IOT APP ONTWIKKELAAR

Wil je een IoT app ontwikkelen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? IoT is één van onze specialismen. Wij hebben veel klanten geholpen met het realiseren van een IoT app. Zo hebben wij ervaring met onder andere het ontwikkelen van custom bluetooth protocollen, indoor navigatie, locatie gebaseerde informatie (iBeacons) en meer.

Transformeer data naar inzichten en bedien je gebruiker met een technisch hoogstaande, revolutionerende en efficiënte app.

Direct contact
ibeacon app toepassingen

In-house development


Geen outsourcing maar eigen IoT experts voor het beste eindresultaat. Elke IoT app wordt in-house bij ons ontwikkeld door een multidisciplinair team.


Ontmoet de developers

IoT kennis


Gebouwautomatisering met iBeacons, een smart lock voor Roompot of tuinverlichting met een Bluetooth Mesh Netwerk. Bekijk al onze IoT apps.


Bekijk ons portfolio

IOT apps BAGTAG en in-lite

IOT APP ONTWIKKELEN?

Wij helpen bedrijven klaar te maken voor de toekomst door maatwerk IoT apps te ontwikkelen. Deze apps zijn volledig ingericht aan de hand van de bedrijfsdoelen en worden gekenmerkt door gemak en comfort voor de eindgebruiker. Enkele voorbeelden van IoT apps die wij recentelijk hebben ontwikkeld zijn:

BAGTAG: een app waarmee gebruikers via Bluetooth Low Energy een koffer met de smartphone inchecken.
In-lite. Een app waarmee tuinverlichting wordt bediend met een Mesh Netwerk.

BEKIJK meer IOT apps
Roompot

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus
IoT-app ontwikkelaar Coffee IT

NIEUWE GENERATIE SMART APPS

Veel bedrijven laten een IoT app ontwikkelen en maken zich klaar voor de digitale transformatie. Het is onze passie deze bedrijven te ondersteunen met nieuwe generatie smart apps. Dit realiseren wij door een IoT app ontwikkelen ten behoeve van de efficiëntie van interne bedrijfsprocessen of het beter bedienen van een app gebruiker. Het ontwikkelen van IoT oplossingen sluit goed aan bij waar wij goed in zijn: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Het is onze passie om technische onderwerpen zoals IoT of BLE communicatie aan te vliegen met een kijk vanuit de eindgebruiker.

Als technisch app partner ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden we succesvolle mobile apps for het Internet of Things.

AT COFFEE ITWE ARE ALWAYS LOOKINGFOR CLEVER SOLUTIONS TO SOLVE COMPLEX PROBLEMS

Onze ervaring en expertise op het gebied van IoT app development stelt ons in staat om voor elke industrie een maatwerk IoT app te ontwikkelen. Wij hebben native developers met IoT ervaring in-house. Wanneer wij een IoT app maken dan treden wij op als technisch partner: van A tot Z. Elke app is afgestemd op de bedrijfsdoelstellingen en biedt onder andere: het omarmen van nieuwe technologieën, een uniek concurrentievoordeel en innovatie met impact. Daarnaast kan een IoT app besparen op operationele kosten door hogere efficiëntie en revenue te creëren voor nieuwe markten en producten.

Industrieën waar IoT apps bij uitstek geschikt voor zijn:

  • Retail en Supply Chain Management / logistiek apps
  • Gebouwautomatisering / Home Automation apps
  • Gezondheidszorg en zorginstanties apps
  • Automotive / third-party car solutions apps
  • Agricultuur & landbouw apps
  • Fitness apps
Direct contact
App ontwikkelproces mobiel

ANDERE VRAGEN OVER IOT?

Een IoT app is een applicatie die slim is gemaakt door middel van bepaalde (internet) functies die vaak geautomatiseerd en zelflerend zijn. Vaak zijn deze apps met andere apps met hardware en/of software verbonden (connected). Dit stelt de app en de gebruiker in staat om te leren van bepaalde informatie input en hier op te handelen.

Hardware: de hardware bestaat meestal uit iBeacons, Bluetooth Low Energy sensoren of third-party apparaten die bepaalde handelingen uitvoeren op basis van de verkregen data. Een smartphone kan ook als hardware component dienen bij een IoT toepassing.

Software: de onderliggende infrastructuur in de cloud of binnen de app. Dit is de daadwerkelijke IoT app. Het stelt gebruikers in staat de de hardware te besturen en geeft toegang tot de informatie die is opgehaald door de sensoren.

Wij kunnen zelf geen hardware ontwikkelen bij Coffee IT. Wel hebben we ervaring met het ontwerpen van protocollen en het begeleiden van processen met eigen hardware van de opdrachtgever. Tevens kunnen wij elke IoT app koppelen aan bepaalde home domotica hardware zoals de HomeKit en Google Assistent.

Veiligheid is een belangrijk aspect van IoT apps. Om die reden zorgen wij ervoor dat alle communicatie veilig verloopt en de data zo veilig mogelijk wordt opgeslagen. Heb je een maatwerk protocol waarin de smartphone moet communiceren? Dit is geen probleem, onze ontwikkelaars hebben hier ruime ervaring mee.

Als IoT app ontwikkelaar oftewel; IoT app development company, zijn wij gespecialiseerd in volledige IoT oplossingen. Dit omvat zowel het concept als strategiebepaling als het daadwerkelijk ontwikkelen van de IoT app. Daarnaast kunnen wij het beheer van een IoT app op ons nemen, de app onderhouden en optimaliseren/ doorontwikkelen. Indien er al een app is maar deze aangevuld dient te worden met IoT toepassingen (zoals indoor navigatie of bluetooth protocollen) dan is dit mogelijk op aanvraag. De kwaliteit van de app en bijbehorende code moet hiervoor wel van goede kwaliteit zijn.

Coffee IT als IoT app ontwikkelaar


IoT is één van onze specialismen. Van het ontwikkelen van een mobiele app die ervoor zorgt dat de techniek niet in de weg staat maar juist de ervaring verrijkt, tot aan het ontwikkelen van het Bluetooth protocol zodat er gecommuniceerd kan worden met IoT apparaten. Bij Coffee IT hebben wij al meerder IoT apps ontwikkeld voor grote opdrachtgevers zoals Roompot, Hymer en In-lite.

Wil je een IoT app ontwikkelen? Wij gaan graag het gesprek aan. Het ontwikkelen van IoT applicaties (of smart apps) past goed bij onze missie om intuïtieve oplossingen te ontwikkelen die complexe problemen tackelen.

  • Complexe problemen: hardware aansturen, bluetooth protocol definiëren.
  • Intuïtieve oplossingen: een app die het bluetooth protocol implementeert en op een begrijpelijke en vriendelijke wijze vertaalt naar de gebruiker zodat iedere gebruiker de app kan gebruiken.
Neem vrijblijvend contact op
IoT app ontwikkelaar portfolio

IoT app ontwikkelen voor elk platform


Een IoT app kun je bij ons laten maken voor alle platformen en mobile devices. Denk hierbij aan een IoT app voor iOS, Android, Smartwatch of zelfs Google Assistant en HomeKit. Zowel Google als Apple bieden de mogelijkheid jouw app te koppelen aan hun systemen. Je hebt hier veel baat bij, omdat zo een gebruiker wordt voorzien van extra bedieningsgemak. Een voorbeeld hiervan is dat de gebruiker door middel van spraakbesturing acties kan uitvoeren, zoals het aanzetten van een lamp. Spraakbesturing zal gezien de recente ontwikkelingen interessant zijn om te implementeren wanneer je een IoT app laat ontwikkelen. Meer informatie over de mogelijkheden van een IoT app? Bekijk dan deze video waarin een smart IoT app gebouwautomatisering mogelijk wordt gemaakt.

"Wij zoeken de grenzen van techniek op om het leven van de gebruiker te verbeteren."


Job Burg – Operationeel directeur

Fullservice app ontwikkelaar Coffee IT

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT