Direct op de koffie?

Je hebt een app laten ontwikkelen maar er zijn nog weinig downloads in de app stores? App marketing kan jou helpen meer downloads te genereren. Als app ontwikkelaar zijn wij gespecialiseerd in de promotie van apps. Meer weten? lees dan eens deze blog waarin wij alles vertellen over het gebruiken van app-marketing en hoe je het zelf kunt gebruiken. Heb je toch nog wat vragen na het lezen van de blog of wil je het liever uitbesteden? Dat kan natuurlijk. Op basis van jouw doelstellingen maken wij een marketingplan om de app onder de aandacht te brengen bij de juiste doelgroep. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen omtrent de marketing van een app? Neem dan contact met ons op.

Meer gebruikers door app marketing


Door het overschot aan apps in de app stores is app-marketing eigenlijk onmisbaar geworden om de download oorlog te overleven. Bij Coffee IT denken wij graag met jou mee over de marketing van jouw app. Wij hebben niet alleen ervaring in traditionele marketing, maar ook in online marketing. Zo is een Apple Search Ads of Facebook campagne geen onbekend terrein voor ons. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het promoten van apps door middel van app store optimalisatie (ASO). Wij helpen jou op zowel het strategische als operationele vlak. Zo ontwerpen wij de advertenties die jouw doelstellingen kunnen realiseren. Tijdens dit ontwerpproces doen we tevens onderzoek naar uw doelgroep, op deze wijze kunnen wij de marketing perfect afstemmen op de gebruikers van jouw app zodat we samen meer app downloads genereren.

App marketing

Waarom zou je ons inhuren voor jouw App marketing?


  • Ervaren app ontwikkelaar
  • Gespecialiseerd in apps van ontwikkeling tot promotie
  • Ondersteund behalen van jouw KPI's
  • Bekend met de laatste marketing kanalen, zoals Apple Search Ads
  • Ervaring met app store optimalisatie (ASO)
  • Wij denken graag met jou mee omtrent het marketingplan
  • Meer downloads vanuit de app stores
App promotie

De promotie van jouw app


Toen de app stores nog jong waren was het ontwikkelen van een goede app genoeg om miljoenen downloads & gebruikers te krijgen. Helaas zijn de tijden veranderd en nu is de app marketing net minstens zo belangrijk als het ontwikkelen van een app. Een goede app marketing is cruciaal om de gebruiker te kunnen benaderen en aan je te binden. In Januari 2017 waren er 2.2 miljoen apps in Apple’s App Store. Kortom: wat maakt dat jouw app de download oorlog overleeft? Wij denken graag met jou mee om de juiste app promotie strategie te ontwikkelen én ten uitvoer te brengen.

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

E-Mail


Heb je vragen of twijfel je nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden jouw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Van Deventerlaan 31, 3528AG Utrecht, of liever bij jou op de koffie?


Routebeschrijving

App store marketing

Wanneer begin je met de app marketing?


We raden aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met app marketing. Zodra de ontwikkeling begint kun je beginnen met de marketing. Denk alvast aan het creëren van tractie op social media en het opzetten van een landingpaginga zodat de app vindbaar wordt op Google. Hoogst waarschijnlijk heb jij ons ook gevonden via Google, laat ons dit ook voor jouw app doen. Bij Coffee IT kunnen wij er voor zorgen dat de app makkelijk vindbaar is.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger