EEN APP LATEN MAKEN

Wil jij een app laten maken? Wij realiseren de digitale ambities van organisaties met maatwerk oplossingen. Voor ambitieuze scale-up Range hebben wij een app gemaakt met duizenden downloads op de dag van release. Voor Roompot hebben wij een app gebouwd zodat klanten digitaal kunnen inchecken. Kortom: onze apps zijn intuïtief, schaalbaar en worden specifiek ontwikkeld aan de hand van organisatiedoelen.

Coffee IT is specialist in het maken, ontwerpen en onderhouden van hoogstaande apps voor alle platformen.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
App laten maken

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

Coffee IT teamoverleg app ontwikkeling
Keurmerken en Badges app ontwikkelaar

JOUW APP LATEN MAKEN

Wanneer je een maatwerk app laat maken dan is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op je app ontwikkelteam. Onze missie is simpel: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen.

Bij ons blijven de lampen regelmatig wat langer aan op kantoor. Soms door een uniek idee, soms door een deadline die gehaald moet worden. Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor slimme techniek.

Iedereen in het team heeft een passie voor apps, of wij nu de apps maken of vermarkten. Successen worden zowel met het team als met de opdrachtgever gedeeld. Bij een app release komen wij langs met champagne en proosten we samen op een succesvolle afronding.

ONTMOET HET TEAM

ONS ONTWIKKELPROCES: SAMEN MAKEN WE VAN JOUW APP EEN SUCCES

Onze werkwijze is efficiënt en gevalideerd. Dit zorgt voor geld- en tijdbesparing en een duurzame app die lang mee gaat. Vanaf de start van het project heb je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira), zo weet je precies waar jouw app team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt.

Meer over onze werkwijze

Heb jij een idee en moet daarvoor een app gemaakt worden? Wij starten met een Accelerator Day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

ONTMOET HET TEAM

Laatste technieken

Wij maken apps met de laatste technieken en trends. React Native tot SwiftUI en van PWA tot native applicaties.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De hoge gebruiksvriendelijkheid van onze apps wordt gerealiseerd door actief mee te denken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker en de app veelvuldig te testen.

Ons werkproces

APP LATEN MAKEN DOOR EEN STERK TEAM MET PASSIE VOOR INTUÏTIEVE OPLOSSINGEN

over ons

Hybrid of native app laten maken

Wanneer jij een app laat maken begint het bij het kiezen van de juiste techniek. Wil je bijvoorbeeld een web app laten maken dan zitten daar verschillende voor- en nadelen aan. Neem vrijblijvend contact op als je nog niet zeker weet welke techniek je wilt gaan gebruiken voor je app. 

Al onze in-house developers hebben ervaring in vrijwel elke techniek of programmeertaal. Hierdoor kunnen we de kwaliteit leveren die je mag verwachten van een ervaren app developer. Zo ben je verzekerd van een app van goede kwaliteit zonder bugs.

Naast het maken van native-, hybride- en web apps, is Coffee IT gespecialiseerd in het maken van complexe apps. Denk hierbij aan apps die gebruik maken van het IoT (internet of Things), BLE (Bluetooth) en andere geavanceerde functies van een smartphone of device.

Wil je een app met een groot bereik? Dan kunnen we een hybride app maken. De app is dan in zowel de Apple App Store als de Google Play Store te downloaden. Wil je de gebruiker de beste ervaring geven met jouw app? Dan kunnen we een native app voor iOS of Android makenWeb apps zijn ook nog mogelijk, dan heeft de gebruiker enkel een werkende internetverbinding nodig.

Wil je meer weten over de verschillende app technieken, frameworks en alle voor- en nadelen tegen elkaar afwegen zodat je straks een gedegen keuze kunt maken? Klik dan op onderstaande button voor meer info.

Lees meer over de app technieken
app laten bouwen door ervaren app ontwikkelaar

SAMEN BOUWEN WE EEN SUCCESVOLLE APP

Wanneer je een maatwerk app laat bouwen dan wil je dat de app goed werkt, en dat deze perfect aansluit op je behoefte van je doelgroep. Om deze reden hebben wij Accelerator Day in het leven geroepen. Gezamenlijk kijken we naar jouw app idee en formuleren we in één dag een duidelijke roadmap. Door samen het doel helder te maken hebben we een vliegende start naar het beoogde resultaat.

Meer over de Accelerator Day
eigen app laten maken

EEN EIGEN APP LATEN MAKEN: WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een maatwerk app laten maken is een intensief en technisch proces. Je wilt een gebruiksvriendelijke app met een prachtig design, lovende reviews in de app stores en een snelle ROI. Dit kost tijd en middelen. Wat kun je verwachten?

De tijdsduur wanneer je een app laat maken hangt sterk af van de complexiteit. Denk hierbij aan: welke functionaliteiten moet de app hebben? Welke techniek wordt gebruikt? Moet de app bijvoorbeeld op iOS en Android toestellen beschikbaar zijn of is één platform voldoende of wil je een web applicatie? Dit zijn allemaal factoren die bepalend zijn voor de ontwikkeltijd van een app. Afhankelijk van deze factoren duurt het ontwikkelen van een app vanaf enkele weken tot maanden.

Over het algemeen geldt dat wij na een getekende offerte snel kunnen beginnen met het maken van een app. Wil je een grove indicatie ontvangen van de ontwikkeltijd van een eigen app? Lees dan deze blog ‘hoe lang duurt het om een app te maken‘ of neem contact op met onze specialisten.

De kosten voor het laten maken van een app variëren sterk en zijn afhankelijk van de complexiteit van een app. Vergelijk de vraag met ‘wat kost een huis?’. Koop je een klein appartement ergens in een klein dorp ter hoogte van Muggenbeet (dit bestaat, en ligt om precies te zijn hier), of koop je een drie etages tellend stadspand? De prijzen liggen sterk uiteen.

De kosten voor het maken van een app liggen tussen de paar duizend en enkele miljoenen euro’s. Omdat al onze apps maatwerk zijn, wordt de code speciaal ontwikkeld voor jouw organisatiedoel en gebruiker. Wij gebruiken geen app builders of standaard componenten, alles is custom en op maat.

Ben je toch benieuwd wat het maken van een app ongeveer kost? Op deze pagina leggen wij uit welke factoren van invloed zijn op de kosten van een app. Vul het formulier onderaan de pagina zo gedetailleerd mogelijk in, en wij voorzien je van een prijsindicatie voor jouw app.

Wat kun je verwachten als opdrachtgever wanneer je een app laat maken?

Wanneer wij een app maken dan ondersteunen wij zowel het ontwikkeltraject als het management. Ons doel is de opdrachtgever zo veel mogelijk te begeleiden waar nodig en snel tot een gewenst resultaat te komen. Om snel tot de kern te komen hebben wij de visie en de roadmap van een app nodig. Is er een businessplan of requirements document? Wij ontvangen dit graag zodat wij een advies op maat kunnen afgeven.*

*Wij begrijpen dat vertrouwen belangrijk is. Wij hebben daarom standaard een NDA verklaring (geheimhoudingsverklaring) liggen die we graag sturen alvorens je het concept toelicht. Vraag naar de mogelijkheden.

Met regelmaat contacteren partijen ons die een app hebben laten maken in India. Een app laten maken in India is vaak goedkoper doordat de loonkosten veel lager liggen. Een app elders laten maken is niet in elk geval onverstandig. Heb je een simpele app met weinig functies? Dan kan het slim zijn deze middels outsourcing, bijvoorbeeld in India te laten maken. Let echter wel op: vaak is goedkoop duurkoop. Maak dus duidelijke afspraken wanneer je een app laat maken in India.

Lees deze blog om te weten waar je op moet letten wanneer je een app laat ontwikkelen door buitenlandse ontwikkelaars.

BEKIJK ONZE APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT