BAGTAGBAGAGELABEL

Native app  |  Industrie: Domotica & IoT

BAGTAG native app
KLM BAGTAG app
lufthansa voor Bagtag 2
Swiss Air

ATLIJD SNEL JE BAGAGE INCHECKEN

BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen gebruikers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken met een smartphone. De BAGTAG app biedt de nieuwe standaard voor gemak en comfort bij vliegreizen.

Opdrachtgever: BAGTAG
Industrie: Domotica & IoT


Diensten: UI & UX design, development, doorontwikkeling en onderhoud

BAGTAG IN ACTIE

BLUETOOTH TECHNOLOGIE

De BAGTAG app maakt gebruik van BLE (Bluetooth Low Energy) technologie. Alleen de backend kan data encrypten voor een BAGTAG.

Centrale besturing

De BAGTAG app helpt de luchtvaartindustrie te verduurzamen. De app helpt zo’n 58 rondjes om de aarde aan elkaar geplakte bagagelabels te besparen.

Nieuwe generatie vliegen

Gemakkelijke onboarding, letterlijk. De BAGTAG app verhoogt de efficiëntie voor zowel vliegtuigpersoneel als app gebruiker.

BAGTAG whitelabel app

EEN APP DESIGN GESCHIKT VOOR ELKE LUCHTHAVEN

Het zorgvuldig doordachte UX en UI ontwerp maakt de BAGTAG app gemakkelijk in te richten voor meerdere airliners. Met het ontwerp is rekening gehouden met de implementatie voor meerdere aanbieders van vliegreizen. Hierdoor kan deze zogeheten whitelabel app gemakkelijk gebruikt worden op grote schaal en door meerdere aanbieders.

Op dit moment hebben vijf vliegtuigmaatschappijen een samenwerking met het BAGTAG label: KLM, Lufthansa, Swiss, Austrian en China Southern. Met meerdere airlines vinden momenteel gesprekken plaats en hebben we ontwerpen van klaarliggen. Denk hierbij aan: Aegeanair, Spirit, Aer Lingus, AVA-AIR en Sri Lankan Airlines.

lufthansa voor Bagtag

BAGTAG IN DE MEDIA

Niet alleen wij zijn fan van BAGTAG. Nooit meer in de rij staan in de bagagerij, minder kans op het kwijtraken van je koffer, minder geprint papier en een bijdrage aan duurzaam vliegen. De media is lovend over het concept van BAGTAG. Insideflyer heeft zelfs aangegeven dat BAGTAG bijdraagt aan vliegen met social distancing, doordat er minder contactmomenten zijn.

Inmiddels zijn meerdere grote airliners aan boord gestapt met BAGTAG. Zo is BAGTAG momenteel geïntegreerd bij Lufthansa, KLM Royal Dutch Airlines, Alaska Airlines, China Southern, Austrian en Swiss.

Bekijk meer casestudies
BAGTAG app reis app door Coffee IT
KLM BAGTAG app

ENCRYPTED DATA

Het bijwerken van het apparaat (de BAGTAG label) gebeurd via Bluetooth en is gekoppeld aan de ingelogde gebruiker. Hierdoor kan alleen de gebruiker de BAGTAG bijwerken. De backend zorgt ervoor dat de data encrypted is voor de specifieke BAGTAG.

INTEGRATIE AIRLINE APPS

Het BAGTAG app wordt geïntegreerd in de app van airlines. Dit wordt gedaan in combinatie met onze whitelabeling techniek. Op deze manier gaat de gebruiker nooit de omgeving uit van de airline.

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN

Van Progressive Web Apps tot whitelabel apps tot native. Wij ontwikkelen slimme apps op maar die elk bedrijf verder helpen.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek