Wil je graag een domotica app ontwikkelen of er eerst wat meer over weten? Bij Coffee IT hebben wij al ruim 5 jaar ervaring in de ontwikkeling van domotica apps en we vertellen je er graag meer over. Op deze pagina lees je alles over domotica apps en geven wij voorbeelden over domotica apps die door ons zijn ontwikkeld. Een garagedeur die automatisch open gaat wanneer je incheckt met je auto, een bioscoop die volledig te bedienen is met behulp van een app of leefstijl monitoring in een ziekenhuis met slimme sensortechnologie. De mogelijkheden rondom domotica apps zijn ongelimiteerd. Domotica apps zijn de toekomst van een IoT-tijdperk van slimme technologie.

Domotica app ontwikkelen door Coffee IT


Wil je een domotica app ontwikkelen? Wij vertalen jouw wensen naar een app van hoge kwaliteit. Als fullservice app ontwikkelaar denken wij mee over de ontwikkeling en het op de markt zetten van jouw app. Je krijgt van ons altijd advies op maat en wij begeleiden de app van concept tot onderhoud. Ons team van developers beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van app ontwikkeling voor Android, iOS en web.

Waarom Coffee IT?

 • Ontwikkelt apps met oog op de toekomst
 • Helpt jou met technische keuzes en treedt op als expert
 • Aantoonbare ervaring in ontwikkeling van domotica apps
 • Maakt domotica apps voor ieder alle app platformen
 • Kennis van o.a. design, techniek en marketing
 • Innovatie staat voorop
Neem contact op
Zakelijk IoT app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Wat zijn domotica apps?


Domotica apps (ook wel huisautomatisering of smart home) zijn apps die ervoor zijn gemaakt om het leven makkelijker te maken. Domotica is het integreren van elektronica en netwerken om zo processen in een woning of een gebouw te automatiseren. Domus (in het Latijn ‘huis’) en -tica (in het Latijn ‘toegepaste wetenschap’). Samen betekenen ze: de integratie van technologie en diensten ten behoeve van de kwaliteit van wonen, leven en werken.

Domotica gaat verder dan alleen techniek in- en voor gebouwen, je kunt ook denken aan de technische processen buiten het gebouw. Een goed voorbeeld hiervan is de In-lite app. Deze domotica app wordt momenteel door ons ontwikkeld. Met de app kun je de tuinverlichting remote besturen. Middels gekoppelde bewegingssensoren kunnen er bepaalde instructies worden uitgevoerd zoals het automatisch aan/uit laten gaan voor een aantal seconden wanneer er een voorbijganger passeert. Wil je een gebouwautomatisering app ontwikkelen? Met onze ruime ervaring in domotica ontwikkeling zijn wij de aangewezen partij. Neem vrijblijvend contact op voor meer info.

Concept & design

Een goed doordacht concept en een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid vormen de basis van een krachtige domotica app. In de conceptfase denken we graag mee hoe de inzet van een applicatie kan bijdragen aan het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen. Onze UI & UX designers gaan in deze fase aan de slag met de vormgeving van uw app die past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Domotica app ontwikkelen


In deze fase van het ontwikkeltraject realiseren onze app ontwikkelaars de technische functionaliteiten. Zoals van een ervaren app bouwer te verwachten stellen wij hoge eisen aan de kwaliteit van de code. Door bugs vroegtijdig op te sporen en op te lossen kan er in een later stadium op de kosten worden bespaard voor onderhoud en updates. Domotica app ontwikkelen doe je met oog op de toekomst.


Distributie


Actieve gebruikers zijn belangrijke KPI's voor een domotica app. Door jouw app sterk in de markt te positioneren kunnen wij ervoor zorgen dat uw app goed zichtbaar is in de app stores of binnen je doelgroep. Indien gewenst is het ook mogelijk om de app intern uit te brengen middels in-house distributie. In een dergelijk geval is de applicatie alleen voor jouw medewerkers en eventuele partners te downloaden en te installeren.


De wereld van domotica apps


Domotica apps zijn de mogelijkheden van industriële bedrijfsautomatisering toegepast op een gebouw of woning. Benieuwd naar mogelijkheden omtrent domotica app en wil je een domotica app ontwikkelen? Wat voorbeelden van domotica apps zijn onder andere:

 • Sensoren die automatisch doorgeven wanneer een deur open blijft staan
 • Tuinverlichting die aan gaat nog voordat je thuis bent
 • De verlichting binnen een gebouw wat volledig bestuurd kan worden vanuit een mobiele telefoon
 • Een (thuis)bioscoop waarvan zowel de belichting, het geluid als de stoelen remote bestuurbaar zijn
 • Leefstijlmonitoring middels sensoren, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of bij mensen met dementie.
Domotica app ontwikkelen

Recente projecten


Benieuwd naar apps die wij hebben ontwikkeld? Bekijk ons recente werk.

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT