App laten maken

Wil je een app laten maken en ben je op zoek naar een betrouwbare app ontwikkelaar voor jouw app? Bij Coffee IT hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van apps. Wij hebben inmiddels meer dan honderd apps ontwikkeld en dit doen wij volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Als fullservice app ontwikkelaar kunnen wij je begeleiden gedurende het gehele ontwikkeltraject, van concept tot release. Wij ontwikkelen apps voor elk device en voor elk platform. Meer weten? Lees dan verder op deze pagina of neem vrijblijvend contact op.

Hybride app examenoverzicht
App laten maken door Coffee IT

Coffee IT als app ontwikkelaar

Wij zijn de aangewezen partner voor de ontwikkeling van jouw app. Zo hebben wij expertise in de ontwikkeling van onder andere hybride, native Android, native iOS, web, domotica en VR apps. Wij hebben aantoonbare ervaring en kennis op het gebied van professionele app ontwikkeling. Naast de technische ontwikkeling denken wij tevens mee met het concept van de app, het design en de marketing.

 • Applicaties met het oog op de toekomst
 • Wij ontwikkelen apps voor elk platform en voor elk device
 • Wij helpen met het behalen van jouw bedrijfsdoelen en targets
 • Transparant; wij geloven in duidelijke communicatie en korte lijnen
 • Alle kennis volledig in-house vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht
 • Wij helpen met het bereiken van een grotere doelgroep
 • Wij zijn jouw sparringpartner
LEES MEER OVER ONS

Benieuwd naar een actueel voorbeeld? Bekijk één van onze recente samenwerkingen:


Specialist, geen generalist

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk app oplossingen. Wij zijn een specialist, geen generalist. Ons team van specialisten kan zowel hybride, native als web apps realiseren. Als ontwikkelaar vertalen wij een app concept naar een werkende applicatie die geschikt is voor verschillende devices. Of het nu gaat om een app voor een desktop, smartphone of tablet. Wij kunnen voor elk apparaat een geschikte app ontwikkelen.

Onze specialisten beschikken over ruime ervaring op het gebied van app development. Hierdoor kunnen wij je altijd van een passende app voorzien. In onze app ontwikkeling maken wij altijd gebruik van de laatste trends en technieken. Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers. Door niet alleen als expert maar ook als partner samen te werken, wordt de kwaliteit van de app aanzienlijk vergroot.

Wil je een app laten maken of meer weten? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

NEEM CONTACT OP

Voordelen van een app laten maken

 • Gebruiksvriendelijker dan een mobiele website
 • Ook te gebruiken zonder internettoegang
 • Kan de hardware van een apparaat gebruiken
 • Door eenvoudige installatie altijd toegankelijk
 • Grote markt en potentieel bereik
 • Eenvoudig te gebruiken
App iOS, tablet & web app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

App ontwikkel proces

Het Coffee IT app ontwikkelproces

Bij Coffee IT begeleiden wij je tijdens het gehele app ontwikkeltraject. Door onze pragmatische en agile (scrum) werkwijze vertalen wij jouw wensen naar een succesvolle app productie. Ons proces bestaat uit een vijftal fasen: onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, test en publiceer.

In alle fase treden wij op als expert én adviseur. Wij hanteren altijd korte communicatie lijnen tussen onze ontwikkelaars en de opdrachtgever. Zo kunnen wij snel schakelen waar nodig en heb je altijd direct contact met één van onze specialisten. Wij hebben specialisten op het gebied van (interactie) design, ontwikkeling en marketing. Heb je al ontwikkelaars of designers? Indien gewenst kunnen wij samenwerken met ontwikkelaars.

Meer weten over een app laten maken door Coffee IT? Bekijk onze procespagina.

ONS ONTWIKKELPROCES

App ontwerp & UX design


Bij het laten maken van een app stellen wij de eindgebruiker altijd centraal. Op basis van de behoefte van de doelgroep maken onze designers een grafische interface die is afgestemd op de eindgebruiker. Onze grafische ontwerpers zijn altijd op de hoogte van de laatste design trends. Hierdoor zijn wij in staat om een innovatief UI & UX design te ontwerpen voor jouw app. 


App laten maken


Zoals je van een professionele app ontwikkelaar mag verwachten stellen wij hoge kwaliteitseisen aan de code. Door gebruik te maken van de nieuwste tools sporen wij bugs vroegtijdig op. Een goed werkende app draagt bij aan een optimale gebruikerservaring. Daarnaast wordt er op onderhoudskosten bespaard. Met een goed doordachte app maak je jouw merk futureproof. 


App marketing

Als fullservice app ontwikkel bureau zijn wij in te huren voor de app marketing. Zowel voor als na de lancering van de app in de app stores kunnen wij bijdragen aan het vergroten van het aantal conversies en actieve gebruikers. Op basis van een goed doordacht marketingplan ondersteunen wij de promotie van jouw app. Door SEO, SEA, social media en app store optimalisatie (ASO) kunnen wij de zichtbaarheid van de app vergroten.

Veelgestelde vragen


De kosten voor het ontwikkelen van een app zijn sterk afhankelijk van diverse factoren. Bijvoorbeeld het type app en het gewenste platform. De onderstaande aspecten zijn o.a. van invloed op de kosten voor het ontwikkelen van een app:

 • Het type app (hybride, native, web app);
 • De platformen (Android, iOS, Windows, Web);
 • De mobiele apparaten (smartphones, tablets, smartwatches, smart tv’s);
 • De functionaliteiten (API koppelingen, GPS, pushberichten, etc.).

Benieuwd wat de kosten zijn voor een app laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. Wij adviseren je graag omtrent het budget en de kosten.

Lees hier meer over de kosten voor het laten maken van een app.

Wij zijn gespecialiseerd in maatwerk app oplossingen. Wij zijn een specialist, geen generalist. Ons team van specialisten kan zowel hybride, native als web apps realiseren. Als full service app ontwikkelaar kunnen wij apps voor alle denkbare devices en mobiele besturingssystemen opleveren. Coffee IT is niet zo zeer gespecialiseerd in één type app. Zo hebben wij onder andere ervaring met games, beacons apps, e-learning apps en bedrijfsapps.

Wanneer je een app laat maken door ons kun je directe communicatie verwachten met onze ontwikkelaars. Daarnaast zijn wij een betrokken partner in het gehele app ontwikkeltraject. Indien wenselijk dan denken wij graag mee omtrent alle aspecten van een succesvolle app ontwikkeling zoals het concept, techniek, marketing en onderhoud. Hierbij kun je altijd goed advies verwachten zodat wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Zoals je van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten hanteren wij een pragmatische werkwijze. Als je de app laat maken door ons dan beginnen wij met het kijken fundamentele eigenschappen van jouw bedrijf. Dit zijn bijvoorbeeld de missie, visie, concurrentie, zwaktes en sterktes. Vervolgens kijken we naar de projectspecificaties en de beoogde doelen zoals de communicatie, tijdsplanning en technische vereisten. De keuze tussen een hybride, native of web app is erg belangrijk, als adviseur en expert op het gebied van het app ontwikkeling helpen wij graag bij deze keuze.

Wanneer er een goed gefundeerde beslissing is gemaakt met betrekking tot het soort app stellen we samen een plan op en worden de eerste technische ontwerpen gerealiseerd. Wanneer we op één lijn zitten en de vereisten op papier staan beginnen we met het maken van de app. Na de oplevering kunnen wij tevens bijdragen aan de distributie van de app in de app stores. Daarnaast kun je bij Coffee IT rekenen op goede nazorg en advies met betrekking tot de kosten voor onderhoud van de app en eventuele updates.

Ja, als app ontwikkelaar hebben wij ruime kennis en ervaring in het ontwikkelen van b2b apps. Of het nu gaat om een start-up, MKB bedrijven, multinationals of overheidsinstellingen. Wij zijn in staat om voor elk bedrijf of organisatie een geschikte zakelijke app te ontwikkelen. Wij hebben aantoonbare expertise op het gebied van business apps.

Bekijk ons portfolio om te zien voor welke bedrijven wij inmiddels al succesvolle apps hebben ontwikkeld.

Als full-service app ontwikkelaar kunnen wij voor elk platform een app ontwikkelen. De meest bekende platformen zijn de besturingssystemen Android en iOS. Wij kunnen echter ook apps ontwikkelen voor minder bekende platformen zoals web apps of PWA’s.

Naast native apps kunnen wij ook ook voor meerdere platform tegelijk een app ontwikkelen. Een dergelijke ontwikkelmethode wordt ook wel een hybride app genoemd. Hierbij maken wij gebruik van bestaande frameworks zoals AngularJS en Ionic.

Zoals u van een betrouwbare app ontwikkelaar mag verwachten kunnen wij voor alle mobiele apparaten een geschikte app ontwikkelen. Zo hebben wij voor diverse opdrachtgevers apps ontwikkelt voor voor uiteenlopende devices. Wij zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van apps voor:

 • Smartphones (Android-telefoons, Windows Phones en iPhone)
 • Tablets (Android tablets/phablets en iPad)
 • Smart TV’s (Android TV en Apple TV)
 • Smartwatches (Android Wear en Apple Watch)

Heb je een andere vraag?


Staat je vraag er niet tussen en je wilt een app laten maken? Druk op de onderstaande button en wij beantwoorden je vraag. Je kunt je vraag ook stellen via de chatbutton rechtsonder. Tijdens kantooruren zullen wij je vraag binnen een uur beantwoorden.

NEEM CONTACT OP
quote icon

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger