React-Native-hybrid-app-deloitte

Hybride apps voor elke platform

Een app met een groot bereik en een (kosten)efficiënt ontwikkeltraject? Een hybride app (React Native of Flutter) is direct beschikbaar voor miljarden gebruikers van zowel Android als iOS devices. Met gebruik van de nieuwste technieken in app ontwikkeling, realiseren wij een kostenefficiënte app die de prestaties van native apps nagenoeg evenaren.
React-Native hybrid examenoverzicht


Hybride app laten maken door het Coffee IT team

Als je een app wil laten maken zijn hybride apps een geschikte keuze voor elke industrie en te implementeren in vrijwel elke bedrijfsstrategie. Als full-service hybride app ontwikkelaar weten wij als geen ander wat de voordelen zijn van een cross-platform oplossing. Wij denken graag mee van strategie tot het onderhoud van de app.

React Native OntwikkelingReact Native certificering

Wat is een hybride app?

Een hybride app (React-Native of Flutter) is direct beschikbaar voor zowel iOS als Android, zonder dat hier voor elk platform een aparte app ontwikkeling nodig is. Dit noemen we ook wel cross-platform. Zo bereik jij bij de lancering direct miljoenen smartphone gebruikers.

Wij maken gebruik van de twee meeste uitgebreide frameworks voor hybride ontwikkelingen: React-Native en Flutter. Als je één techniek wil gebruiken voor zowel iOS als Android, dan is de bouw in React- Native of Flutter een slimme keuze. Bovendien is het ook gemakkelijk om hier een web-platform aan te koppelen.

Wat is een hybride app

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Ons gevalideerde hybride ontwikkelproces

Hybride app ontwikkelaar accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
Hybride app ontwikkelaar wireframe ontwerp
Hybride app ontwikkelaar ontwikkeling

Hybride app ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Hybride apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
Hybride app ontwikkelaar release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monotoring en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteemupdates.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. Coffee Digital zorgt voor spot on app marketing. Dit zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Waarom een hybride app?

Met een hybride app is er maar één ontwikkeling nodig voor zowel iOS en Android. Dit zorgt niet alleen voor een snellere ontwikkeling, dit is ook een stuk kostenefficiënter.

Native apps

De beste prestaties en toegang tot alle functionaliteiten van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
Hoge investering
Langere ontwikkeling

Hybride apps

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met React-Native of Flutter.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Efficiënte kosten ontwikkeling toekomst
Minder besturingssysteem mogelijkheden

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Websites met meer mogelijkheden
Perfect voor “Proof of concept”
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Minder mogelijkheden

Een app in beide App Stores
Voordelen van een hybride app

Het ontwikkelen van een hybride app kan voordeliger zijn dan twee afzonderlijke native apps. In veel gevallen kan een hybride app een goede oplossing zijn voor je bedrijf. Mogelijk wil je de klant of het personeel beter bedienen, kan een proces geoptimaliseerd worden of kan er winst en groei worden gerealiseerd.

Hybride MVP app

Een hybride ontwikkeling is ideaal bij het ontwikkelen van een Minimum Viable Product (MVP). Met een kosteneffectieve ontwikkeling in React-Native realiseer je alleen de essentiële functies. Zo valideer je snel en effectief het idee bij de doelgroep.

Hybride apps: best of both worlds

Een hybride app kan gebruik maken van de meeste functionaliteiten van een smartphone zoals foto's maken en pushmeldingen, maar is in vergelijking met Native apps een stuk kostenefficiënter in ontwikkeling.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.