IoT oplossing in-lite

IoT oplossing laten maken?

Heb jij hét idee voor een Internet of Things (IoT) oplossing? Als Connected App ontwikkelaar met 9+ jaar ervaring hebben we al tientallen succesvolle IoT oplossingen ontwikkeld. Van slimme tuinverlichting tot gebouwautomatisering. j begeleiden het gehele product ontwikkelingstraject, zodat we jou een fullservice oplossing kunnen bieden.
Iot oplossing Bagtag

IoT oplossingen laten maken
door het Coffee IT team

Als IoT app ontwikkelaar realiseren we innovatieve IoT oplossingen in elke industrie. Zo zorgen onze oplossingen voor verduurzaming in de luchtvaart en digitalisering in de recreatie branche. Ons diverse team van 40+ experts denkt met je mee, elke stap van het proces; van strategie en design tot ontwikkeling en onderhoud. 

app succesIoT oplossingen Coffee IT teamlaatste technologieën Matter
IoT oplossingen Coffee IT team

Wat zijn IoT oplossingen?

Met behulp van een IoT oplossing verbinden we fysieke apparaten en sensoren met het internet. Hierdoor kunnen machines en alledaagse producten op afstand worden aangestuurd en gemonitord. IoT oplossingen, zoals in-lite, dragen bij aan een betere kwaliteit van wonen, leven en werken. In de industriële sector zorgen ze voor geoptimaliseerde processen, verhoogde efficiëntie en het verkrijgen van nieuwe inzichten.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Whitepaper

Download onze whitepaper over IoT apps

Klaar om een IoT app voor jouw hardware te laten ontwikkelen? Ontdek onze inzichten na het bouwen van tientallen apps in onze whitepaper: 'Lessons learned after developing 10+ IoT apps.'
De meest gemaakte fouten van IoT app ontwikkeling
Cruciale aspecten - zoals de juiste connectiviteit kiezen
Boordevol tips om de valkuilen te vermijden
Arrow in button
Download whitepaper
IoT app ontwikkelen whitepaper Coffee IT

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot slimme tuinverlichting. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Waarom een IoT oplossing laten ontwikkelen
door Coffee IT?

End-to-end oplossing

Wij regelen alles voor jouw project, van design en ontwikkeling, tot onderhoud en IoT data analytics. Door onze samenwerking met hardware partner integreren onze oplossingen naadloos met slimme apparaten.

Expert in IoT oplossingen

Ons team begrijpt de complexiteiten van het IoT landschap en werkt met de nieuwste technologieën, zoals Matter. Hierdoor hebben we al tientallen succesvolle IoT apps ontwikkeld.

ISO gecertificeerd

Wij garanderen de bescherming van jouw privacy en gegevens door middel van onze ISO-27001 certificering, waarmee we voldoen aan de internationale normen voor informatiebeveiliging.

Ons gevalideerde IoT oplossing ontwikkelproces

IoT oplossingen Accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren IoT ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw IoT app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
IoT oplossingen wireframe ontwerp
IoT oplossingen ontwikkeling

IoT oplossing ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw IoT oplossing is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
IoT oplossingen release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monitoring en support in de avond en het weekend staan wij altijd voor je klaar.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. Coffee Digital zorgt voor spot on app marketing. Dit zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

IoT oplossingen voor elke industrie

Of je nou een IoT oplossing zoekt voor industriële automatisering, consumenten, wearables, gezondheidszorg of een andere industrie, wij hebben de expertise en ervaring om op maat gemaakte IoT oplossingen te leveren. Door kennis van de modernste technologieën en systemen, zoals Matter, Google Home en Homekit, kunnen wij  de meest geavanceerde IoT oplossingen ontwikkelen.

Hybrid apps

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met React-Native.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Minder besturingssysteem mogelijkheden
Mindere prestaties

Native apps

De beste prestaties voor IoT oplossingen en toegang tot alle functies van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
De mooiste animaties en transities
Langere ontwikkeling

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Ideaal voor IoT beheer
Geschikt als uitbreiding op een native ontwikkeling
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Mogelijkheden voor domotica beperkt

Betreed de booming IoT markt
Voordelen van IoT oplossingen

De wereld raakt steeds meer verbonden, met naar schatting meer dan 30 miljard IoT apparaten in 2030. Zo heeft Bagtag, een digitaal bagagelabel, al meer dan 350 duizend reizigers bereikt via 350+ vliegvelden. Het maakt inchecken en labelen van bagage overal mogelijk, zonder lange wachtrijen. Dit verbetert de reiservaring, de doorstroming op luchthavens en bespaart tijd. Deze IoT oplossing transformeert de reisindustrie en brengt grenzen dichterbij.

IIoT oplossingen

Een Industrial IoT (IIoT) oplossing richt zich op de industrie, zoals productie en logistiek, en streeft naar verbeterde veiligheid, geoptimaliseerde processen en verhoogde productiviteit. Het biedt op maat gemaakte functies zoals realtime monitoring, voorspellend onderhoud, gegevensanalyse en integratie met bestaande systemen en workflows.

Vrijblijvend adviesgesprek

Heb jij hét idee voor een IoT oplossing? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van IoT? Plan een vrijblijvend advies gesprek in met onze experts. We nemen we je mee in de wereld van IoT en geven we je concreet advies voor je concept.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.