Een maatwerk app laten maken

Door een app specialist


Meer succes, meer conversie en een betere kwaliteit voor jouw app. Wil je een app laten maken en ben je op zoek naar een betrouwbare app ontwikkelaar met ruime ervaring? Bij Coffee IT zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor iOS, Android, Web en het IoT. Ons multidisciplinair team in Utrecht bestaat uit specialisten van elke programmeertaal. Door een expert in te schakelen haal je meer succes en rendement met jouw app. Meer weten? Lees verder of neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

direct contact

In-house


Geen outsourcing maar developers van eigen bodem. Jouw app in-house ontwikkeld voor het beste resultaat.


Lees er meer over

App meesters


Native, hybride, PWA of toch een VR app? Laat een team van specialisten jouw app maken.


Ontmoet het team

Divers portfolio


Van start-ups tot musea of grote zorginstanties. Wij hebben een portfolio opgebouwd waar wij best trots op zijn.


Bekijk ons portfolio

quote icon

Johan Cruijf Amsterdam arena + Coffee IT

“Great team of developers who excel in thinking with the client. Very capable, quick in delivery and professional in communication. They get the job done and do it very well. Great choice when you want to built any web service, app or platform.”

Robbert Schep, Groovidi

☆☆☆☆☆
Bekijk de casus

De voordelen van een professionele app laten maken

Een app is het perfecte middel om jouw merk, dienst of product in de markt te zetten en je te onderscheiden van je concurrenten. Wat je doel ook is, een app heeft de potentie om jouw merk verder te helpen. Wil je een E-learning app laten maken, een app voor een evenement of een game? Wanneer je een app laat maken door een professionele partij dan weet je zeker dat jouw app doet wat je wilt dat hij doet en dat blijft doen, ook na besturingssysteem updates van bijvoorbeeld Apple of Google.

 • Apps zijn veel gebruiksvriendelijker dan een mobiele website
 • Apps zijn te gebruiken zonder internettoegang
 • Apps kunnen de hardware van een apparaat gebruiken
 • Apps zijn altijd toegankelijk, met eenvoudige installatie of als PWA
 • Apps kennen een enorm grote markt en potentieel bereik
 • Apps zijn eenvoudig te gebruiken en laagdrempelig voor de doelgroep
App iOS, tablet & web app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Coffee IT als app ontwikkelaar

Wij zijn de aangewezen partner voor de ontwikkeling van jouw app. Zo hebben wij expertise in de ontwikkeling van onder andere hybride, native Android, native iOS, web, domotica en VR apps. Wij hebben aantoonbare ervaring en kennis op het gebied van professionele app ontwikkeling. Als fullservice app ontwikkelaar denken wij mee met het concept van de app, een doelgroeponderzoek, het design en de marketing.

 • Applicaties met het oog op de toekomst
 • Wij ontwikkelen apps voor elk platform en voor elk device
 • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en targets
 • Transparant; wij geloven in duidelijke communicatie en korte lijnen
 • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
 • Wij helpen met het bereiken van een grotere doelgroep
 • Wij zijn jouw sparringpartner
LEES MEER OVER ONS

Hoe ziet het app ontwikkelproces er uit?

Bij Coffee IT begeleiden wij je tijdens het gehele app ontwikkeltraject. Door onze pragmatische en agile (scrum) werkwijze vertalen wij jouw wensen naar een succesvolle app productie. Ons app ontwikkelproces bestaat uit een vijftal fasen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

In alle fase treden wij op als expert én adviseur. Zo hanteren wij korte communicatie lijnen tussen onze ontwikkelaars en de opdrachtgever. Zo kunnen wij snel schakelen waar nodig en heb je altijd direct contact met één van de projectleiders. Wij hebben specialisten op het gebied van (interactie) design, development, UI en UX  en marketing. Heb je al een app laten maken door andere ontwikkelaars of designers? Indien gewenst kunnen wij samenwerken met andere partijen of de app doorontwikkelen.

ONS ONTWIKKELPROCES
App ontwikkel proces

Benieuwd naar een actueel voorbeeld? Bekijk één van onze recente samenwerkingen:


Veelgestelde vragen


De kosten voor het ontwikkelen van een app zijn sterk afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld het type app en het gewenste platform. De onderstaande aspecten zijn o.a. van invloed op de kosten voor het ontwikkelen van een app:

 • Het type app (hybride, native, web app);
 • De platformen (Android, iOS, Windows, Web);
 • De mobiele apparaten (smartphones, tablets, smartwatches, smart tv’s);
 • De functionaliteiten (API koppelingen, GPS, pushberichten, etc.).

Benieuwd wat de kosten zijn voor een app laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. Wij adviseren je graag omtrent het budget en de kosten.

Lees hier meer over de kosten voor het laten maken van een app.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk app oplossingen. Wij zijn een specialist, geen generalist. Ons team van specialisten kan zowel hybride, native als web apps realiseren. Als full service app ontwikkelaar kunnen wij apps voor alle denkbare devices en mobiele besturingssystemen opleveren. Coffee IT is niet zo zeer gespecialiseerd in één type app. Zo hebben wij onder andere ervaring met games, beacons apps, e-learning apps en bedrijfsapps.

Wanneer je een app laat maken door ons kun je directe communicatie verwachten met onze ontwikkelaars. Daarnaast zijn wij een betrokken partner in het gehele app ontwikkeltraject. Indien wenselijk dan denken wij graag mee omtrent alle aspecten van een succesvolle app ontwikkeling zoals het concept, techniek, marketing en onderhoud. Hierbij kun je altijd goed advies verwachten zodat wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Zoals je van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten hanteren wij een pragmatische werkwijze. Als je de app laat maken door ons dan beginnen wij met het kijken fundamentele eigenschappen van jouw bedrijf. Dit zijn bijvoorbeeld de missie, visie, concurrentie, zwaktes en sterktes. Vervolgens kijken we naar de projectspecificaties en de beoogde doelen zoals de communicatie, tijdsplanning en technische vereisten. De keuze tussen een hybride, native of web app is erg belangrijk, als adviseur en expert op het gebied van het app ontwikkeling helpen wij graag bij deze keuze.

Wanneer er een goed gefundeerde beslissing is gemaakt met betrekking tot het soort app stellen we samen een plan op en worden de eerste technische ontwerpen gerealiseerd. Wanneer we op één lijn zitten en de vereisten op papier staan beginnen we met het maken van de app. Na de oplevering kunnen wij tevens bijdragen aan de distributie van de app in de app stores. Daarnaast kun je bij Coffee IT rekenen op goede nazorg en advies met betrekking tot de kosten voor onderhoud van de app en eventuele updates.

Ja, als app ontwikkelaar hebben wij ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van b2b apps. Of het nu gaat om een start-up, MKB bedrijven, multinationals of overheidsinstellingen. Wij zijn in staat om voor elk bedrijf of organisatie een geschikte zakelijke app te ontwikkelen. Wij hebben aantoonbare expertise op het gebied van business apps.

Bekijk ons portfolio om te zien voor welke bedrijven wij inmiddels al succesvolle apps hebben ontwikkeld.

Als full-service app ontwikkelaar kunnen wij voor elk platform een app ontwikkelen. De meest bekende platformen zijn de besturingssystemen Android en iOS. Wij kunnen echter ook apps ontwikkelen voor minder bekende platformen zoals web apps of PWA’s.

Naast native apps kunnen wij ook ook voor meerdere platform tegelijk een app ontwikkelen. Een dergelijke ontwikkelmethode wordt ook wel een hybride app genoemd. Hierbij maken wij gebruik van bestaande frameworks zoals AngularJS en Ionic.

Zoals u van een betrouwbare app ontwikkelaar mag verwachten kunnen wij voor alle mobiele apparaten een geschikte app ontwikkelen. Zo hebben wij voor diverse opdrachtgevers apps ontwikkelt voor voor uiteenlopende devices. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor:

 • Smartphones (Android-telefoons, Windows Phones en iPhone)
 • Tablets (Android tablets/phablets en iPad)
 • Smart TV’s (Android TV en Apple TV)
 • Smartwatches (Android Wear en Apple Watch)

Heb je een andere vraag?


Staat je vraag er niet tussen en je wilt een app laten maken? Druk op de onderstaande button en wij beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

NEEM CONTACT OP

UI & UX design


Bij het laten maken van een app stellen wij de eindgebruiker altijd centraal. Onze UI en UX designers werken samen om het beste ontwerp en flow te realiseren gepersonaliseerd op jouw doelgroep. 


App laten maken


Door gebruik te maken van de nieuwste tools garanderen wij een hoge kwaliteit code, sporen wij bugs vroegtijdig op, werkt de app goed en bespaar je op onderhoud(kosten). 


App marketing

Zonder actieve gebruikers is er weinig succes. Wij kunnen het succes vergroten door een strategisch marketingplan op te stellen en de zichtbaarheid vergroten door SEO, SEA en social media.

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."


Job Burg – Operationeel directeur

Fullservice app ontwikkelaar Coffee IT

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger