellen. De oplossing bestaat niet alleen uit bellen: ook (chat)berichten zijn mogelijk. Daarnaast kan je een persoonlijk adresboek bijhouden of een wachtmuziek playlist samenstellen. Zo zijn er tal van functionaliteiten voor geavanceerde wachtrijstrategieën, gespreksopnames en call-flow analyse. Kortom, de functionaliteiten zijn bijna eindeloos.

Direct contact
ClearVox mobiel app

"Een jonge club met leuke ideeën en to the point communicatie. Wij werken er graag mee samen!"

– Michel Weeren, ClearVox(X2Com)

ClearVox is een dochteronderneming van X2Com en is de specialist op het gebied van VoIP-software. De klanten profiteren van de laatste ontwikkelingen op VoIP-gebied. Deze zakelijke IP-telefooncentrale blinkt uit in functionaliteit, kwaliteit en schaalbaarheid.

Bekijk andere klantreviews

VoIP

Bellen via data: dat is VoIP. Nexxt biedt een oplossing voor (video)bellen en conference calls. Het maakt overleggen met klanten en collega's toegankelijk.

Eenvoudig

Het was nog nooit zo gemakkelijk om je systeem in te stellen. Het is een kwestie van slepen en klikken in een gebruiksvriendelijke interface.

Compleet

Nexxt bevat een complete lijst van functionaliteiten, die naadloos aansluiten bij de behoefte van de eindgebruiker.

FUNCTIONALITEITEN VOIP APP

De ClearVox Nexxt maakt het middels VoIP mogelijk om te bellen én videobellen via het datanetwerk. De app heeft meer te bieden. Zo heb je als gebruiker beschikking over verschillende Call Options. Je kunt telefoongesprekken in de wacht zetten, opnemen of doorverbinden terwijl je aan het bellen bent.

Chat

Nexxt beschikt over chatfunctie. Handig voor als een persoon niet beschikbaar is voor een telefoongesprek. Daarnaast zijn er ook groepschats mogelijk waardoor je eenvoudig berichten met meerdere personen tegelijk kunt uitwisselen.

Voicemail

Een overzicht van voicemailberichten is eenvoudig op te vragen via de app.

Telecommunicatie & VOIP

ONTWIKKELINGEN BINNEN TELECOMMUNICATIE & VOIP

Bellen via het internet is al jaren populair. Met het oog op de toekomst zien wij deze trend alleen maar verder doorzetten. Met nieuwe innovaties als 5G gaat VoIP bellen misschien wel het “nieuwe normaal” worden. Daarnaast is de digitalisering van organisaties een van de belangrijkste ontwikkelingen. De bedrijfsprocessen verlopen steeds vaker online. Coffee IT heeft al voor meerdere bedrijven mogelijk gemaakt om in te spelen op deze trends.

Meer over deze industrie
Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek