Domotica voor bedrijven

DOMOTICA APP LATEN MAKEN

Een gebouw beheren met een handige app

Met een domotica app kun je complete gebouwen automatiseren. Zo stel je in hoe laat de lampen en de verwarming aan of uitgaan en wanneer de zonneschermen automatisch naar beneden gaan. Neem bijvoorbeeld de Darwin app waarmee het vanDerLande gebouw is geautomatiseerd.

Laat je domotica app ontwikkelen door experts met meer dan 5 jaar ervaring op het gebied van IoT en gebouwautomatisering.

NEEM CONTACT OP

DOMOTICA APP ONTWIKKELEN

Ben jij van plan een domotica app te laten ontwikkelen? Als fullservice app ontwikkelaar denken wij actief met je mee. Zo ontwikkelen wij een manier zodat apparaten op een slimme manier met elkaar kunnen communiceren. Dit hebben wij ook gedaan voor in-lite. Een bedrijf met slimme tuinverlichting aangestuurd door domotica.

Wil je meer weten over onze domotica apps? Bekijk dan ons portfolio of neem vrijblijvend contact met ons op.

BEKIJK ONS PORTFOLIO
Darwin gebouwbeheer app

In-house team

Om de beste kwaliteit te garanderen werken wij met eigen in-house ontwikkelaars per discipline. Hierdoor werkt er altijd een expert aan de app, ongeacht welke techniek je kiest.

ONTMOET HET TEAM

Professionele apps

Wij ontwikkelen apps met de laatste technieken en trends. Van nieuwe programmeertalen zoals React Native tot SwiftUI en van PWA tot Native applicaties.

Bekijk ons portfolio

Gebruiker = key

De hoge gebruiksvriendelijkheid van onze apps wordt gerealiseerd door actief mee te denken met zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker en de app veelvuldig te testen.

Ons werkproces

WAT ZIJN DOMOTICA APPS

Domotica apps (ook wel huisautomatisering of smart home) zijn apps die ervoor zijn gemaakt om het leven makkelijker te maken. Domotica is het integreren van elektronica en netwerken om zo processen in een woning of een gebouw te automatiseren. Domus (in het Latijn ‘huis’) en -tica (in het Latijn ’toegepaste wetenschap’). Samen betekenen ze: de integratie van technologie en diensten ten behoeve van de kwaliteit van wonen, leven en werken.

Domotica gaat verder dan alleen techniek in- en voor gebouwen, je kunt ook denken aan de technische processen buiten het gebouw. Een goed voorbeeld hiervan is de in-lite app.

Deze domotica app wordt momenteel door ons ontwikkeld. Met de app kun je de tuinverlichting remote besturen. Middels gekoppelde bewegingssensoren kunnen er bepaalde instructies worden uitgevoerd zoals het automatisch aan/uit laten gaan voor een aantal seconden wanneer er een voorbijganger passeert. Wil je een gebouwautomatisering app ontwikkelen? Met onze ruime ervaring in domotica ontwikkeling zijn wij de aangewezen partij. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Ontwikkeling van jouw domotica app

Wil jij het leven van jezelf of andere beter, leuker of gemakkelijker maken doormiddel van een Domotica applicatie? Heb je samen met ons gezeten om je app strategie te bespreken en wil je direct beginnen? Dan volgen wij een aantal vaste stappen zodat wij het maximale uit het ontwikkeltraject kunnen halen.

1. Design domotica app

Een goed doordacht concept en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid vormen de basis van een krachtige domotica app. In de conceptfase denken we graag mee hoe de inzet van een applicatie kan bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Onze UI & UX designers gaan in deze fase aan de slag met de vormgeving van uw app die past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

2. Ontwikkeling domotica app

In deze fase van het ontwikkeltraject realiseren onze app ontwikkelaars de technische functionaliteiten. Zoals van een ervaren app bouwer te verwachten stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door bugs vroegtijdig op te sporen en op te lossen kan er in een later stadium op de kosten worden bespaard voor onderhoud en updates. Domotica app ontwikkelen doe je met oog op de toekomst.

3. Release domotica app

Actieve gebruikers zijn belangrijke KPI’s voor een domotica app. Door jouw app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat uw app goed zichtbaar is in de app stores of binnen je doelgroep. Indien gewenst is het ook mogelijk om de app intern uit te brengen middels in-house distributie. In een dergelijk geval is de applicatie alleen voor jouw medewerkers en eventuele partners te downloaden en te installeren.

DOMOTICA APP VOOR IOS EN ANDROID

Domotica apps kunnen gemaakt worden voor zowel Adroid als iOS. De meest optimale vorm om dit te maken is een native app. Hier wordt de code voor beide platformen in eigen taal geschreven. Hierdoor kunnen de app performance optimaal benut worden. Het is ook mogelijk om een react native app te laten maken. Hierbij wordt één taal gebruikt voor beide platformen. Hoewel de ontwikkelkosten hiervoor lager liggen zijn de app performance minder geavanceerd.

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN

Van Progressive Web Apps tot whitelabel apps tot native. Wij ontwikkelen slimme apps op maar die elk bedrijf verder helpen.

WIJ ONTWIKKELEN APPS VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT