IOT APP ONTWIKKELAAR

Integreer het Internet of Things en bedien je gebruiker met een technisch hoogstaande, revolutionerende en efficiënte app. IoT app ontwikkeling is één van onze specialismen. Met een maatwerk IoT app helpen wij organisaties met het creëren van slimme en duurzame oplossingen.

Wij hebben uitgebreide ervaring met het ontwikkelen van custom bluetooth protocollen, indoor navigatie, locatie gebaseerde informatie (iBeacons) en meer.

Ons portfolio van IoT apps

INTERNET OF THINGS APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

het team

In-house development

Geen outsourcing maar eigen IoT experts voor het beste eindresultaat. Elke IoT app wordt in-house bij ons ontwikkeld door een multidisciplinair team.

ONZE DEVELOPERS

Technisch partner

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we duurzame oplossingen voor complexe problemen. Bekijk de reviews van onze klanten en hun behaalde app-successen.

Onze reviews

Specifieke kennis

Gebouwautomatisering met iBeacons, een smart lock voor Roompot of tuinverlichting met een Bluetooth Mesh Netwerk. Bekijk al onze IoT apps.

ONS portfolio

TWEE IOT-APPSVAN ONZE APP DEVELOPERS

Native-, hybride of web-apps. Je kunt bij ons een IoT app laten maken voor verschillende platformen zoals iOS of Android. Maar welke apps vinden onze IoT-ontwikkelaars het leukste om te bouwen? We vroegen het ze.

IN-LITE TUINVERLICHTING

De In-lite app maakt het mogelijk om een gehele tuin te bedienen met een smartphone. Door middel van een Mesh Netwerk kunnen gebruikers gewenste handelingen uitvoeren op basis van Bluetooth en routines instellen.

Bekijk de in-lite app

ELEKTRONISCHBAGAGELABEL BAGTAG

Met de BAGTAG app kunnen vliegreizigers met de smartphone hun koffers inchecken. De app werkt met Bluetooth Low Energy en is gekoppeld een elektronisch bagagelabel die aan de koffer bevestigd zit. BAGTAG wordt gebruikt bij grote airliners zoals KLM, Lufthansa, China Airlines en draagt bij aan verduurzaming van de luchtvaart.

Meer over BAGTAG

CASESTUDIES: IOT APP ONTWIKKELEN

Wij helpen bedrijven klaar te maken voor de toekomst door intuïtieve IoT apps te ontwikkelen. Deze apps zijn volledig ingericht aan de hand van de bedrijfsdoelen en worden gekenmerkt door een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid. Enkele voorbeelden van IoT apps die wij recentelijk hebben ontwikkeld:

BAGTAG: een app waarmee gebruikers via Bluetooth Low Energy een koffer met de smartphone inchecken.
In-lite. Een app waarmee tuinverlichting wordt bediend met een Mesh Netwerk.

"Coffee IT helps us offload some app development work and act as a general sparring partner. They are easy to work with because of their technical know-how and clear communication".

Marco Veilinga - Spindle Devhouse

Bekijk dit project
IoT-app ontwikkelaar Coffee IT

NIEUWE GENERATIE SMART APPS

Het is onze passie bedrijven te ondersteunen met nieuwe generatie smart apps. Dit realiseren wij door een IoT app ontwikkelen ten behoeve van de efficiëntie van interne bedrijfsprocessen of het beter bedienen van een app gebruiker. Het ontwikkelen van IoT oplossingen sluit goed aan bij waar wij goed in zijn: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Met onze efficiënte werkwijze vliegen we technische onderwerpen zoals IoT of BLE communicatie aan met een kijk vanuit de eindgebruiker.

Als technisch app partner ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden we succesvolle mobile apps met het Internet of Things.

Ons ontwikkel proces

INDUSTRIEËN WAAR IOT APPS BIJ UITSTEK GESCHIKT VOOR ZIJN

  • Retail en Supply Chain Management / logistiek apps
  • Gebouwautomatisering / Home Automation apps
  • Gezondheidszorg en zorginstanties apps
  • Automotive / third-party car solutions apps
  • Agricultuur & landbouw apps
  • Fitness apps
Contact opnemen
IoT app laten maken
IoT app ontwikkelen

ANDERE VRAGEN OVER IOT TOEPASSINGEN?

Een IoT app is een applicatie die slim is gemaakt door middel van bepaalde (internet) functies die vaak geautomatiseerd en zelflerend zijn. Vaak zijn deze apps met andere apps met hardware en/of software verbonden (connected). Dit stelt de app en de gebruiker in staat om te leren van bepaalde informatie input en hier op te handelen.

Hardware: de hardware bestaat meestal uit iBeacons, Bluetooth Low Energy sensoren of third-party apparaten die bepaalde handelingen uitvoeren op basis van de verkregen data. Een smartphone kan ook als hardware component dienen bij een IoT toepassing.

Software: de onderliggende infrastructuur in de cloud of binnen de app. Dit is de daadwerkelijke IoT app. Het stelt gebruikers in staat de de hardware te besturen en geeft toegang tot de informatie die is opgehaald door de sensoren.

Wij kunnen zelf geen hardware ontwikkelen bij Coffee IT. Wel hebben we ervaring met het ontwerpen van protocollen en het begeleiden van processen met eigen hardware van de opdrachtgever. Daarnaast hebben we een partner voor hardware, neem contact op voor meer informatie.

Tevens kunnen wij elke IoT app koppelen aan bepaalde home domotica hardware zoals de HomeKit en Google Assistent.

Veiligheid is een belangrijk aspect van IoT apps. Om die reden zorgen wij ervoor dat alle communicatie veilig verloopt en de data zo veilig mogelijk wordt opgeslagen. Heb je een maatwerk protocol waarin de smartphone moet communiceren? Dit is geen probleem, onze ontwikkelaars hebben hier ruime ervaring mee.

Lees deze blog als je meer informatie wilt over hoe wij onze apps beveiligen.

Als IoT app ontwikkelaar oftewel; IoT app development company, zijn wij gespecialiseerd in volledige IoT oplossingen. Dit omvat zowel het concept als strategiebepaling als het daadwerkelijk ontwikkelen van de IoT app. Daarnaast kunnen wij het beheer van een IoT app op ons nemen, de app onderhouden en optimaliseren/ doorontwikkelen. Indien er al een app is maar deze aangevuld dient te worden met IoT toepassingen (zoals indoor navigatie of bluetooth protocollen) dan is dit mogelijk op aanvraag. De kwaliteit van de app en bijbehorende code moet hiervoor wel van goede kwaliteit zijn.

BEKIJK ONZE APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT