APP BEHEERUITBESTEDEN

Haal meer resultaat uit een bestaande app en laat het app beheer uitbesteden. Coffee IT biedt hoogwaardige service voor het outsourcen van het app-beheer. Wij hebben meerdere apps in beheer van onze opdrachtgevers. Voor elk app onderhoud hanteren wij een SLA (Service Level Agreement) op maat, afhankelijk van de gewenste doelstellingen.

Coffee IT zorgt voor de complete app-uitbesteding bestaande uit: het app onderhoud, de security & optimalisatie.

Bekijk onze referenties
App beheer & outsourcing
het team

ONS TEAM ONDERSTEUNT HET MANAGEMENT EN NEEMT HET BEHEER VOLLEDIG IN HANDEN

Prio 1

Geen downtime. Problemen of bugs worden met de hoogste prioriteit opgelost en bug fixes en onderhoud wordt veelvuldig getest op nieuwe iOS en Android systemen.

Lees er meer over

Security & privacy

Wij stellen de veiligheid en privacy van de eindgebruiker hoog in het vaandel. Onze programmeurs gebruiken gelaagde beveiliging en zorgen voor extra veiligheid.

Lees er meer over

Specifieke kennis

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van complexe apps met elke techniek. Native, hybride of web app? Wij kunnen elk type app onderhouden.

Bekijk ons portfolio

Wouter van Eldrijk, DutchChannels

“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet met de realisatie van de native apps voor onze video kanalen bij DutchChannels. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel.”

DutchChannels is marktleider op het gebied van onafhankelijke niche video channels. DutchChannels is één van onze technisch partners waarmee wij een onderhoudscontract hebben. Wij ontwikkelen momenteel meerdere streaming apps voor DutchChannels.

Bekijk de casus
DutchChannels app

BEDRIJFSAPPLICATIES ONDERHOUDEN

APP OPTIMALISEREN/ ONDERHOUDEN

Onze expertises in complexe app ontwikkeling maakt ons de aangewezen partij voor app beheer. Slim applicatiebeheer kan snel voor veel gewenst resultaat zorgen. Zo zorgt periodiek applicatiebeheer dat kleine bug fixes veel verschil maken. Denk hierbij aan meer app gebruikers of meer in-app handelingen. Om een app goed te laten werken, ook na updates van een besturingssysteem, is periodiek onderhoud van een app noodzakelijk. Wij bieden daarom een onderhoudscontract aan die volledig is ingericht aan de hand van de wensen van de app eigenaar. Hierbij zetten we de eindgebruiker altijd centraal.

SERVICE LEVEL AGREEMENT ONDERHOUDSCONTRACT (SLA)

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA)

Als mobiele app ontwikkelaar bieden wij onze opdrachtgevers een fullservice app aanpak: wij begeleiden onze opdrachtgevers gedurende het gehele proces. Van conceptfase tot realisatie tot app onderhoud. Daarnaast kunnen wij het beheer van een bestaande app overnemen, afhankelijk van de kwaliteit van de code. Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

applicatie beheer uitbesteden
Applicatiebeheer en onderhoud

WANNEER KAN HET UITBESTEDEN VAN APP BEHEER EEN UITKOMST BIEDEN?

Er zijn veel scenario’s waarin het uitbesteden van applicatiebeheer een welkome toevoeging kan zijn voor een bedrijf. Misschien is je organisatie in hogere mate afhankelijk van de snelheid en beschikbaarheid van een app. Daarnaast heeft niet elk bedrijf de technische kennis paraat voor het optimaal functioneren en onderhouden van een applicatie. Door applicatiebeheer uit te besteden bespaar je als onderneming zowel kosten als tijd.

Andere reden voor het uitbesteden van app beheer zijn:

  • De eigen organisatie heeft onvoldoende technische capaciteit in huis.
  • Interne processen zijn niet efficiënt ingericht waardoor het onderhoud van de app moeizaam gaat.
  • Er komen datalekken of privacy issues voor en de veiligheid van gebruikers komt in het geding.
  • De app staat in beheer bij een derde partij, maar deze heeft niet de mankracht om snel tot resultaat te komen.
Neem contact op

INTUÏTIEVE APPSDIE ALTIJD GOED WERKEN

Om processen goed te laten verlopen is het inschakelen van een expert om applicaties te monitoren en verbeteren raadzaam. Zorgvuldigheid, technische expertise en professionaliteit zijn hierin speerpunten. Onze app beheerders kunnen de aanwezige kennis van elke organisatie ondersteunen en aanvullen met onze ervaring uit de praktijk. Zo creëren we samen een app die veel potentie heeft waarbij eventuele verbeteringen snel doorgevoerd kunnen worden.

Applicatiebeheer uitbesteden

JE APP LATEN ONDERHOUDEN DOOR EEN APP SPECIALIST

Naast onze kennis met verschillende app-technieken en praktijkervaring kun je het volgende verwachten:

  • Agile werkwijze: flexibel, transparant en snel naar de kern.
  • Extra functionaliteiten kunnen gemakkelijk worden toegevoegd.
  • Je hebt direct merkbaar resultaat doordat de app goed blijft werken.
  • Technisch advies van de projectleider bij Coffee IT.
  • Je wilt kosten en tijd besparen op je applicatie onderhoud.
  • De app werkt altijd zonder downtime.

COFFEE IT IS TECHNISCH PARTNER VAN

Applicatiebeheer

ANDERE VRAGEN OVER BEHEER EN ONDERHOUD?

In principe kunnen wij het app onderhoud van elk type app in beheer nemen. Onze multidisciplinaire team heeft specialisaties in elke taal of techniek, dus de kans is groot dat wij een expert hebben voor de techniek waarmee jouw app is gebouwd.

Het is daarbij wel van belang dat de app een bepaalde basis kwaliteit heeft. Is de app dusdanig gebouwd dat de code niet gemakkelijk hergebruikt of doorontwikkeld kan worden, dan kan het zijn dat er een nieuwe app ontwikkeld dient te worden. Heb je hierover vragen? Neem dan contact op en wij kijken graag naar de source code van de bestaande app.

*Wij hebben standaard een NDA (geheimhoudingsverklaring) klaar liggen.

Alle data wordt veilig bij ons opgeslagen en wordt encrypted. Dit kan via meerdere manieren, denk aan cloudopslag of offline services. Vraag hierover naar meer informatie.

Dat is geen probleem. Het is mogelijk dat we gezamenlijk het beheer van de app uitvoeren. Wij vullen de behoefte aan met onze kennis. Hierover maken we vooraf duidelijke afspraken in het onderhoudscontract.

De kosten voor app beheer zijn volledig afhankelijk van het type app, de complexiteit van de app en de gewenste handelingen. Moeten wij bijvoorbeeld zorgen dat de app draaiende blijft en naar behoren functioneert of moeten wij geheel nieuwe functies toevoegen? Wanneer wij een onderhoudscontract aan gaan met onze opdrachtgever dan richten wij dit onderhoudscontract volledig op maat in en zijn er meerdere opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een vast uurtarief op maandbasis of een tarief op basis van de extra functionaliteiten.

BEKIJK EENS ONZE PROJECTEN

Van native apps tot PWA’s, wij kunnen elk type app in beheer nemen en optimaliseren.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT