App laten maken

Wil jij een app laten maken? Wij realiseren de digitale dromen van organisaties met maatwerk oplossingen. Coffee IT is specialist in het maken, ontwerpen en onderhouden van hoogstaande apps voor alle platformen.

Onze apps zijn intuïtief, schaalbaar en worden specifiek ontwikkeld aan de hand van organisatiedoelen. Voor Roompot hebben wij een app gemaakt zodat klanten digitaal kunnen inchecken. En voor de ambitieuze scale-up Range hebben wij een app gemaakt met duizenden downloads op de dag van release. 

NEEM CONTACT OP

Een app laten maken

Klik hieronder en bekijk wat voor apps wij maken 👇

NEEM CONTACT OPBEKIJK ONS PORTFOLIO

Wil jij een app laten maken? Wij realiseren de digitale ambities van organisaties met maatwerk oplossingen. Coffee IT is specialist in het maken, ontwerpen en onderhouden van hoogstaande apps voor alle platformen.

Voor de ambitieuze scale-up Range hebben wij een app gemaakt met duizenden downloads op de dag van release. En voor Roompot hebben wij een app gemaakt zodat klanten digitaal kunnen inchecken. Kortom: onze apps zijn intuïtief, schaalbaar en worden specifiek ontwikkeld aan de hand van organisatiedoelen.

App laten maken Coffee IT

Jouw app laten maken?

Het laten maken van een app op maat vereist een app-ontwikkelingsteam met veel expertise. Onze missie is simpel: realizing digital dreams.

Bij ons blijven de lampen regelmatig wat langer aan op kantoor. Soms door een uniek idee, soms door een deadline die gehaald moet worden. Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor slimme techniek.

Bekijk ons portfolio

App laten maken: wat kun je verwachten?

Het is een intensief en technisch proces om een maatwerk app te laten maken. Je wilt een gebruiksvriendelijke app met een prachtig design, lovende reviews in de app stores en een snelle ROI. Dit kost tijd en middelen. Wat maakt of kraakt een ICT project?

De tijdsduur wanneer je een app laat maken hangt sterk af van de complexiteit. Denk hierbij aan: welke functionaliteiten moet de app hebben? Welke techniek wordt gebruikt? Moet de app bijvoorbeeld op iOS en Android toestellen beschikbaar zijn of is één platform voldoende of wil je een web applicatie? Dit zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de ontwikkeltijd van een app. Afhankelijk van deze factoren duurt het ontwikkelen van een app vanaf enkele weken tot maanden.

Over het algemeen geldt dat wij na een getekende offerte snel kunnen beginnen met het maken van een app. Wil je een grove indicatie ontvangen van de ontwikkeltijd van een eigen app? Lees dan deze blog ‘hoe lang duurt het om een app te maken‘ of neem contact op met onze specialisten.

De kosten voor het laten maken van een app variëren sterk en zijn afhankelijk van de complexiteit van een app. Vergelijk de vraag met ‘wat kost een huis?’. Koop je een klein appartement ergens in een klein dorp ter hoogte van Muggenbeet (dit bestaat, en ligt om precies te zijn hier), of koop je een drie etages tellend stadspand? De prijzen lopen sterk uiteen.

De kosten voor het maken van een app liggen tussen de paar duizend en enkele miljoenen euro’s. Omdat al onze apps maatwerk zijn, wordt de code speciaal ontwikkeld voor jouw organisatiedoel en gebruiker. Wij gebruiken geen app builders of standaard componenten, alles is custom en op maat.

Ben je toch benieuwd wat het maken van een app ongeveer kost? Op deze pagina leggen wij uit welke factoren van invloed zijn op de kosten van een app. Vul het formulier onderaan de pagina zo gedetailleerd mogelijk in, en wij voorzien je van een prijsindicatie voor jouw app.

Wat kun je verwachten als opdrachtgever wanneer je een app laat maken?

Wanneer wij een app maken dan ondersteunen wij zowel het ontwikkeltraject als het management. Ons doel is de opdrachtgever zo veel mogelijk te begeleiden waar nodig en snel tot een gewenst resultaat te komen. Om snel tot de kern te komen hebben wij de visie en de roadmap van een app nodig. Is er een businessplan of requirements document? Wij ontvangen dit graag zodat wij een advies op maat kunnen afgeven.*

*Wij begrijpen dat vertrouwen belangrijk is. Wij hebben daarom standaard een NDA verklaring (geheimhoudingsverklaring) liggen die we graag sturen alvorens je het concept toelicht. Vraag naar de mogelijkheden.

Een van de belangrijkste vragen die jij jezelf moet stellen is: welke functionaliteiten zijn het belangrijkst voor mijn app? Om deze vraag te beantwoorden moet je eerst het doel van je app weten. Wil je bijvoorbeeld iets automatiseren of juist een community bouwen. Beide hebben hele andere functies die belangrijk zijn. Lees alles over belangrijke app functies in deze blogpost.

Met regelmaat contacteren partijen ons die een app hebben laten maken in India. Een app laten maken in India is vaak goedkoper doordat de loonkosten veel lager liggen. Een app elders laten maken is niet in elk geval onverstandig. Heb je een simpele app met weinig functies? Dan kan het slim zijn deze middels outsourcing, bijvoorbeeld in India te laten maken. Let echter wel op: vaak is goedkoop duurkoop. Maak dus duidelijke afspraken wanneer je een app laat maken in India.

Lees deze blog om te weten waar je op moet letten wanneer je een app laat ontwikkelen door buitenlandse ontwikkelaars.

App laten maken Coffee IT succesvolle app

Samen bouwen we een succesvolle app

Tijdens de Accelerator Day kijken we gezamenlijk naar jouw app idee en formuleren we in één dag een duidelijke roadmap. Deze dag wordt georganiseerd door één van onze clubmembers: The Concept Club. Door samen het doel helder te maken, hebben we een vliegende start naar het beoogde resultaat. Ben jij klaar om een app te bouwen?

Meer over de Accelerator Day

Ons app ontwikkelproces

Onze agile werkwijze is efficiënt en gevalideerd. Dit zorgt voor geld- en tijdsbesparing en een duurzame app die lang mee gaat. Vanaf de start van het project heb je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira), zo weet je precies waar jouw app team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt.

Meer over onze werkwijze

Heb jij een idee en moet daarvoor een app gemaakt worden? Wij starten met een Accelerator Day gevolgd door een MVP. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

Keurmerken en Badges van App Ontwikkelaar Coffee IT

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen, werken wij met eigen in-house ontwikkelaars. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

ONTMOET HET TEAM

Laatste technieken

Wij maken apps met de laatste technieken en trends. van blockchain apps tot streaming services. Met React Native tot SwiftUI en van PWA tot native applicaties.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De hoge gebruiksvriendelijkheid van onze apps wordt gerealiseerd door actief mee te denken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker en veelvuldig testen.

Ons werkproces

Maatwerk app laten maken door het Coffee IT team

over ons
App laten maken In-lite

In-lite: de smart lightning app

Bij het laten maken van een maatwerk app wil je zeker zijn van twee dingen: een hoge kwaliteit ontwikkeling en dat de investering zichzelf gaat terugverdienen. Voor in-lite hebben wij een native app ontwikkeld die gebruik maakt van de laatste technologie. Door gebruik te maken van routines en bewegingssensoren, kunnen gebruikers op een slimme manier hun tuinverlichting bedienen. Mede door het succes van de app is in-lite nu marktleider op het gebied van high-end tuinverlichting.

Meer over in-lite

Wat kost de ontwikkeling van een applicatie?

De kosten voor een (bedrijfs) app kunnen behoorlijk variëren. Er ontstaat daarom ook vaak onduidelijkheid over het laten ontwikkelen van een app. Zijn de kosten nu €5.000 of €100.000? Daarnaast zijn de kosten ook een belangrijk aspect in het beslissingsproces. Wij krijgen daarom vaak de vraag: wat kost het laten maken van een app?

Om wat richtlijnen te geven: ons app ontwikkelproces bestaat uit drie stappen. De Accelerator Day waar we de gehele strategie uitwerken, de (UX & UI) designfase en de ontwikkelfase. Dit gehele traject neemt ongeveer 4 maanden in beslag, echter is dit afhankelijk van de complexiteit van de app. Lees de volgende blog om alles te weten te komen over de ontwikkelkosten: app ontwikkelkosten.

App laten maken Coffee IT BeyondDutch en Roompot app

Een hybride of native app laten maken

Wanneer jij een mobiele app laat maken, begint het bij het kiezen van de juiste techniek. Wil je bijvoorbeeld een web app laten maken, dan zitten daar verschillende voor- en nadelen aan. Neem vrijblijvend contact op als je nog niet zeker weet welke techniek je wilt gaan gebruiken voor je app. 

Al onze in-house developers hebben ervaring in vrijwel elke techniek of programmeertaal. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die je mag verwachten van een ervaren app ontwikkelaar. Zo ben je verzekerd van een app van goede kwaliteit zonder bugs.

Naast het maken van native-, hybride- en web apps, is Coffee IT gespecialiseerd in het maken van complexe apps. Denk hierbij aan connected apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en andere geavanceerde functies van een smartphone of device.

Wil je een app met een groot bereik? Dan kunnen we een hybride app maken. De app is dan in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Wil je de gebruiker de beste ervaring geven met jouw app? Dan kunnen we een native app voor iOS of Android makenWeb apps zijn ook nog mogelijk, dan heeft de gebruiker enkel een werkende internetverbinding nodig.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Lees meer over de app technieken

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek