APPLICATIEBEHEER & ONDERHOUD

APPLICATIE BEHEER & ONDERHOUD

Haal meer resultaat uit een bestaande app door het beheer van de applicatie uit te besteden. Coffee IT biedt hoogwaardige service voor app-beheer & app-onderhoud. Wij beheren apps voor klanten zoals ROC Midden Nederland en in-lite. Voor elk onderhoud hanteren wij een SLA (Service Level Agreement) op maat, gericht op de doelstellingen van de app.

Coffee IT zorgt voor de complete app-uitbesteding bestaande uit: het app onderhoud, de security & optimalisatie.

DIRECT CONTACT
Applicatiebeheer & onderhoud
app onderhoud en applicatiebeheerder

Coffee IT als applicatiebeheerder

Wanneer wij de app onderhouden zullen we actief bugs en eventuele knelpunten opzoeken. Dit doen wij door de app regelmatig te monitoren en te testen. Heeft de app net een systeemupdate gehad dan is het van belang om alle nieuwe functies te testen en de servercapaciteit te monitoren.

In-house designers

Geen outsourcing maar in-house designers. Wij ontwerpen alle apps vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.

Kom langs

Gebruiker = key

In ons ontwikkelproces denken wij actief mee met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker.

Ons proces

Divers portfolio

Van native apps tot PWA's, wij kunnen elk type app voorzien van een design wat past bij jouw doelstellingen.

Bekijk ons portfolio

"ONS TEAM ONDERSTEUNT HET MANAGEMENT EN NEEMT HET BEHEER VOLLEDIG IN HANDEN"

over ons

SERVICE LEVEL AGREEMENT (SLA)

Als mobiele app ontwikkelaar bieden wij onze opdrachtgevers een fullservice app aanpak: wij begeleiden onze opdrachtgevers gedurende het gehele proces. Van conceptfase tot realisatie tot onderhoud. Daarnaast kunnen wij het beheer van een bestaande app overnemen, afhankelijk van de kwaliteit van de code. Meer informatie ontvangen over de mogelijkheden of de app onderhoud kosten? Neem dan vrijblijvend contact op.

BEDRIJFSAPPLICATIES ONDERHOUDEN

Slim applicatiebeheer zorgt voor resultaat. Zo zorgt periodiek applicatiebeheer ervoor dat kleine bug fixes veel verschil maken. Coffee IT is marktleider in mobiele- & web-app development en daarmee de aangewezen partij voor zorgvuldig beheer en onderhoud van apps.

Om een app goed te laten werken, ook na updates van een besturingssysteem, is periodiek onderhoud van een app noodzakelijk. Wij bieden daarom een onderhoudscontract aan die volledig is ingericht aan de hand van de wensen van de app eigenaar.

WANNEER KAN HET UITBESTEDEN VAN APP BEHEER EEN UITKOMST BIEDEN?

Er zijn veel scenario’s waarin het uitbesteden van applicatiebeheer een slimme zet is voor een bedrijf. Omdat onder andere privacy steeds belangrijker wordt is het belangrijk dat je app geen datalekken heeft. Daarnaast heeft niet elk bedrijf de technische kennis paraat. Door applicatiebeheer uit te besteden bespaar je als onderneming zowel kosten als tijd.

Applicatiebeheer

ANDERE VRAGEN OVER BEHEER EN ONDERHOUD?

In principe kunnen wij het app onderhoud van elk type app in beheer nemen. Onze multidisciplinaire team heeft specialisaties in elke taal of techniek, dus de kans is groot dat wij een expert hebben voor de techniek waarmee jouw app is gebouwd.

Het is daarbij wel van belang dat de app een bepaalde basis kwaliteit heeft. Is de app dusdanig gebouwd dat de code niet gemakkelijk hergebruikt of doorontwikkeld kan worden, dan kan het zijn dat er een nieuwe app ontwikkeld dient te worden. Heb je hierover vragen? Neem dan contact op en wij kijken graag naar de source code van de bestaande app.

*Wij hebben standaard een NDA (geheimhoudingsverklaring) klaar liggen.

Alle data wordt veilig bij ons opgeslagen en wordt encrypted. Dit kan via meerdere manieren, denk aan cloudopslag of offline services. Vraag hierover naar meer informatie.

Dat is geen probleem. Het is mogelijk dat we gezamenlijk het beheer van de app uitvoeren. Wij vullen de behoefte aan met onze kennis. Hierover maken we vooraf duidelijke afspraken in het onderhoudscontract.

De kosten voor app beheer zijn volledig afhankelijk van het type app, de complexiteit van de app en de gewenste handelingen. Moeten wij bijvoorbeeld zorgen dat de app draaiende blijft en naar behoren functioneert of moeten wij geheel nieuwe functies toevoegen? Wanneer wij een onderhoudscontract aan gaan met onze opdrachtgever dan richten wij dit onderhoudscontract volledig op maat in en zijn er meerdere opties mogelijk. Zo kun je kiezen voor een vast uurtarief op maandbasis of een tarief op basis van de extra functionaliteiten.

BEKIJK ONZE CASUSSEN

Van native apps tot PWA’s, wij kunnen elk type app in beheer nemen en optimaliseren.

COFFEE IT IS TECHNISCH PARTNER VAN

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek