Gebouwautomatisering app

Benieuwd wat gebouwautomatisering voor jouw bedrijf kan betekenen? Bij Coffee IT hebben wij ruime ervaring met het ontwikkelen van gebouwautomatisering apps. Een gebouwautomatisering app (ook wel: gebouwbeheersysteem of domotica) draagt bij aan het optimaal inrichten van processen en middelen. Gebouwautomatisering toepassingen zijn de afgelopen jaren flink toegenomen, met name grote bedrijven en corporates beginnen op grote schaal de voordelen ervan in te zien. Benieuwd naar een gebouwbeheersysteem app voor jouw bedrijf of concept? Neem vrijblijvend contact op of lees eerst verder op deze pagina.

NEEM CONTACT OP
gebouwautomatisering app ontwikkelen door Coffee IT

De mogelijkheden van automatisering

Gordijnen die automatisch open gaan wanneer ze zonlicht detecteren of verlichting die automatisch aan gaat nog voordat je het kantoor binnen stapt. Gebouwautomatisering maakt het mogelijk dat losse voorzieningen zoals verlichting, klimaatbeheersing, bewaking en toegangscontrole optimaal met elkaar samenwerken. Dit maakt het leven voor de gebruiker gemakkelijker met meer comfort, veiligheid en efficiëntie. Een gebouwautomatisering app wordt ook wel domotica genoemd. Dit is een intelligente vorm van gebouwautomatisering wat zelf gegevens kan opslaan/verwerken en op basis hiervan bepaalde handelingen uitvoert. Het is een voorbeeld van ‘slimme’ apparatuur, wat steeds verder doorontwikkeld met de ontwikkelingen van het IoT (Internet of Things). Handelingen kunnen geautomatiseerd worden, waardoor bespaard wordt op kosten én energie.

Een gebouwbeheersysteem app is een domotica-systeem op een smartphone of tablet. Dit systeem kan worden gebouwd op web of native basis en kan afgeschermd worden zodat apparatuur niet van buiten het netwerk kan worden bedient. Het is dus alleen toegankelijk voor diegene waarvan jij wilt dat ze toegang hebben.

Hoe werkt een gebouwbeheersysteem app eigenlijk?

Een gebouwautomatisering app communiceert met andere slimme apparaten binnen een netwerk. De app is vaak het bedieningspaneel voor de gebruiker, zo heeft de gebruiker volledige controle. Het is in de gebouwautomatisering app mogelijk regels in te stellen of acties uit te voeren. Zo kan een gebruiker zorgen dat de tuinverlichting aangaat wanneer het donker is of de gang verlichting aangaat wanneer iemand zich in de gang begeeft.

Het is mogelijk om een gebouwautomatisering app te ontwikkelen voor ieder platform, zoals: Android, iOS of desktop. Je kunt er ook voor kiezen om de app in één keer in te richten voor meerdere platformen. Dit kan middels een hybride app.

Neem contact op

Specialisten, geen generalisten

Wij stellen ze graag even voor: het Coffee IT ontwikkel team. Dit multidisciplinaire team heeft alle kennis in huis om van jouw concept een geslaagde gebouwautomatisering app te ontwikkelen. Onze missie is dat technologie een verlengstuk is van de gebruiker, en dat onze geavanceerde technologie het doel heeft het leven van de gebruiker gemakkelijker te maken. Een gebouwbeheersysteem sluit feilloos op deze visie aan. Iedereen in het team is innovatie gedreven, heeft een diepgewortelde passie voor tech en heeft zijn of haar eigen specialisme. Onze developers kunnen een app ontwikkelen met een framework of besturingssysteem naar keuze. Ben je nog niet zeker over het type app voor jouw doelgroep? Dan begeleiden wij je graag in je keuze waar mogelijk. Met onze expertise, ervaring, flexibiliteit en open werkcultuur zorgen we ervoor dat we een geslaagde app ontwikkelen voor jouw concept. Als fullservice app ontwikkelaar begeleiden wij gedurende het gehele traject, van concept tot marketing. Zo ben je gegarandeerd van een succesvolle app. 

Onze werkwijze

Gebouwautomatisering app ontwikkelen door Coffee IT

Bij Coffee IT hebben wij aantoonbare ervaring met het ontwikkelen van meerdere type gebouwbeheersystemen. Een goed voorbeeld van een slim automatiseringssysteem wat door ons is ontwikkeld is de app genaamd Darwin. Darwin is een platform wat wordt gebruikt voor het automatiseren van systemen binnen bedrijfspanden van onder meer Vanderlande en Puma en maakt gebruik van zogeheten beacons.

Naast binnenshuis slimme apparatuur zijn wij ook gespecialiseerd in gebouwbeheersystemen buitenshuis. Een goed voorbeeld hiervan is de app genaamd In-lite. Deze app is momenteel nog in doorontwikkeling door ons voor het bedrijf In-lite. Binnenkort komt hier meer informatie over!

Bekijk de Darwin app
Domotica app

Een gebouwautomatiseringsapp, spraakbesturing en Homekit en/of Google Assistant

Apple HomeKit en Google assistant werken goed samen met andere applicaties. Om die reden is het mogelijk om jouw gebouwautomatisering app te koppelen aan deze systemen. Je hebt hier veel baat bij, omdat je de gebruiker voorziet van extra bedieningsgemak. Dit vergroot de kans op succes aanzienlijk. Een groot voordeel hiervan is dat de gebruiker met deze koppeling zijn apparaten door middel van stem kan besturen. Stembediening wordt steeds belangrijker, dus zo zorg je ervoor dat jouw app klaar is voor de toekomst.

PORTFOLIO

De voordelen van een professionele gebouwautomatisering app

Wil je een gebouwautomatisering app op maat? Bij Coffee IT kunnen wij elk app idee naar een hoogstaande mobiele applicatie vertalen. Als betrokken ontwikkelaar denken wij mee over het concept, de technologie en het positioneren van de app. Wij stellen ons op als ontwikkelpartner, dit betekent dat wij altijd bereikbaar zijn voor vragen of sparringsessies. Een kwalitatieve gebouwautomatisering app kan bijdragen aan:

  • Richt bedrijfsprocessen efficiënter in
  • Zorgt voor minder menselijke arbeid
  • Is gebruiksvriendelijk voor de eindgebruiker
  • Zorgt voor een ultieme balans tussen mens en middelen
  • Laat je een nieuwe of grotere doelgroep aansnijden
  • Een applicatie met het oog op de toekomst
  • Draagt bij aan het gebruiksgemak

Wij ontwikkelen apps voor:

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT