Op 26 en 27 september stond Amsterdam in het teken van connectiviteit en de toekomst van het Internet of Things (IoT) en tijdens de IoT Tech Expo. Dit event bracht professionals uit de hele wereld samen om de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van IoT te verkennen. En wij als connected app ontwikkelaar waren erbij!

Onze passie voor connected apps

Voor ons is technologie niet zomaar iets; het is onze passie. Wij zien het als een verlengstuk van de gebruiker. Ons doel is om een wereld te creëren waarin iedereen op het juiste moment toegang heeft tot de juiste informatie – op een manier die natuurlijk aanvoelt. Dit bereiken we door onze producten rondom de gebruiker te ontwikkelen. Gebaseerd op dit principe hebben wij ook connected apps ontwikkeld voor onder andere in-lite, Roompot en BAGTAG KLM.

Bekijk hieronder het interview met Vincent Everts waarin Fabian (medeoprichter Coffee IT) de technologie achter BAGTAG uitlegt.

Als vreemde eend op de IoT Tech Expo

Misschien denk je wel, wat doet een app ontwikkelaar op een IoT Tech Expo? Waarom waren we aanwezig? Nou, we hebben een duidelijke missie: onze skills laten zien en ervaring delen na het ontwikkelen van tientallen succesvolle IoT oplossingen. Evenals kennis delen over de do’s en don’ts met betrekking tot het ontwikkelen van een connected app.

PS. Wil je wel deze insights verkrijgen, maar was je niet bij de IoT Tech Expo aanwezig? Onze ervaring en bevindingen hebben we ook samengevat in onze Whitepaper ‘Lessons learned after developing 10+ IoT apps’. Download deze gratis hieronder!

Whitepaper downloaden

Daarnaast willen we meer samenwerkingen aangaan met hardware ontwikkelaars. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een all-in oplossing bieden voor cliënten die op zoek zijn naar een connected app. Op deze manier integreert onze software naadloos met hardware en kunnen wij gebruikersvriendelijke oplossingen realiseren. Bekijk ons portfolio van connected apps

Tijdens het event hebben we de bezoekers niet alleen voorzien van waardevolle kennis op het gebied van IoT app ontwikkeling, maar ook van verse koffie om de dag te onderbreken. Dit kan natuurlijk niet ontbreken als je ‘Coffee’ in je naam hebt 😉☕️.

IoT Tech Expo

Connectiviteit; de toekomst

Het ontwikkelen van connected apps is onze passie. Niet alleen vanwege de technische uitdagingen ervan, maar ook door de positieve impact die ze hebben op het dagelijks leven van mensen. De wereld raakt steeds meer verbonden en wij geloven dat connected apps hier een belangrijke rol in spelen.

Meer weten over IoT of de kracht van connected apps? Neem contact op!

Altijd op de hoogte van het actuele nieuws?Volg onze social media accounts.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek