Direct op de koffie?

Een web app kan worden omschreven als een combinatie tussen een mobiele website en een app. Een web app is een applicatie welke via de browser kan worden benaderd. Vrijwel alle mobiele apparaten hebben tegenwoordig een browser. Hierdoor is het mogelijk om een browser app als mobiele app in te zetten voor een smartphone of tablet. Coffee IT is een ervaren web app ontwikkelaar die u kan helpen met het realiseren van een web applicatie of HTML 5 app.

Tablets, smartwatches, maar vooral smartphones worden tegenwoordig dagelijks gebruikt. Een bedrijf kan het zich niet veroorloven om niet op deze trend in te spelen. Een app laten maken voor Android of iOS lijkt dan ook een logische stap. Echter wordt de kracht van een alternatieve optie, namelijk de web app, vaak onderschat. Een smartphone of tablet is niet perse nodig om een app voor web op te laten draaien en kan worden benaderd via een webbrowser.

Wat is een web app?

Een web app is een programma dat draait op een webserver en via bijna iedere browser kan worden benaderd. Omdat het via internet te benaderen is wordt het ook wel een webbased app genoemd. Een web app is namelijk heel gemakkelijk te openen vanuit een browser. Hierbij kunt u denken aan een eigen e-mailprogramma. Wat te denken van een Facebook app of web applicaties die afspraken regelen of u laten handelen op aandelen via de beurs.

Darwin app

Webbased app laten ontwikkelen door Coffee IT


  • Ervaren app bouwer voor de ontwikkeling voor het web
  • Ontwikkelt uw  apps met oog op de toekomst
  • Bereikt uw doelgroep en waarborgt uw doelstellingen
  • No-noncence, geen addertjes onder het gras
  • Op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen
  • Ruimte ervaring HTML5 en andere web ontwikkel-technieken
  • Denkt met u mee als expert en adviseur
Web app HTML5

Waarom een web app?

Een applicatie voor een browser biedt een aantal voordelen. Zo hoeft u niet perse gebruik te maken van een mobiel apparaat. Daarnaast heeft u geen last van ingewikkelde downloads en installaties. Een simpele klik op een pictogram is voldoende. Daarnaast scheelt een web app schijfruimte en zijn deze applicaties te integreren met verschillende webservices. Bovendien hebben web applicaties geen specifiek platform nodig en kunnen draaien op zowel Windows computers, MacBooks, smartphones en tablets.

App ontwerp & UX design


De gebruiker staat altijd centraal. Coffee IT helpt hierin door samen met u de ideale gebruikers ervaring te creëren voor uw app.


Web app ontwikkeling


Wij ontwikkelen web apps die niet alleen geschikt zijn voor smartphones, maar ook voor verschillende soorten tablets én computers. Onze webbased apps zijn geschikt voor alle moderne browsers.


App marketing


Coffee IT beschikt over de kennis om mee te denken over het vermarkten van uw app,  de toepassing van eventuele promotiematerialen en verdienmodellen.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op