Android app ontwikkelaar

Wil jij een app laten maken door een ervaren Android app ontwikkelaar die jouw concept vertaalt naar een kwalitatieve en professionele app? 

Onze Android developers ontwikkelen jouw native app en begeleiden je naar een succesvolle app release. Op deze pagina lees je meer hoe wij dit voor andere opdrachtgevers hebben gedaan. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Bekijk onze referenties
Android app ontwikkelaar

Deze merken vertrouwen ons 

een Android app laten maken

Een Android app laten maken

Als full service app ontwikkelaar ontwikkelen wij Android apps voor verschillende opdrachtgevers. De apps worden ontwikkeld door ons team van specialisten. Zo is de projectbegeleider jouw sparringpartner, ontwikkelen onze developers jouw app en zorgen onze designers voor goede visuals.

  • Voor in-lite hebben wij een app ontwikkeld om slimme tuinverlichting aan te sturen door middel van Domotica en IoT.
  • Met de Hymer reis app kun je persoonlijke routes samenstellen, de beste accommodaties vinden en zelfs een dagboek bijhouden.
  • De With Love app is een streaming platform voor romantische series. Ondertussen is dit het grootste streaming platform in de nichemarkt.
  • Met de Digital Key van Roompot is het mogelijk om in en uit te checken zonder langs te gaan bij de receptie.

Android app ontwikkelen

Wanneer je een Android app wil laten maken wordt de code specifiek voor Android ontwikkeld. Hierdoor wordt de beste kwaliteit gewaarborgd en maak je gebruik van alle functionaliteiten van de smartphone.

Veelal gaat het ontwikkelen van een Android app samen met een iOS app. Wanneer je de app laat schrijven in beide codes werkt de app op alle toestellen met de beste prestaties. Dit hebben wij gedaan voor bijvoorbeeld Range, de app om controles te vermijden. 

Heb jij een app idee waarbij complexe functionaliteiten vereist zijn? Dan raden wij aan om een native app te laten ontwikkelen. Ben je er nog niet helemaal uit neem dan contact met ons op, wij helpen je verder.

Android app ontwikkelen

Jouw app idee bespreken met een expert?

Jouw app idee bespreken met een expert?

Onze app experts Fabian en Marthijn staan voor je klaar. In een vrijblijvend adviesgesprek van 30 minuten nemen we de tijd om jouw app idee te bespreken. Want jij hebt het idee en wij de technische “know how”. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen je mee in het hele ontwikkelproces.

Onze werkwijze en het ontwikkelproces voor jouw Android app

Onze werkwijze is efficiënt en gevalideerd. Dit zorgt voor geld- en tijdbesparing en een duurzame app die lang mee gaat. Vanaf de start van het project heb je als opdrachtgever toegang tot ons Project Management Systeem (Jira). Hierdoor weet je precies waar jouw app team mee bezig is en in welke fase de app zich bevindt.

Meer over onze werkwijze

Heb jij een app idee? Wij starten met een Accelerator Day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.
Bekijk hieronder in het kort het proces voor het laten ontwikkelen van een Android app.

Android IoT app in-lite

De in-lite Android app voor slimme verlichting

Ons Android ontwikkelteam zet mooie prestaties neer. Zo is in-lite een goed voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is met een Android app. Via een Bluetooth Mesh Netwerk kunnen gebruikers via een app alle tuinverlichting bedienen.

Alle lampen communiceren op een slimme manier met elkaar. Dit is een vorm van IoT (Internet of Things). Zo personaliseer jij je tuin door gebruik te maken van verschillende routines.

Bekijk de casus

De Android app BAGTAG, zorgeloos vliegen

Door het ontwikkelen van de Android app BAGTAG kunnen reizigers hun koffers inchecken zonder een bon uit te printen. Dit werkt door middel van een elektronisch bagagelabel wat bevestigd is op de koffer. 

Hiermee draagt BAGTAG bij aan de verduurzaming van luchthavens doordat de labels niet meer geprint hoeven te worden. Wist je bijvoorbeeld dat er afgelopen jaar  zoveel labels geprint zijn dat deze achter elkaar maar liefs 58 keer om de aarde zouden kunnen. 

Bekijk de casus
Android app Bagtag
Android app laten ontwikkelen

Meer weten over Android apps?

Onze Android developers ontwikkelen apps voor alle gangbare Android toestellen zoals: Samsung Galaxy, Nokia, Motorola, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Google Pixel en meer. De app is compatibel met toestellen die werken met besturingssysteem vanaf versie 5.0 tot en 12.0. Twijfel je of jouw Android app gebouwd kan worden voor een bepaald type toestel? Neem dan vrijblijvend contact op.

Jazeker! Ben je zelf een Android ontwikkelaar en ben je op zoek naar een Android developer vacature? Bij Coffee IT zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent om ons team aan te vullen. Op dit moment hebben wij zowel een junior Android developer vacature als medior Android developer vacature open staan. Bekijk onze vacature pagina of kom langs op ons kantoor voor een kennismaking.

De kosten voor het ontwikkelen van een Android app variëren bij ons tussen de 20.000 EUR en ongeveer 100.000 EUR. Omdat elke app productie maatwerk betreft, zijn ook de kosten voor het ontwikkelen maatwerk. Zo zijn de kosten afhankelijk van de gewenste features, ontwikkeluren etc. Wil je een prijsopgave ontvangen voor jouw concept? Vraag dan kosteloos een offerte aan.

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek