App Marketing

Een app op bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De juiste app marketing is hiervoor essentieel: het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet. Ons team bij Coffee Digital heeft de skills om jouw app naar het volgende niveau te tillen.

Contact
App marketing range

We know the secrets ofApp Marketing

Het ontwikkelen van een app is één ding, maar de marketing eromheen is net zo belangrijk. Vaak bestaat de sleutel naar succes uit een geïntegreerde marketing aanpak.

Onze app marketeers en designers hebben al meer dan 9 jaar ervaring met het effectief promoten van software, apps en andere digitale producten. Onze data gedreven aanpak zorgt ervoor dat de content altijd aansluit op jouw doelgroep.

Bekijk ons team

Miljoenen gebruikers door een slimme app marketing strategie

Waar Coffee IT dé expert is op het gebied van development, hebben de app marketeers van Coffee Digital een passie voor digital marketing. Wij zetten jouw app in de spotlight die het verdient!

Meer over Coffee Digital

Meer bereik

Met meer dan 9 jaar ervaring weten we welke kanalen effectief werken. Zo kunnen we vanaf dag 1 jouw app marketing optimaliseren en meer bereik genereren.

Onze marketingskills

Meer engagement

Creëer een duurzame relatie met de gebruiker en realiseer meer engagement en omzet door de juiste marketing methodes te gebruiken.

Ons proces

Data driven marketing

Krijg inzicht in je gebruikersdata. Zo zie je alle prestaties in je app en wij optimaliseren jouw app promotie op een gevalideerde manier.

Bekijk ons werk

App marketing uitbesteden aan de juiste professionals

Wij starten elke project met een strategiefase. In de eerste sprint (twee weken) gaan we onderzoeken, brainstormen en plannen. Vervolgens gaan we in sprints de gekozen strategie uitwerken.

We reflecteren constant en maandelijks ontvang jij een resultatenrapportage. Op basis van nieuwe inzichten tweaken we de strategie, zodat hij steeds scherper wordt. En relevant blijft.

ONZE APP MARKETING SKILLS

Data-driven marketing

Wij baseren onze keuzes altijd op data. Experimenteren, reflecteren en breed implementeren. Van A/B-testing tot conversie-optimalistie.

Overtuigend design

Onze designers produceren hoge kwaliteit content. Van in-store assets tot aantrekkelijke campagnes.

App Store Optimalization

Wij optimaliseren de vindbaarheid en presentatie van jouw app met ASO marketing.

Effectieve campagnes

Van campagnes op social media kanalen tot advertenties in Google. Wij zorgen dat jouw app vertoont wordt op de juiste plekken.

App Marketing: beeld zegt meer dan 1000 woorden

Conceptontwikkeling, copy, videoproductie

ClearVox is een van de grootste Nederlandse aanbieders van VoIP-oplossingen. Na een grote herlancering van hun vernieuwde app hebben wij een campagne-video gemaakt voor algemene naamsbekendheid. Van strategie tot productie. Alles in-house.

Meer over ClearVox Nexxt

Is het promoten van je app nodig?

Het inzetten van een gerichte marketingstrategie is van belang om het succes te vergroten. Gebruikers de app laten downloaden én ze behouden is de kunst van app marketing. Als full service applicatie ontwikkelaar hebben wij naast de kennis en ervaring over het ontwikkelen van apps, ook de benodigde kennis en ervaring op het gebied van het vermarkten van apps. Wil je advies over het inzetten van marketing voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op.

Contact
app marketing professionals

Onze klanten

LET'S TALK!

Een keer sparren over de mogelijkheden? Neem contact op! Samen gaan we ervoor.

Contact Coffee IT

DAAG ONS UIT!