APP MARKETING

Een app op bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De juiste app marketing is hiervoor essentieel: het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

NEEM CONTACT OP
App marketing range

WE KNOWAPP MARKETING

Het ontwikkelen van een app is één ding, maar de marketing eromheen is net zo belangrijk. Vaak bestaat de sleutel naar succes uit een geïntegreerde marketing aanpak.

Onze app marketeers en designers hebben al meer dan 7 jaar ervaring met het effectief promoten van software, apps en andere digitale producten. Onze data gedreven aanpak zorgt ervoor dat de content altijd aansluit op jouw doelgroep.

Contact

Miljoenen gebruikers door een slimme app marketing strategie

De app Range stond binnen een aantal uur bovenaan de hitlijsten. Door een duidelijke app marketing strategie is de door ons ontwikkelde app vanaf de lancering een groot succes geweest.

Range's succesverhaal

Meer bereik

Met meer dan 7 jaar ervaring weten we welke kanalen effectief werken. Zo kunnen we vanaf dag 1 jouw app marketing optimaliseren en meer bereik genereren.

Onze marketingskills

Meer engagement

Creëer een duurzame relatie met de gebruiker en realiseer meer engagement en omzet door de juiste marketing methode te gebruiken.

Ons proces

Data driven marketing

Krijg inzicht in je gebruikersdata. Zo zie je alle prestaties in je app en wij optimaliseren jouw app promotie op een gevalideerde manier.

Bekijk ons werk

APP MARKETING UITBESTEDEN AAN DE JUISTE PROFESSIONALS

Wij starten elke project met een strategiefase. In de eerste sprint (twee weken) gaan we onderzoeken, brainstormen en plannen. Vervolgens gaan we in sprints de gekozen strategie uitwerken.

We reflecteren constant en maandelijks ontvang jij de resultaten-rapportage. Op basis van nieuwe inzichten tweaken we de strategie, zodat hij steeds scherper wordt. En relevant blijft.

ONZE APP MARKETING SKILLS

Data-driven marketing

Wij baseren onze keuzes altijd op data. Experimenteren, reflecteren en breed implementeren. Van A/B-testing tot conversie-optimalistie.

Overtuigend design

Onze designers produceren hoge kwaliteit content. Van in-store assets tot aantrekkelijke campagnes.

App Store Optimalization

Wij optimaliseren de vindbaarheid en presentatie van jouw app.

Effectieve campagnes

Van campagnes op social-media kanalen tot advertenties in Google. Wij zorgen dat jouw app vertoont wordt op de juiste plekken.

IS HET PROMOTEN VAN JE APP NODIG?

Het inzetten van een gerichte marketing strategie is van belang om het succes te vergroten. Gebruikers de app laten downloaden én ze behouden is de kunst van app marketing. Als full service applicatie ontwikkelaar hebben wij naast de kennis en ervaring over het ontwikkelen van apps, ook de benodigde kennis en ervaring op het gebied van vermarkten van apps. Wil je advies over het inzetten van marketing voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact
app marketing professionals

ONZE KLANTEN

LET'S TALK!

Een keer sparren over de mogelijkheden? Neem contact op! Samen gaan we ervoor.

FABIAN GIGER

Commercieel Directeur

[email protected]
+31 30 737 1093

DAAG ONS UIT!