Direct op de koffie?

Bent u geïnteresseerd in gebouwautomatisering app en wilt u een gebouwbeheersysteem app laten ontwikkelen? Ga dan eens vrijblijvend op gesprek met app ontwikkelaar Coffee IT, wij zijn dé aangewezen partij om uw gebouwbeheersysteem app te ontwikkelen. Onze aantoonbare ervaring en kennis omtrent gebouwbeheersystemen draagt bij aan uw succes. Benieuwd naar de mogelijkheden van onze gebouwautomatisering apps? Wij vertellen hier graag meer over.

Wat is een gebouwautomatisering app?


Gebouwautomatisering laat losse voorzieningen zoals verlichting, klimaatbeheersing, bewaking en toegangscontrole met elkaar communiceren. Het resultaat voor de eindgebruiker hiervan is meer comfort, veiligheid, rendement en efficiency. Een domotica-systeem is intelligente vorm van gebouwautomatisering. Het kan bijvoorbeeld beslissingen nemen, een aantal handelingen uitvoeren, berekeningen maken of gegevens opslaan. Zo kunnen handelingen worden geautomatiseerd zoals het aanzetten van het licht en kan een gebouw kan energiezuiniger gemaakt worden. Dit biedt de gebruiker meer comfort.

Een gebouwbeheersysteem app is een domotica-systeem op het favoriete apparaat van de gemiddelde gebruiker: De smartphone. Dit systeem kan worden gebouwd op web of native basis en kan afgeschermd worden zodat apparatuur niet van buiten het netwerk kan worden bedient.

Wilt u meer informatie ontvangen over gebouwbeheersysteem apps? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en bespreken uw mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

Gebouwautomatisering app ontwikkelen

Hoe werkt een gebouwbeheersysteem app?


Een gebouwautomatisering app communiceert met andere slimme apparaten binnen een netwerk. De app is vaak het bedieningspaneel voor de gebruiker, zo krijgt de gebruiker volledige controle.  Het is in gebouwautomatisering apps mogelijk regels in te stellen of acties uit te voeren. Zo kan een gebruiker er bijvoorbeeld voor zorgen dat de tuinverlichting aangaat wanneer het donker is of de gang verlichting aangaat wanneer iemand zich in de gang begeeft.

Het is mogelijk om een gebouwautomatisering app te laten ontwikkelen voor ieder denkbaar platform, zoals: Android, iOS, Windows Phone of desktop. De mogelijkheden van gebouwautomatisering apps zijn ondenkbaar!

Neem contact op

Een gebouwautomatiseringsapp en Home kit en/of Google Assistant


Apple Home Kit en Google assistant werken goed samen met applicaties van derden en om die reden is het mogelijk om uw gebouwautomatisering app te koppelen. U heeft hier veel baat bij, omdat u de gebruiker voorziet van extra bedieningsgemak. Een voorbeeld hiervan is dat de gebruiker met deze koppeling zijn apparaten door middel van stem besturen.

Onze ervaring met gebouwbeheersystemen


In het verleden heeft Coffee IT zich bewezen als kundig uitvoerder van slimme automatiseringssystemen. Zo heeft Coffee IT onder meer meegewerkt aan de realisatie van Darwin; Een platform wat gebruikt wordt voor het automatiseren van gebouwen van onder meer Vanderlande en Puma.

Ook hebben we een app voor slimme bediening van tuinverlichting gemaakt voor het bedrijf in-lite. Dit systeem is constant in ontwikkeling, verwacht hier binnenkort dus nog meer over.

Bekijk de Darwin app
In Lite
Domotica app

Gebouwautomatisering app ontwikkelen door Coffee IT


Gebouwautomatisering app laten maken? Coffee IT vertaalt uw app idee naar een state-of-the-art mobiele applicatie. Als betrokken ontwikkelaar denken wij mee over het concept, de technologie en het op de markt zetten van uw app. Wij begeleiden u door de wereld van app ontwikkeling en voorzien u van advies op maat. Ons team beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van app ontwikkeling voor Android, iOS en Windows Phone.

Waarom Coffee IT als úw app ontwikkelaar?

  • Gespecialiseerd in full service app oplossingen
  • Maakt apps voor iOS, Android en desktop
  • Betrokken in het gehele app ontwikkeltraject
  • Treedt op als expert én adviseur
  • Ontwikkelt apps met oog op de toekomst
  • Kennis van o.a. design, techniek en marketing

UI & UX design


Een goed doordacht UX & UI design vergroot de kans op succes van uw app. Onze designers zijn volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van app design. Hierdoor kunnen wij gebruiksvriendelijke apps maken die voldoen aan de hedendaagse standaarden.


App ontwikkeling


De kwaliteit van code is een belangrijk aspect als het gaat om de prestaties en de beheersbaarheid van een app. Tijdens de ontwikkeling van uw app waarborgen wij deze kwaliteit. Onze ontwikkelaars weten bugs vroegtijdig op te sporen en op te lossen. Hierdoor zijn toekomstige updates eenvoudiger door te uit te voeren.


App marketing


Wanneer uw app in de app stores is gepubliceerd helpen wij u met de promotie van uw app. Door uw app goed in de markt te positioneren kunnen er meer downloads en actieve gebruikers worden gerealiseerd. Dit doen wij door middel van SEO, SEA, ASO en social media.


NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger