APP MARKETING (STRATEGIE)

Een app op bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De juiste app marketing is hiervoor essentieel. Een slimme app marketing strategie zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet. Wat het doel van de app ook is, de app promotie zorgt ervoor dat die doelstellingen behaald worden. Op deze pagina leggen we je uit hoe je slim gebruikt maakt van verschillende app marketing technieken. 

ADVIES VAN ONZE MARKETEERS
App marketing range

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

HOE KAN JEAPP MARKETING INZETTEN?

Het ontwikkelen van een app is éen ding, maar de marketing eromheen is net zo belangrijk. Vaak bestaat de sleutel naar succes uit een geïntegreerde marketing aanpak. Dit betekent dat je meerdere kanalen en middelen gebruikt voor het promoten van jouw app. Denk hierbij aan mond-tot-mond reclame, inzetten van influencers of content marketing. In de afgelopen zeven jaar hebben wij een ding geleerd. De vindbaarheid en goeie reviews in de app stores zijn essentieel voor het succes van jouw app. Benieuwd hoe wij daarmee kunnen helpen? Bekijk onze App Release Kit.

App Release Kit

Duizenden downloads bij lancering door een slimme app marketing strategie

De app ‘Range’ die wij recentelijk hebben ontwikkeld had op de eerste dag van lancering al duizenden installaties. Een paar dagen later stonden ze op de eerste plaats in de hitlijsten van de stores. Dit had Range allemaal te danken aan de slimme app promotie die ze, nog voor de release, hadden ingezet.

Range's succesverhaal

Meer bereik

Met een goede marketingstrategie bereik je sneller de beoogde doelgroep en kun je gerichter adverteren voor meer effect.

Ons marketing pakket

Meer engagement

Creëer een duurzame relatie met de gebruiker en realiseer meer engagement en omzet door de juiste marketing methode te gebruiken.

Ons proces

Data driven marketing

Krijg inzicht in je gebruikersdata. Zo zie je alle prestaties in je app en wij optimaliseren jouw app promotie op een gevalideerde manier.

Bekijk ons werk

IS HET PROMOTEN VAN JE APP NODIG?

Het inzetten van een gerichte marketing strategie is van belang om het succes te vergroten. Gebruikers de app laten downloaden én ze behouden is de kunst van app marketing. Als full service applicatie ontwikkelaar hebben wij naast de kennis en ervaring over het ontwikkelen van apps, ook de benodigde kennis en ervaring op het gebied van vermarkten van apps. Wil je advies over het inzetten van marketing voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op.

In de meeste gevallen is de marketing een belangrijke pijler voor het succes van een app. Het ontwikkelen van een app geeft niet direct garantie op het succes ervan. Na de release kunnen er duizenden downloads zijn vanuit de Apple Store en Google Play Store, maar dit zegt alsnog niets over het succes van de app. Misschien verwijderen gebruikers de app vaak of verrichten ze niet de gewenste handelingen.

app marketing professionals

APP MARKETING UITBESTEDEN AAN DE JUISTE PROFESSIONALS

APP RELEASE KIT

Wil jij verzekerd zijn van een effectieve app release? Wij helpen je graag verder met de marketing van jouw app. Onze App Release Kit bevat alles voor een succesvolle app release.

ADVERTEREN IN DE APP STORES

Adverteren in de Google Play Store of Apple App Store is een effectieve manier om meer bekendheid te genereren voor jouw app. Onze gecertificeerde marketeers helpen je graag verder. Voor meer informatie over het adverteren, neem vrijblijvend contact op.

Coffee IT's App Release Kit

App Stores assets
Titels, omschrijvingen, keywords, screenshots en video-previews. Geoptimaliseerd voor de verschillende App Stores.

Promotiemateriaal
Mockups met diverse schermen. Persbericht met bijhorend sfeer-beeldmateriaal.

Totaalprijs: 3000,- Excl. BTW.

NEEM CONTACT OP
Geoptimaliseerd voor de verschillende App Stores

Efficiëntere app release

Assets die in lijn liggen met jouw marketing-strategie
Trigger potentiële gebruikers met activerende teksten en beeldmateriaal

ONZE TECHNISCHE PARTNERS

Marketeer

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Marketeer