NATIVE APPS

Native apps met een krachtig design en een ultieme gebruiksvriendelijkheid. Met een native app voor iOS en Android geef jij de eindgebruiker de beste gebruikerservaring met alle benodigde functies. Met onze ervaren native app developers kunnen wij de hoogwaardige kwaliteit leveren die je van een app ontwikkelaar mag verwachten. 

Bij Coffee IT hebben we inmiddels ruim vijftig native apps ontwikkeld.

Bekijk onze native applicaties
Native apps Roompot Digital Key en In-lite tuinverlichting app

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

React Native App laten ontwikkelen

WAT IS EEN NATIVE APP

Een native app is een app wat geschreven wordt in de taal van het besturingssysteem. Zo schrijf je een Android app met Java en een iOS app met SwiftUI. Wanneer je een native app wil laten maken voor beide platformen zal de app dus in beide talen geschreven moeten worden. Dit zorgt voor een langer ontwikkelproces maar ook voor betere app prestaties en heeft de app toegang tot de alle functionaliteiten van de smartphone.

Bekijk onze native apps

Bedrijfsoptimalisatie

Een professionele app realiseert bedrijfsdoelstellingen, heeft een lange levensduur, spreekt een nieuwe doelgroep aan en optimaliseert een bedrijf met een snelle ROI.

Wie gingen je voor?

Native developers

Er werkt altijd een senior iOS of Android projectleider aan de app. De ontwikkelaar volgt de laatste trends en ontwikkelingen op de voet en garandeert de hoge kwaliteit.

Meer over ons

Geavanceerde functies

Een native app benut alle functies van de smartphone zoals de camera, IoT functies, beacon technologie, bluetooth, GPS tracking of het sturen van pushberichten.

Meer over functionliteiten

VOORDELEN VAN EEN NATIVE APP

Een native app heeft een langere ontwikkeltijd en is duurder. Maar wat zijn dan de voordelen om een native app te laten maken? Omdat een native app in de taal van het besturingssysteem wordt geschreven zijn de prestaties beter. De app is stabieler en heeft toegang tot alle features van de smartphone. Dit is vooral van toepassing bij apps die gebruik maken van complexe extensies zoals (video)streaming of bluetooth.

  • Hogere snelheid en toegang tot alle features 
  • De app kan gemakkelijk doorontwikkeld worden
  • De app werkt op naadloos elk besturingssysteem
iOS native app mototour

ONTMOET ONZE NATIVE APP DEVELOPERS

Ons Team

NATIVE APP ONTWIKKELPROCES

Een native app biedt geavanceerde UI interacties, snelle performance en App Store distributie. Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen developers met specialisaties per framework. Java, Kotlin, SwiftUI of C++. Welk framework of techniek je ook kiest, wij hebben de expertises in huis om hoogstaande native apps te ontwikkelen.

Onze native applicaties ontwikkelen we met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Tijdens elke fase krijgt de app meer vorm en wordt er snel geschakeld.

bekijk onze werkwijze
Coffee IT app ontwikkelproces
Applicatie laten ontwikkelen

WAAROM EEN NATIVE APP LATEN MAKEN

Heb jij een goed idee voor een nieuwe app en een app businessplan geschreven om een miljoenenpubliek te bereiken. Dan is een native app de beste keuze om in te investeren. Hierdoor heb jij de beste app prestaties en de meeste mogelijkheden. Zo hebben wij dit ook gedaan voor in-lite. In-lite is een krachtige app om je tuin verlichting te bedienen. Dit wordt gedaan met Bluetooth wat verbonden is met een mesh network. Deze complexe functies waren alleen mogelijk wanneer de app ontwikkeld is in native vorm. 

TWEE CASESTUDIES VAN NATIVE APPS

DUTCHCHANNELS STREAMING APPS

DutchChannels is marktleider in het bieden van online streamingdiensten voor niche platformen. In een blog voorspelde we al dat 2020 het jaar van de streaming apps werd, dat was ook zeker het geval. Door het grote succes van DutchChannels vroeg DutchChannels ons om de streaming services uit te breiden met apps voor TV zoals Android TV, tvOS, WebOS en TizenOS.

Bekijk de app
Ducht channels streaming dienst app
Native app iOS & Android, Internet of Things. KLM en Bagtag

BAGTAG BAGAGELABEL

Je bagage inchecken zonder dat je eerst een uur in de rij hoeft te staan? BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen vliegers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken doormiddel van de whitelabel native app. Hiervoor maakt de app gebruik van BLE (Bluetooth Low Energy) technologie.

Ondertussen gebruiken vliegtuigmaatschappijen als KLM, Lufthansa, Swiss, Austrian en China Southern al de BAGTAG app.

Bekijk de app

"...Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel."

Wouter van Eldrijk - DutchChannels

Bekijk onze portfolio
App laten bouwen? Coffee IT is maatwerk app ontwikkelaar voor KLM, Deloitte en Roompot

EEN NATIVE ANDROID OF IOS APP

Wanneer je een native app laat maken kun je ervoor kiezen om dit alleen te doen voor Android of iOS. Zo heeft bijvoorbeeld LovemeTender ervoor gekozen om alleen een app te laten maken voor iOS. De app is bedoeld als reisgenoot voor elke bootbezitter. De app navigeert iedereen naar de beste restaurants of hotspots. Dit is wel alleen mogelijk wanneer je een iPhone hebt. 

Een native Android app wordt meestal geschreven in de programmeertaal: Java. De programmeertaal Java wordt vaak verward met JavaScript, echter zijn deze talen zijn niet hetzelfde. JavaScript is veelal bedoeld om web apps te ontwikkelen en Java wordt gebruikt om (onder andere) mobiele apps te ontwikkelen.

Heb jij een app idee en wil je deze graag ontwikkelen voor Android? Dan kunnen wij dit voor je realiseren. Vind je het nog moeilijk om de keuze te maken dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen je graag verder!

Een app voor iOS wordt geschreven in de programmeertaal: SwiftUI. Een reden om de app alleen voor iOS te schrijven is omdat hier voornamelijk je doelgroep zit. Gebruikt 90% van je doelgroep een iPhone dan kan je ervoor kiezen om de app alleen voor iOS te ontwikkelen. 

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT