ANDROID APP ONTWIKKELAAR

Wil je een mobiele Android applicatie laten maken die jouw concept vertaalt naar een kwalitatieve en professionele app? Laat onze ervaren Android ontwikkelaars je begeleiden van concept tot succesvolle release.

Coffee IT is specialist in het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van native Android apps.

Bekijk onze referenties
iOS ontwikkelaar apps

ONTMOET ARMIJN EN DE REST VAN HET ANDROID TEAM

over ons

PROFESSIONELE ANDROID PROGRAMMEUR INHUREN

Al onze app producties zijn een co-creatie samen met de opdrachtgever. Jij hebt een complex probleem, wij de man- & damekracht om efficiënt een schaalbare en winstgevende Android app te ontwikkelen.

  • Snelle time to market in Google Play Store
  • Een team van eigen, in-house, developers werkt aan de app
  • Een stabiele app: gestructureerde code & weinig bugs
  • De beste reviews voor jouw app
Ontwikkelaar Coffee IT android programmeren

ANDROID APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

Android is één van de specialismen binnen Coffee IT. Zo hebben we naast Android ontwikkelaars ook iOS, web en backend. Onze Android developers gebruiken de laatste trends en technieken binnen Android development. Daarnaast voldoen onze apps aan de strenge richtlijnen van de Google Play Store en denken we actief mee als technisch partner om het succes van de app te vergroten.

Verhoogde bedrijfsprestaties

Een maatwerk Android app helpt het bedrijf in het behalen van de doelstellingen en het realiseren van rendement.

Bekijk al onze apps

Eindgebruiker staat centraal

Een intuïtieve app die de veiligheid en privacy van de eindgebruiker waarborgt. Trust by design én code.

Lees meer app veiligheid

Developers in hun kracht

Onze specialisatie: complexe problemen vertalen naar slimme oplossingen. Geen uitdaging is ons te groot.

Ontmoet het team

IN-LITE(NATIVE ANDROID APP)

Ons Android ontwikkelteam wilt graag de In-lite app laten zien. In-lite is een app die tuinverlichting aanstuurt door middel van Bluetooth. De app is in samenwerking met in-lite steeds verder doorontwikkeld. In-lite gebruikt de kracht van het Internet of Things om het voor gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken om de hele tuin te bedienen met een smartphone.

Bekijk de casus
app in-lite
BAGTAG

BAGTAG(NATIVE ANDROID APP)

Een ander voorbeeld van een Android app die recentelijk is ontwikkeld door onze Android ontwikkelaars is de app ‘BAGTAG’. Deze app is een elektronisch bagagelabel en maakt het mogelijk om online in te checken met de smartphone. De app is gekoppeld aan hardware wat bevestigd is op de koffer.

Wist je: dat BAGTAG bijdraagt aan het verduurzamen van de luchtvaart doordat bagagelabels niet meer geprint hoeven te worden en de contactmomenten worden geminimaliseerd? Hier lees je er meer over

Bekijk de casus

MEER WETEN OVER ANDROID APPS?

Onze Android developers ontwikkelen apps voor alle gangbare Android toestellen zoals: Samsung Galaxy, Nokia, Motorola, Huawei, OnePlus, Xiaomi, Google Pixel en meer. De app is compatibel met toestellen die werken met besturingssysteem vanaf versie 5.0 tot en 10.0. Twijfel je of jouw Android app gebouwd kan worden voor een bepaald type toestel? Neem dan vrijblijvend contact op.

Jazeker! Ben je zelf een Android ontwikkelaar en ben je op zoek naar een Android developer vacature? Bij Coffee IT zijn wij altijd opzoek naar nieuw talent om ons team aan te vullen. Op dit moment hebben wij zowel een junior Android developer vacature als medior Android developer vacature open staan. Bekijk onze vacature pagina of kom langs op ons kantoor voor een kennismaking.

De kosten voor het ontwikkelen van een Android app variëren bij ons tussen de 20.000 EUR en ongeveer 100.000 EUR. Omdat elke app productie maatwerk betreft, zijn ook de kosten voor het ontwikkelen maatwerk. Zo zijn de kosten afhankelijk van de gewenste features, ontwikkeluren etc. Wil je een prijsopgave ontvangen voor jouw concept? Vraag dan kosteloos een offerte aan.

Android app laten ontwikkelen voor opvouwbare telefoon

BEKIJK ONZE KOTLIN APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT