Van idee tot champagne,
we've got you covered.

Elke ontwikkeling is een stukje co-creatie. Wij werken dan ook graag nauw samen met elke klant. Samen maken we impact door complexe problemen om te toveren naar intuïtieve oplossingen. Dit is onze werkwijze.

app ontwikkelproces accelerator day
app ontwikkelproces accelerator day2

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw idee naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Nu het concept helemaal duidelijk is, gaan onze creatieve designers de eerste hand leggen aan de wireframes. Jouw idee komt nu echt tot leven.

SocialBlox image
Hoe lang duurt het ontwikkelen van een web app
app ontwikkelproces ontwerp 2
app ontwikkelproces offerte 2
app ontwikkelproces offerte

De offerte

We hebben elkaar goed leren kennen en onze neuzen staan dezelfde kant op. Aan de hand van de Accelerator Day en het ontwerp kunnen we je nu een offerte met gedetailleerde begroting aanbieden. Op basis van jouw wensen en budget stellen we een begroting op waarin elke taak en elk uur gespecificeerd is. Zo weet jij altijd wat je kan verwachten.

SocialBlox image

Let's get started.
Nu start het ontwikkelproces

Ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Met elk project werken wij volgens onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams bouwen wij in tweewekelijkse sprints aan jouw app.

SocialBlox image
app ontwikkelproces projectmanager
app ontwikkelproces projectmanager 2

Sprint review

Iedere 2 weken

Wij werken in tweewekelijkse sprints. Via onze Scrum-tool waar elk teamlid inzicht in heeft. Na elke sprint presenteren we onze vooruitgang tijdens een retrospective.

SocialBlox image

Product backlog refinement

Iedere 2 weken

Samen met jouw vaste projectmanager en het development-team loop je door de komende sprintplanning heen. Wat gaan we de komende twee weken bouwen en is iedereen op de hoogte van de details.

SocialBlox image

Steering group

Maandelijks

Elke maand kijken we met een helicopter-view naar het project. Hoe verloopt de samenwerking en de ontwikkeling. Indien nodig sturen we bij.

SocialBlox image

Process retrospective

Ieder kwartaal

SocialBlox image

Het ontwikkelen van een applicatie vergt focus en investering. Daarom is het essentieel om periodiek het proces te evalueren. Evalueren, reflecteren en bijsturen.

Future vision meeting

Ieder kwartaal

De stip op de horizon veranderd vaak. Elke organisatie is continue in beweging. Gezamenlijk kijken we naar de lange termijn planning. Minder de 'how', maar meer de 'why' en 'when'.

SocialBlox image
Coffee IT activity archery tag
app ontwikkelproces champagne
release dla 2
Coffee IT team Office Warming

Work hard, play hard
Release time!

Het moment waarop we hebben gewacht! De app of website gaat live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support. En champagne, want we hebben iets te vieren.

Een app is nooit af.
Van onderhoud tot marketing

De app staat in de App Stores en de eerste lovende reviews stromen binnen. Wij zorgen ervoor dat de app altijd werkt, Coffee Digital zorgt ervoor dat hij bij de doelgroep zichtbaar is.

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monotoring, eventuele doorontwikkeling en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteemupdates.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

Een app bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De app marketeers van Coffee Digital bereiken met slimme digitale marketing effectief jouw doelgroep. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Neem contact op

Peter staat voor je klaar.

Wil jij een app laten maken of meer informatie ontvangen? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.
Coffee IT Certificaten
Succesvolle apps maken van hoge kwaliteit. Jij hebt een veelbelovend concept, wij de skills. Samenwerken?

Klik hier voor ons ontwikkelproces
Kom langs op ons HQ voor
een vrijblijvend adviesgesprek.

Vliegend Hertlaan 41
3526KT Utrecht 

+31 30 737 1093
contact@coffeeit.nl
Coffee IT app developer Utrecht
© 2023 Coffee IT. All rights reserved