Direct op de koffie?

Wilt u een native iOS of Android app laten ontwikkelen? Dan doet u dit bij een app ontwikkelaar gespecialiseerd in native apps, zoals Coffee IT. Een native app biedt de gebruiker de beste ervaring, bovendien zijn de mogelijkheden van een native app ongelimiteerd.

Wij houden tijdens uw native app ontwikkel traject rekening met de laatste richtlijnen en design trends. Zo kunnen wij uw app platform specifiek en optimaal ontwikkelen. Wij sparren graag vrijblijvend met u over de mogelijkheden en kunnen uw app ontwikkel traject leiden van idee tot onderhoud.

Over native apps

Met een native app haalt u de meeste mogelijkheden en de hoogste kwaliteit uit een app. Een native app wordt specifiek per platform ontwikkelt en geoptimaliseerd. Uit kostenoverwegingen en technische eisen kan echter blijken dat een web app of hybride app ook uw wensen kan vervullen. Natuurlijk wordt deze ook volledig gedistribueerd op Android en iOS (en eventueel Windows Phone).

Hulp nodig bij de keuze voor de juiste techniek? Neem vrijblijvend contact op, of bekijk onze keuzegids.

Native app

Waarom bij Coffee IT uw native app laten ontwikkelen?


  • Ontwikkeld stabiele native apps
  • Bereikt de doelgroep van uw app
  • Veel ervaring als native ontwikkelaar
  • Wij houden niets voor u achter, zoals intellectueel eigendom
  • Denkt met u mee, en neemt de rol als experts
  • Ontwikkelt native hybride en web apps
Voordelen Native apps

De voordelen van een native app


Dit zijn de voordelen van een native app:

Mogelijkheden

Bij native apps is alles mogelijk. Alle hardware is aanspreekbaar die het besturingssysteem aanbiedt.

De hoogste kwaliteit

Native apps zijn het neusje van de zalm. Geen web of hybride app heeft een hogere performance dan een native app.

App ontwerp & UX design


Bij ons staat de eindgebruiker altijd centraal. Daarom zorgen wij voor een verfrissend design en maken wij gebruik van de laatste technieken. Wij zorgen ervoor dat de belangrijkste functies van uw app als eerst worden getoond.


Native app ontwikkeling


De kwaliteit van uw native app is van uiterst belang. Een hogere kwaliteit code zorgt ervoor dat het goedkoper is om nieuwe features in te bouwen en fouten te voorkomen. Om die reden borgen wij de kwaliteit van uw code.


App marketing


Uw native app zet u op de markt door middel van een sterk online marketing plan. Wij hebben ervaring met het aan de man brengen van een app door middel van online marketing (ASO, SEO, Social Media, SEA).


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op