app analytics examenoverzicht coffee it

Optimaliseer jouw business met begrijpbare app analytics

Vanuit alle hoeken stroomt er data binnen. Gebruikersdata, financiële cijfers en KPI's van verschillende marketingkanalen. Onze data scientists van Data Digital vertalen deze ruwe data naar begrijpbare en heldere inzichten voor jouw business.
app analytics babymanager coffee it

Van development tot data analyse

Coffee IT is onderdeel van The Digital Club. Een organisatie met een helder doel: Realizing Digital Dreams. Met onze skills in softwareontwikkeling, marketing en data, zijn wij de krachtige partner die je nodig hebt om jouw organisatie te laten bloeien.

data analyse en development coffee itdata privacy coffee itdata inzicht en dashboard coffee it

App Analytics verbindt alle partijen

Van omzetprognoses tot conversieoptimalisatie. Inzicht in jouw data biedt diepgaande inzichten in hoe jouw app wordt gebruikt, welke functies het meest populair zijn en waar gebruikers afhaken. Deze gegevens geven input om jouw app te optimaliseren op basis van echte gebruikerservaringen.

app analytics team coffee it

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze data klanten

Van een management dashboard voor één van de grootste kraamzorgorganisaties in Nederland tot een voorspellend algoritme dat weet welke producten beste aansluit aan de behoefte van een gebruiker. Wij ademen data.

Arrow left sliderArrow right slider

Nu écht inzicht in jouw app data?
Onze data scientists staan klaar

DataCheck

Onze Data Scientists duiken in alle beschikbare data en kijken hoe dit kan bijdragen aan jouw doelen. Missen we nog datapunten of kunnen we direct aan de slag? Wij toetsen jouw hypothese.

Gecertificeerd

Als ISO-27001 en NEN-7510 gecertificeerd bedrijf kan jij erop vertrouwen dat wij jouw gegevens beschermen en vertrouwelijke informatie waarborgen.

Gezamenlijk 170+ jaar ervaring

Van data tot marketing. Van design tot softwareontwikkeling. Met ons gevalideerde proces én gerichte ervaring dragen wij vanaf dag één bij aan jouw bedrijfsdoelen.

Ons gevalideerde Data proces

App analytics Accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
App analytics wireframe ontwerp
App analytics ontwikkeling

Native app ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Native apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
App analytics release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monotoring en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteemupdates.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. Coffee Digital zorgt voor spot on app marketing. Dit zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Efficiëntere operatie of hogere conversie

Een mobiele of web-app is altijd onderdeel van jouw business. Nu wil jij de volgende stappen zetten op basis van (gebruikers)data. Wij toetsen jouw hypothese en kijken welke methoden passen bij jouw casus.

Data-driven application

Het implementeren van analytics in jouw product om gedegen beslissingen te nemen.
Helder inzicht in centraal dashboard
Haalt alle data binnen van al jouw tools en systemen
Geeft stakeholders instant inzicht in de business
Zorgt voor een data-gedreven strategie

Artificial intelligence models

De kracht van AI implementeren in jouw business.
Oneindige mogelijkheden: van chatbots tot computer vision.
Kan voorspellingen doen op basis van jouw data
Oneindige mogelijkheden

Business intelligence

Geen onderbuikgevoel meer, maar beslissingen maken op basis van data.
Strategie onderbouwen met data
Brengt alle datapunten samen
KPI's makkelijk monitoren
Betere samenwerking
Whitepaper

Download onze whitepaper over IoT apps

Klaar om een IoT app voor jouw hardware te laten ontwikkelen? Ontdek onze inzichten na het bouwen van tientallen apps in onze whitepaper: 'Lessons learned after developing 10+ IoT apps.'
De meest gemaakte fouten van IoT app ontwikkeling
Cruciale aspecten - zoals de juiste connectiviteit kiezen
Boordevol tips om de valkuilen te vermijden
Arrow in button
Download whitepaper
IoT app ontwikkelen whitepaper Coffee IT

Jouw eigen app in de App Store
Voordelen van een native app

Een native app heeft een langere ontwikkeltijd en vergt een grotere investering. Maar brengt veel voordelen met zich mee. Omdat een native app in de taal van het besturingssysteem wordt geschreven zijn de prestaties beter. Verwacht een stabiele app die de optimale gebruikerservaring biedt.

Native Android app ontwikkeling

Een native Android app wordt geschreven in de programmeertaal Kotlin. Google's voorkeur voor mobiele app ontwikkelingen. Deze taal zorgt voor de beste app prestaties op alle Android devices.

Native iOS app ontwikkeling

Een app voor iOS wordt geschreven in de programmeertaal: Swift. Door de blijvende populariteit van de iPhone, iPad en Apple Watch bereik je met een native iOS app direct een grote groep gebruikers. In Nederland alleen al zijn er meer dan 3 miljoen iPhone eigenaren.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.