KLM en Lufthansa app icons

BAGTAG

Altijd en overal bagage online inchecken met BAGTAG app: een duurzame nieuwe generatie reis-app.

BAGTAG
BAGTAG rebranding

NOOIT MEER IN DE RIJ STAAN

BAGTAG is de ultieme reisgenoot voor de frequente vlieger. Met het elektronische bagage label kunnen gebruikers wanneer en waar dan ook bagage gemakkelijk online inchecken met een smartphone. Gemiddeld bespaard dit vliegreizigers drie minuten per vlucht. De BAGTAG app biedt de nieuwe standaard voor gemak en comfort bij vliegreizen. 

Check in BAGTAG

Bluetooth technologie

De BAGTAG app maakt gebruik van BLE (Bluetooth Low Energy) technologie. Alleen de backend kan data encrypten voor een BAGTAG. 

Duurzaam vliegen

De BAGTAG app helpt de luchtvaartindustrie te verduurzamen. De app helpt zo’n 58 rondjes om de aarde aan elkaar geplakte bagagelabels te besparen.

Nieuwe generatie vliegen

Gemakkelijke onboarding, letterlijk. De BAGTAG app verhoogt de efficiëntie voor zowel vliegtuigpersoneel als app gebruiker.

BAGTAG app

Fabian Giger, teamlead iOS


“BAGTAG is een goed voorbeeld van een app die een complex probleem oplost doormiddel van slimme technologie. Ik heb meegewerkt aan de iOS versie van BAGTAG. Niet alleen is het heel gaaf om aan dit project mee te werken; het sluit ook naadloos aan op hetgeen waar wij voor staan. Wij willen ons als app developers neerzetten als initiators op het gebied van IoT technieken zoals Bluetooth en encrypted data.

De eerste opzet van BAGTAG is er, maar dit is nog maar het begin van een samenwerking tussen BAGTAG en Coffee IT waarin we technologie een verlengstuk maken van de gebruiker.”

Bekijk meer klantreviews

EEN APP-ONTWERP GESCHIKT VOOR ELKE STIJL

Het zorgvuldig doordachte UX en UI ontwerp maakt de BAGTAG app gemakkelijk in te richten voor meerdere airliners. Met het ontwerp is rekening gehouden met de implementatie voor meerdere aanbieders van vliegreizen. Hierdoor kan deze zogeheten whitelabel app gemakkelijk gebruikt worden op grote schaal en door meerdere aanbieders.

Op dit moment hebben twee vliegtuigmaatschappijen een samenwerking met het BAGTAG label: KLM en Lufthansa. Met meerdere airlines vinden momenteel gesprekken plaats en hebben we ontwerpen van klaarliggen. Denk hierbij aan: Aegeanair, Spirit, Aer Lingus, AVA-AIR en Sri Lankan Airlines.

BAGTAG whitelabel app
BAGTAG app reis app door Coffee IT

ENCRYPTED DATA

Het bijwerken van het apparaat (de BAGTAG label) gebeurd via Bluetooth en is gekoppeld aan de ingelogde gebruiker. Hierdoor kan alleen de gebruiker de BAGTAG bijwerken. De backend zorgt ervoor dat de data encrypted is voor de specifieke BAGTAG.

INTEGRATIE AIRLINE APPS

Het BAGTAG app wordt geïntegreerd in de app van airlines. Dit wordt gedaan in combinatie met onze whitelabeling techniek. Op deze manier gaat de gebruiker nooit de omgeving uit van de airline.

HOE WERKT DE BAGTAG APP?

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT