NATIVE APPS

Een prachtig design en ultieme gebruiksvriendelijkheid met een maatwerk native app. Geef de app gebruiker de beste ervaring die je kunt geven een laat een native app ontwikkelen. Wij hebben ervaren native developers voor iOS & Android, hierdoor kunnen wij de kwaliteit leveren die je mag verwachten.

Bij Coffee IT hebben we inmiddels ruim vijftig native apps ontwikkeld.

Bekijk onze native applicaties
Native apps Roompot Digital Key en In-lite tuinverlichting app

ONTMOET ONS IN-HOUSE TEAM VAN MOBILE APP DEVELOPERS

het team

VOORDELEN VAN EEN NATIVE APP VOOR IOS OF ANDROID

Een native app biedt geavanceerde UI interacties, snelle performance en App Store distributie. Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen developers met specialisaties per framework. Java, Kotlin, SwiftUI of C++. Welk framework of techniek je ook kiest, wij hebben de expertises in huis om hoogstaande native apps te ontwikkelen.

Onze native applicaties ontwikkelen we met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Tijdens elke fase krijgt de app meer vorm en wordt er snel geschakeld.

bekijk onze werkwijze

De voordelen van een native app:

  • Hogere snelheid en toegang tot alle features van het device
  • De code en wireframes zijn van goede kwaliteit
  • Groot bereik en trouwe app gebruikers
  • De app kan gemakkelijk doorontwikkeld worden
  • De app werkt op naadloos elk besturingssysteem van Apple of Android
  • Je wordt de volledige eigenaar van de app en alle documentatie
werkwijze apps ontwikkelen

TWEE CASESTUDIES VAN NATIVE APPS

Vorodelen app Lovemetender app

LOVEMETENDER REIS APP

Ontbijt in Miami of een tapas lunch op de Bahama’s? Met de Lovemetender app vinden bootbezitters alle hotspots en bijbehorende faciliteiten naar wens.

Deze native iOS app is perfect voor alle zomergenieters die van luxe houden en graag de beste app performance ervaren. Lovemetender is ontwikkeld en ontworpen door Coffee IT.

Bekijk de app

DUTCHCHANNELS STREAMING APPS

DutchChannels is marktleider in het bieden van online streamingdiensten voor niche platformen. In een blog voorspelde we al dat 2020 het jaar van de streaming apps werd. Niets bleek minder waar. Door het grote succes van DutchChannels vroeg DutchChannel ons om de streaming services uit te breiden met apps voor TV zoals Android TV, tvOS, WebOS en TizenOS.

Bekijk de app

Bedrijfsoptimalisatie

Een professionele app realiseert bedrijfsdoelstellingen, heeft een lange levensduur en optimaliseert een bedrijf met een snelle ROI.

Wie gingen je voor?

Native developers

Er werkt altijd een senior iOS of Android projectleider aan de app. De ontwikkelaar volgt de laatste trends en ontwikkelingen op de voet en garandeert de hoge kwaliteit.

Meer over ons

Geavanceerde functies

Een native app benut alle functies van de smartphone zoals de camera, IoT functies, beacon technologie, bluetooth, GPS tracking of het sturen van pushberichten.

Meer over functionliteiten

Tom van Oorschot, FREEONTOUR


“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”

Bekijk de casus

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT