NATIVE APPS

Wil jij de eindgebruiker de ultieme ervaring bieden? Met een native app voor iOS & Android maak je gebruik van de laatste hardware en software mogelijkheden. Ons team van ervaren native app developers en designers hebben in de afgelopen 8 jaar meer dan 50 intuïtieve apps ontwikkeld voor miljoenen gebruikers.

Bekijk onze native apps
Native app Bagtag

WAT IS EEN NATIVE APP?

Een native app is een applicatie die ontwikkeld wordt met dezelfde taal en tools als de maker van besturingssysteem. Zo wordt een native Android app in Kotlin geschreven en een iOS native app met Swift. Op het moment dat je een native app wil laten maken betekent dat er een ontwikkeling is voor beide besturingssystemen. Dit zorgt niet alleen voor betere app prestaties, maar ook heeft de app toegang tot alle functionaliteiten van de smartphone.

Bekijk onze native applicaties

ONTMOET ONZE NATIVE APP DEVELOPERS

Ons Team

NATIVE APP ONTWIKKELPROCES

Een native app biedt geavanceerde UI interacties, snelle performance en App Store distributie. Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen developers met specialisaties per platform. Welke techniek je ook kiest, wij hebben de expertises in huis om hoogstaande native apps te ontwikkelen.

Onze native applicaties ontwikkelen we met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in twee-wekelijkse sprints aan de app. Tijdens elke fase krijgt de app meer vorm en wordt er snel geschakeld.

bekijk onze werkwijze

TWEE CASESTUDIES VAN NATIVE APPS

SOCIALBLOX SOCIAL MEDIA PLATFORM

SocialBlox is ‘s werelds eerste privacy-first social media platform met zijn eigen cryptocurrency. Deze native app maakt gebruik van een uniek algoritme waardoor de gebruiker alleen content krijg te zien op basis van interesse, kwaliteit van de content en leeftijd.

Bekijk de app
SocialBlox app ontwikkeld door Coffee IT
Casestudie native app BAGTAG

BAGTAG BAGAGELABEL

Je bagage inchecken zonder dat je eerst een uur in de rij hoeft te staan? BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen vliegers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken doormiddel van de whitelabel native app. Hiervoor maakt de app gebruik van BLE (Bluetooth Low Energy) technologie.

Ondertussen gebruiken vliegtuigmaatschappijen als KLM, Lufthansa, Swiss, Austrian en China Southern al de BAGTAG app.

Bekijk de app

"...Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel."

Wouter van Eldrijk - DutchChannels

Bekijk onze portfolio

VOORDELEN VAN EEN NATIVE APP

Een native app heeft een langere ontwikkeltijd en vergt een grotere investering. Maar wat zijn dan de voordelen om een native app te laten maken? Omdat een native app in de taal van het besturingssysteem wordt geschreven zijn de prestaties beter. De app is stabieler en heeft toegang tot alle features van de smartphone. Dit is vooral van toepassing bij apps die gebruikmaken van complexe extensies zoals (video)streaming of bluetooth.

  • Hogere snelheid en toegang tot alle features 
  • De app kan gemakkelijk doorontwikkeld worden
  • De app werkt op naadloos elk besturingssysteem
Native app in-lite
Waarom een native app laten maken?

WAAROM EEN NATIVE APP LATEN MAKEN

Heb jij een goed idee voor een nieuwe app en een app businessplan geschreven om een miljoenenpubliek te bereiken? Dan is een native app de beste keuze om in te investeren. Hierdoor heb jij de beste app prestaties en de meeste mogelijkheden. Zo hebben wij dit ook gedaan voor in-lite. In-lite is een krachtige app om je tuin verlichting te bedienen. Dit wordt gedaan met een Bluetooth mesh network. Deze complexe functies waren alleen mogelijk wanneer de app ontwikkeld is in native vorm. 

Bedrijfsoptimalisatie

Een professionele native app realiseert bedrijfsdoelstellingen, heeft een lange levensduur, spreekt een nieuwe doelgroep aan en optimaliseert een bedrijf met een snelle ROI.

Wie gingen je voor?

Native developers

Onze 40+ developers werken volgens een efficiënte methodiek. Om de hoge kwaliteit te garanderen werkt er altijd een ervaren projectmanager aan het project.

Meer over ons

Geavanceerde functies

Een native app benut alle functies van de smartphone zoals de camera, IoT functies, beacon technologie, bluetooth, GPS tracking of het sturen van pushberichten.

Meer over functionaliteiten
Native Android of iOS app

EEN NATIVE ANDROID OF IOS APP

Wanneer je een native app laat maken kun je ervoor kiezen om dit alleen te doen voor Android of iOS. Zo heeft bijvoorbeeld BAGTAG ervoor gekozen om alleen een app te laten maken voor iOS. De BAGTAG app biedt de nieuwe standaard voor gemak en comfort bij vliegreizen. Samen met het elektronische bagage label kunnen gebruikers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken met een smartphone.

Een native Android app wordt meestal geschreven in de programmeertaal: Java. De programmeertaal Java wordt vaak verward met JavaScript, echter zijn deze talen zijn niet hetzelfde. JavaScript is veelal bedoeld om web apps te ontwikkelen en Java wordt gebruikt om (onder andere) mobiele apps te ontwikkelen.

Heb jij een app idee en wil je deze graag ontwikkelen voor Android? Dan kunnen wij dit voor je realiseren. Vind je het nog moeilijk om de keuze te maken dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen je graag verder!

Een app voor iOS wordt geschreven in de programmeertaal: SwiftUI. Een reden om de app alleen voor iOS te schrijven is omdat hier voornamelijk je doelgroep zit. Gebruikt 90% van je doelgroep een iPhone dan kan je ervoor kiezen om de app alleen voor iOS te ontwikkelen. 

Heb jij een app idee en wil je deze graag ontwikkelen voor iOS? Dan kunnen wij dit voor je realiseren. Vind je het nog moeilijk om de keuze te maken dan kun je vrijblijvend contact opnemen. Wij helpen je graag verder!

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT