Direct op de koffie?

Heeft uw bedrijf het idee een hybride app te laten ontwikkelen? Laat uw mobiele app dan ontwikkelen bij een gespecialiseerd app ontwikkelaar, zoals Coffee IT. Een hybride app gebruikt dezelfde code basis voor alle platformen (Android, iOS en Android), dit zorgt voor een groot bereik.

Een eigen app straat krachtig uit én biedt consumenten een positieve en prettige ervaring met uw merk. Zo snijdt u het mes aan beide kanten en daar heeft iedereen een voordeel aan. Reken bij Coffee IT op een hybride app die volledig voldoet aan uw bedrijfsdoelen.

Waarom een hybride app?

Een hybride app wordt voor meerdere platformen tegelijkertijd gemaakt. Dit zorgt voor een kostenbesparing, waardoor de kosten van een hybride app vaak lager liggen. Het is in een hybride app ook prima mogelijk de interface te optimaliseren specifiek voor Android en iOS gebruikers. Echter wanneer de app complexer is en u voor de beste ervaring wilt gaan is een native app aan te raden. Een native app is een app specifiek ontwikkeld voor iOS appAndroid app of Windows phone. Twijfelt u over de juiste techniek voor uw app? Bekijk dan onze keuzegids, of neem vrijblijvend contact op.

Coffee IT treedt op als expert en helpt u met het maken van belangrijke technische beslissingen. Bij ons kunt u terecht van idee tot onderhoud.

Hybride app

Waarom Coffee IT als uw hybride app ontwikkelaar?


  • Ervaren app ontwikkelaar voor hybride platformen
  • Ontwikkelt uw app voor de toekomst
  • Bereikt uw doelgroep en waarborgt uw (bedrijfs-)doelen
  • No-noncence, zoals het achterhouden van intellectueel eigendom
  • Op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
  • Denkt met u mee als expert over het concept, design en marketing
Hybride app voordelen

De voordelen van een hybride app


Hybride ontwikkelde apps brengen diverse voordelen met zich mee ten opzichte van native- of web apps:

Kostenefficiënt

Doordat en hybride app ontwikkelt wordt voor zowel Android als iOS hoeft er maar een keer code worden geschreven.

Bereik

Windows, Android, iOS en zelfs BlackBerry. Hybride apps zijn vaak met kleine aanpassingen te exporteren naar ieder gewenst platform.

App ontwerp & UX design


Door de UI van een hybride app specifiek te realiseren voor Android en iOS zorgen we voor een betere ervaring bij de eindgebruiker.


Hybride app ontwikkeling


Wij leggen de lat van onze code kwaliteit hoog, zo voorkomen we problemen in de toekomst en zorgen we voor flexibiliteit.


App marketing


Wij zetten uw app sterk in de markt. Met onze gedegen marketing achtergrond op het gebied van SEO, SEA, Social Media en ASO boosten wij uw app.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op