Domotica app ontwikkelaar in-lite

Domotica app laten maken

Met een app kun je complete gebouwen automatiseren. Zo stel je in hoe laat de lampen en de verwarming aan of uitgaan en wanneer de zonneschermen automatisch naar beneden gaan. Laat je domotica app ontwikkelen door experts met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van IoT en gebouwautomatisering.
Domotica app ontwikkelaar KLM

Domotica app laten ontwikkelen
door het Coffee IT team

Als fullservice app ontwikkelaar denken wij actief met je mee. Zo ontwikkelen wij een methode waardoor apparaten op een slimme manier met elkaar kunnen communiceren. Dit hebben wij ook gedaan voor in-lite. Een bedrijf met slimme tuinverlichting aangestuurd door domotica.

Domotica app ontwikkelaar samenwerkingDomotica app ontwikkelaar teamDomotica app ontwikkelaar platformen
Domotica app ontwikkelaar team

Wat zijn domotica apps?

Domotica apps, net zoals IoT oplossingen, automatiseren processen in woningen en gebouwen om het leven gemakkelijker te maken. Domotica is afgeleid van de Latijnse woorden "Domus" (huis) en "-tica" (toegepaste wetenschap). Bovendien gaat domotica verder dan alleen techniek binnen en voor gebouwen. Het omvat ook de automatisering van technische processen buiten het gebouw Een voorbeeld van een zo'n toepassing is de Roompot Digital Key.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Whitepaper

Download onze whitepaper over IoT apps

Klaar om een IoT app voor jouw hardware te laten ontwikkelen? Ontdek onze inzichten na het bouwen van tientallen apps in onze whitepaper: 'Lessons learned after developing 10+ IoT apps.'
De meest gemaakte fouten van IoT app ontwikkeling
Cruciale aspecten - zoals de juiste connectiviteit kiezen
Boordevol tips om de valkuilen te vermijden
Arrow in button
Download whitepaper
IoT app ontwikkelen whitepaper Coffee IT

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot slimme tuinverlichting. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Waarom een domotica app laten ontwikkelen
door Coffee IT?

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

Ervaring in domotica

Met behulp van de laatste trends en technologieën zoals Matter, hebben wij tientallen domotica apps ontwikkeld. Door samen te werken met hardware partijen, integreren onze apps naadloos met slimme apparaten.

Agile ontwikkelproces

We werken in sprints en tweewekelijkse retrospectives. Hierdoor kunnen we jouw feedback verwerken en de gewenste resultaten leveren binnen de afgesproken tijd.

Ons gevalideerde domotica app ontwikkelproces

domotica app ontwikkelaar accelarator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw domotica app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
domotica app ontwikkelaar wireframe en ontwerp
domotica app ontwikkelaar ontwikkeling

Domotica app ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw domotica app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
domotica app ontwikkelaar release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monitoring en support in de avond en het weekend staan wij altijd voor je klaar.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. Coffee Digital zorgt voor spot on app marketing. Dit zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Domotica app voor iOS en Android

Domotica apps kunnen zowel voor Android als iOS gemaakt worden. Een Native app, waarbij de code voor elk platform apart geschreven wordt, biedt optimale prestaties. Een alternatief met lagere ontwikkelkosten is een React-Native app. Deze optie gebruikt één taal voor beide platformen, maar biedt mogelijk iets minder geavanceerde prestaties.

Hybrid apps

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met React-Native.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Minder besturingssysteem mogelijkheden
Mindere prestaties

Native apps

De beste prestaties voor domotica apps en toegang tot alle functies van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
De mooiste animaties en transities
Langere ontwikkeling

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Ideaal voor IoT beheer
Geschikt als uitbreiding op een native ontwikkeling
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Mogelijkheden voor domotica beperkt

Jouw eigen app in de App Store
Voordelen van een domotica app

Met een domotica app kun je inspelen op de groeiende vraag naar slimme woningtechnologieën. Voeg waarde toe voor je klanten en bouw een sterke positie op in de markt van geautomatiseerde en verbonden apparaten.

Native app gebruikerservaring

Een Native app biedt een optimale gebruikerservaring. We werken met Matter en realiseren ook koppelingen met HomeKit en Google Home, zodat gebruikers al hun slimme apparaten kunnen bedienen via één handige app.

IoT app ontwikkeling

Een domotica app is specifiek ontwikkeld om processen in huis automatisch te regelen. Het begrip IoT (Internet of Things) is breder. Met een IoT app kun je slimme apparaten bedienen die verbonden zijn met het internet.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.