IoT ontwikkelaar in-lite Coffee IT

IoT app ontwikkelen;
transformeer je hardware

Benieuwd naar het proces van IoT app ontwikkeling?  Een IoT app bestaat uit een combinatie van hardware en software. Als connected app ontwikkelaar hebben wij al tientallen succesvolle IoT apps ontwikkeld, zoals voor in-lite, KLM en Roompot. Kortom: we realize digital dreams. Ook een innovatieve IoT oplossing creëren?
IoT ontwikkelaar KLM Coffee IT

IoT app laten ontwikkelen door
Coffee IT

Ons team is gespecialiseerd in het ontwikkelen van zowel IIoT oplossingen als IoT apps. Met 40+ gecertificeerde ontwikkelaars en designers bouwen we connected apps die miljoenen mensen bereiken. Dankzij de samenwerking die we hebben met hardware ontwikkelaars, integreert onze software naadloos met hardware. Zo kunnen wij een all-in oplossing aanbieden. Coffee IT is onderdeel van The Digital Club, een digital agency met focus op IoT, mobiele app ontwikkeling en business value.

IoT app ontwikkelen The Digital ClubIoT app ontwikkelen teamIoT app ontwikkelen technologieën
IoT app ontwikkelen Coffee IT

Jouw IoT app laten ontwikkelen?

Het aantal connected apparaten groeit jaarlijks. IoT oplossingen verbeteren niet alleen bedrijfsprocessen, maar verrijken ook het dagelijks leven. De ontwikkeling van IoT apps is echter uitdagend en kan fout gaan zonder de juiste kennis. Als connected app ontwikkelaar van talloze succesvolle IoT apps hebben wij onze inzichten samengevat in onze whitepaper: 'Lessons learned after developing 10+ IoT apps'. Ontdek de best practices en valkuilen in IoT app ontwikkeling en download hem nu gratis.

App idee overleggen?
Praat met Job!

Whitepaper

Download onze whitepaper over IoT apps

Klaar om een IoT app voor jouw hardware te laten ontwikkelen? Ontdek onze inzichten na het bouwen van tientallen apps in onze whitepaper: 'Lessons learned after developing 10+ IoT apps.'
De meest gemaakte fouten van IoT app ontwikkeling
Cruciale aspecten - zoals de juiste connectiviteit kiezen
Boordevol tips om de valkuilen te vermijden
Arrow in button
Download whitepaper
IoT app ontwikkelen whitepaper Coffee IT

Succesverhalen van onze IoT klanten

Onze aanpak zorgt voor een 2x grotere slagingskans. Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot slimme tuinverlichting. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Waarom jouw IoT app laten ontwikkelen door
Coffee IT?

Technisch partner

Samen met onze opdrachtgevers ontwikkelen we duurzame oplossingen voor complexe problemen. Bekijk de reviews van onze klanten en hun behaalde app succes.

Ervaring met IoT

Wij hebben al tientallen IoT apps ontwikkeld met behulp van de laatste technologieën zoals Matter. Onze apps integreren naadloos met slimme apparaten door samenwerkingen met hardware partijen.

Agile ontwikkelproces

Door in sprints van twee weken te werken, kunnen we jouw feedback verwerken en de gewenste resultaten leveren. Aan de hand van retrospectives bekijken we de voortgang.

Ons gevalideerde IoT app ontwikkelproces

IoT app ontwikkelen Accelerator Day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw IoT concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren IoT ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Het is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw IoT app idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow.

SocialBlox image
IoT app ontwikkelen wireframe en ontwerp
IoT app ontwikkelen

IoT app ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw IoT app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
IoT app ontwikkelen release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monitoring en support in de avond en het weekend staan wij altijd voor je klaar.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. De juiste app marketing is hiervoor essentieel. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

IoT app voor iOS, Android en web

IoT apps kunnen voor Android, iOS en web ontwikkeld worden. Een native app biedt optimale prestaties doordat de code apart voor elk platform wordt geschreven. Een alternatieve en kostenefficiënte benadering is een React Native-app, die één taal gebruikt voor beide platformen, maar mogelijk iets minder geavanceerde prestaties biedt. Hoewel een web app mogelijk ook niet dezelfde diepgaande toegang tot apparaat functies en hardware biedt als native apps, is het nog steeds een geschikte keuze voor bepaalde of IIoT oplossingen.

Hybrid apps

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met React-Native.
Snellere ontwikkeling
Web technologie voor apps
Perfect in combinatie met web app
Enkele ontwikkeling
Minder besturingssysteem mogelijkheden
Mindere prestaties

Native apps

De beste prestaties voor IoT apps en toegang tot alle functies van de smartphone.
Beste gebruikerservaring
De meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingssysteem
De mooiste animaties en transities
Langere ontwikkeling

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Ideaal voor IoT beheer
Geschikt als uitbreiding op een native ontwikkeling
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Mogelijkheden voor IoT beperkt

Onze tech stack
voor de ontwikkeling van IoT apps

Door gebruik te maken van de nieuwste talen en technologieën, creëert ons team de meest innovatieve IoT apps. Van proces optimalisatie in de luchtvaart tot geautomatiseerde tuinverlichting.

IoT app ontwikkelen technologieën

IoT apps voor elke industrie

Wij streven ernaar om met waardevolle innovatie de kwaliteit van leven te verbeteren. We realiseren op maat gemaakte oplossingen voor elke industrie. Van een smart lock voor Roompot tot tuinverlichting met een Bluetooth Mesh Netwerk.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij een IoT app laten ontwikkelen? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van IoT? Spar met een van onze experts tijdens een adviesgesprek. We nemen je mee in de wereld van IoT en geven je concreet advies voor je concept.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.