Direct op de koffie?

Heeft u een app laten ontwikkelen maar heeft u weinig downloads in de app stores? Dan bent u toe aan de volgende stap: app marketing. Als app ontwikkelaar is Coffee IT tevens gespecialiseerd in de promotie van apps. Op basis van uw doelstellingen maken wij een marketingplan om uw app onder de aandacht te brengen van uw doelgroep. Daarnaast kunnen wij uw app optimaliseren voor de app stores door middel van ASO. Bent u benieuwd wat Coffee IT voor u kan betekenen omtrent de marketing van een app? Neem dan contact met ons op.

Meer gebruikers door app marketing


Helaas zijn de dagen over waar app marketing optioneel is. Coffee IT denkt graag met u mee over de marketing van uw app. Wij hebben niet alleen ervaring in traditionele marketing, maar ook in online marketing. Zo is een Apple Search Ads of Facebook campagne geen onbekend terrein voor ons. Daarnaast hebben wij ruime ervaring met het promoten van apps door middel van app store optimalisatie (ASO). Coffee IT kan u helpen op zowel het strategische als operationele vlak. Zo ontwerpen wij bijvoorbeeld de advertenties die uw doelstellingen kunnen realiseren. Tijdens dit ontwerpproces doen we tevens onderzoek naar uw doelgroep. Op deze wijze kunnen wij de marketing perfect afstemmen op de gebruikers van uw app zodat we meer app downloads kunnen verwezenlijken.

App marketing

Waarom Coffee IT voor uw App marketing?


  • Ervaren app ontwikkelaar
  • Gespecialiseerd in apps van ontwikkeling tot promotie
  • Ondersteund behalen van uw KPI's
  • Bekend met de laatste marketing kanalen, zoals Apple Search Ads
  • Ervaring met app store optimalisatie (ASO)
  • Denkt graag met u mee omtrent het marketingplan
  • Meer downloads vanuit de app stores
App promotie

De promotie van uw app


Toen de app stores nog jong waren was het ontwikkelen van een goede app genoeg om miljoenen downloads & gebruikers te krijgen. Helaas zijn de tijden veranderd en nu is de app marketing net zo belangrijk als het ontwikkelen van een app. Een goede app marketing is cruciaal om de gebruiker te kunnen benaderen. In Januari 2017 waren er 2.2 miljoen apps in Apple’s App Store. Wat maakt die van u uniek? Coffee IT denkt graag met u mee om de juiste app promotie strategie te ontwikkelen én ten uitvoer te brengen.

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Stuur ons een e-mail.


[email protected]

Telefoon


Bellen kan nooit kwaad. Wij beantwoorden uw vragen graag.


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160 3511 LX, Utrecht, of liever bij u op de koffie?


Routebeschrijving

App store marketing

Wanneer begint u met de app marketing?


We raden aan om zo vroeg mogelijk te beginnen met uw app marketing. Zodra de ontwikkeling begint kunt u ook beginnen met de marketing. Denk alvast aan het creëren van tractie op social media en het opzetten van een landingpagina. Zodat uw app vindbaar wordt op Google. Hoogst waarschijnlijk heeft u ons gevonden via Google, laat ons dit ook voor uw app doen. Coffee IT kan er voorzorgen dat uw app makkelijk vindbaar is.

Vragen


Heb je vragen of twijfel je nog? Wij staan je graag te woord. Of heb je een project of idee en wil je hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op