Coffee IT founders

Technologie is een verlengstuk van de gebruiker. Onze droom is een toekomst waarin technologie en gebruiker naadloos samenwerken. Daarom werken wij aan een wereld die iedereen in staat stelt op het juiste moment de juiste informatie te verkrijgen, op een manier die natuurlijk is voor de gebruiker.

Dit doen wij door onze producten en ideeën om de gebruiker heen te ontwikkelen. Zo helpen onze producten mee aan de productiviteit van u en uw klanten.

Bekijk onze vacatures

"Ons werk is gaaf omdat onze opdrachten divers en innovatief zijn. Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren." - Job Burg

Coffee IT Team
Coffee IT meeting room

Ons relatief jonge team bestaat enkel uit leden met ambitie. Wij hebben een open bedrijfsvoering met ruimte voor eigen initiatief. Ondanks de grote vrijheid die iedereen krijgt verwacht iedereen van elkaar discipline. Wij proberen ons proces continu te verbeteren en waarderen om die reden iedereens input.

Het kantoor van Coffee IT zit op een steenworp afstand van Utrecht Centraal Station en is daarom makkelijk met de trein en bus te bereiken. Wil jij werken in een serieus maar gezellig team? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vacatures.

Word ook deelvan dit hechte team

Bekijk onze vacatures

E-Mail


Heeft u nog vragen of twijfelt u nog? Mail ons


contact@coffeeit.nl

Telefoon


Wij staan u graag te woord. Bel ons


+31 30 7371093

Op de koffie


Visschersplein 160
3511 LX Utrecht


Bekijk de route