Innovatie in digitaal onderwijs

Bij Prowise komt innovatie en educatie samen. Zo streven ze naar naadloos beheer van duizenden iPads in scholen, met als doel efficiëntie, veiligheid en plezier.

Web app; gevoel van een app, gemak van de browser

Jouw idee voor een web app realiseren? Als connected app ontwikkelaar bouwen we innovatieve oplossingen voor grote namen zoals: in-lite en  Met een web app combineer je de kracht van een reguliere app met de mogelijkheden van een desktop. Wil je meer weten over web apps?

Web-app ExamenOverzicht

Jouw web app laten ontwikkelen

Als web app ontwikkelaar hebben  meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen en bouwen van high-end apps. Ons team van 40+ developers werkt allemaal in-house vanuit ons kantoor in Utrecht. Door de laatste technieken en frameworks (zoals React) te gebruiken zijn onze web apps schaalbaar, responsive en werken ze uitstekend op elke device. Coffee IT is onderdeel van The Digital Club, een digital agency met focus op IoT, mobiele app ontwikkeling en business value.

web app ontwikkelaar coffee itweb app ontwikkelaar succes coffee itervaren web app ontwikkelaar coffeeit
web app betekenis coffee it

De voordelen van web apps

Web apps zijn direct te gebruiken zonder te downloaden. Dit levert veel voordeel op zoals een lage instapdrempel voor de eindgebruiker. Daarnaast biedt een web app ook ruimte voor complexe functionaliteiten. Onze web applicaties tonen vergelijkbare prestaties als een mobiele app. Zo hebben wij al ruim 4 miljoen gebruikers weten te bereiken met onze oplossingen.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Onze aanpak zorgt voor een 2x grotere slagingskans. Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot slimme tuinverlichting. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Web app ontwikkelaar:
Waarom voor ons kiezen?

Technisch partner

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we duurzame oplossingen voor complexe problemen. We denken mee vanaf de strategiefase. Hierin stellen we kritische vragen en brengen we de doelen en resultaten in kaart.

Web app expert

Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van web apps. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben we al tientallen web apps gebouwd. Altijd met behulp van de laatste technologieën zoals React.

Agile ontwikkelproces

Wij hebben een agile werkwijzen en werken in sprints van twee weken. Zo kunnen we makkelijk jouw feedback te integreren en de gewenste resultaten behalen. We evalueren de voortgang aan de hand van retrospectives.

Ons gevalideerde web app ontwikkelproces

Web app ontwikkelen Accelerator Day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw web app concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren IoT ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw web app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
Web app ontwikkelen wireframe en ontwerp
Web app ontwikkelen

Web app ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw web app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
Web app release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monitoring en support in de avond en het weekend staan wij altijd voor je klaar.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. De juiste app marketing is hiervoor essentieel. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Het verschil tussen web- native- of hybride apps?

Web apps hebben een aantal voordelen vergeleken met native of hybride apps. Je kan deze applicaties direct gebruiken vanaf je smartphone of desktop. Native- en hybride apps moeten eerst gedownload worden uit de App Store voordat ze gebruikt kunnen worden. Daarnaast is de programmeertaal anders. Native apps worden volledig ontwikkeld met Swift of Kotlin. Web apps ontwikkelen wij in React wat als bijkomend voordeel heeft dat dit goed gekoppeld kan worden met mobiele apps.

Hybrid apps

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met React-Native.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Minder besturingssysteem mogelijkheden
Mindere prestaties

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Ideaal voor IoT beheer
Geschikt als uitbreiding op een native ontwikkeling
Enkele ontwikkeling
Niet in de App Stores
Minder mogelijkheden

Native apps

De beste prestaties voor IoT apps en toegang tot alle functies van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
De mooiste animaties en transities
Langere ontwikkeling

De voordelen van
een web app laten ontwikkelen?

Benieuwd of jij een web app moet laten ontwikkelen? Veel organisaties gebruiken een web app voor gebouwautomatisering, e-learning of om een service te verbeteren. In veel situaties is een web app een slimme aanvulling op de bedrijfsstrategie.

Casus: ExamenOverzicht web app

ExamenOverzicht's missie is simpel: middelbare scholieren helpen slagen door examenstof helder samen te vatten. Ze innoveren door digitale samenvattingen en bundels aan te bieden via een web app én een hybride app, in lijn met de groeiende trend van digitaal leren.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb jij een idee voor een webapp? Of wil je meer weten over de mogelijkheden? Plan een adviesgesprek en spar met een van onze experts. We geven je concreet advies voor je concept. Stapje verder? Plan een Accelerator Day, dan kijken we samen jouw app idee en de doelstellingen.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.