Software Ontwikkelaar SocialBlox

Native apps voor iOS & Android

Wil jij de eindgebruiker de ultieme ervaring bieden? Met een native app voor iOS & Android maak je gebruik van de laatste hardware en software mogelijkheden. Ons team van ervaren native app developers en designers hebben in de afgelopen 9 jaar meer dan 150 intuïtieve apps ontwikkeld voor miljoenen gebruikers.
Applicatie Ontwikkeling voor BabyManager

Native apps ontwikkeld door het Coffee IT team

Als fullservice app ontwikkelaar hebben wij ruime ervaring met Native, hybrid en web apps. Met meer dan 40 developers werken wij allemaal vanuit Utrecht aan de meest intuïtieve oplossingen voor ons klanten.

Native ontwikkeling KotlinNative ontwikkeling Swift

Wat is een native app?

Een native app is een applicatie die ontwikkeld wordt met dezelfde taal en tools als de maker van besturingssysteem. Zo maken onze Android ontwikkelaars native apps in Kotlin en iOS developers native apps in Swift. Op het moment dat je een native app wil laten maken betekent dat er een ontwikkeling is voor beide besturingssystemen. Dit zorgt niet alleen voor betere app prestaties, maar ook heeft de app toegang tot alle functionaliteiten van de smartphone.

native app ontwikkelaar team

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Ons gevalideerde native ontwikkelproces

native app ontwikkelaar accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
native app ontwikkelaar wireframe ontwerp
native app ontwikkelaar coffee it

Native app ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Native apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
native app ontwikkelaar release coffee it

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monotoring en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingsysteemupdates.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. Coffee Digital zorgt voor spot on app marketing. Dit zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Waarom een native app?

Met een native app investeer je in een ontwikkeling met de beste prestaties. De app is stabieler en heeft toegang tot alle features van de smartphone. Dit is vooral van toepassing bij apps die gebruikmaken van complexe extensies zoals (video)streaming of bluetooth.

Hybrid apps

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met React-Native.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Minder besturingssysteem mogelijkheden
Mindere prestaties

Native apps

De beste prestaties en toegang tot alle functionaliteiten van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
De mooiste animaties en transities
Langere ontwikkeling

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Websites met meer mogelijkheden
Perfect voor “Proof of concept”
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Minder mogelijkheden

Jouw eigen app in de App Store
Voordelen van een native app

Een native app heeft een langere ontwikkeltijd en vergt een grotere investering. Maar brengt veel voordelen met zich mee. Omdat een native app in de taal van het besturingssysteem wordt geschreven zijn de prestaties beter. Verwacht een stabiele app die de optimale gebruikerservaring biedt.

Native Android app ontwikkeling

Een native Android app wordt geschreven in de programmeertaal Kotlin. Google's voorkeur voor mobiele app ontwikkelingen. Deze taal zorgt voor de beste app prestaties op alle Android devices.

Native iOS app ontwikkeling

Een app voor iOS wordt geschreven in de programmeertaal: Swift. Door de blijvende populariteit van de iPhone, iPad en Apple Watch bereik je met een native iOS app direct een grote groep gebruikers. In Nederland alleen al zijn er meer dan 3 miljoen iPhone eigenaren.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.