Direct op de koffie?

Heeft u interesse in de ontwikkeling van een IoT app? Neem dan een vrijblijvend kopje koffie aan van app ontwikkelaar Coffee IT. App ontwikkelaar Coffee IT heeft dé expertise om uw IoT app concept tot leven te brengen. Onze ervaring als IoT app ontwikkelaar stelt ons in staat tijdig te sturen en advies te leveren op maat. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Bel, mail of kom langs, we helpen u graag.

De wereld van IoT apps


Sensoren die automatisch een bericht sturen naar uw telefoon wanneer een deur open blijft staan of tuinverlichting die is aangegaan voordat u met uw auto in uw garage heeft geparkeerd. Dit zijn allemaal mogelijkheden van een IoT app. IoT apps zijn ervoor bedoelt dagelijkse handelingen te automatiseren en ons leven makkelijker te maken.

IoT staat voor “Internet of Things”. Direct in het Nederlands vertaald naar “het internet van dingen” en betekent de verbinding van apparaten met elkaar. Nu dat zelfs de gemiddelde wasmachine een server is, begint alles in de wereld van IoT mogelijk te worden omdat alle apparaten in verbinding staan.

Meer informatie over het laten maken van een app of de mogelijkheden van een IoT apps? Kom dan in contact met ons. Wij sparren graag met u over alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

Neem contact op
IoT app

De mogelijkheden van een IoT app


Of het nu gaat om de besturing van verlichting in de tuin of het aansturen van de temperatuur in gebouwen. Alles is te koppelen aan het internet. Hieronder een aantal innovatieve IoT apps ter inspiratie:

In-lite

Met de in-lite app, die op dit moment mede ontwikkeld wordt door Coffee IT, kunt u uw tuinverlichting bedienen en instellen. Zo kunt u ervoor kiezen om uw tuinverlichting aan te laten gaan bij zonsondergang en te laten branden voor een aantal uur. Ook kunt u bewegingssensoren koppelen die simpele instructies uitvoeren, zoals het laten branden van een lamp voor 30 seconden. Uiteraard heeft u ook een simpele aan/uit knop zodat uw smartphone omgetoverd direct fungeert als een afstandsbediening.

Darwin

Darwin is een gebouwautomatisering app bedoelt voor grote kantoorpanden en magazijnen. In Darwin is het mogelijk gehele meetingrooms te bedienen van beamer tot zonsverduistering. Tegelijkertijd krijgen gebouwbeheerders statistieken in een online dashboard over onder andere het energieverbruik en de luchtkwaliteit.

U kunt uw IoT app laten ontwikkelen voor ieder denkbaar platform, zoals: Android, iOS, Windows Phone of desktop.

Bekijk portfolio

Is een IoT app ook te koppelen met Home kit en/of Google Assistant?


Zowel Google als Apple bieden u de mogelijkheid uw app te koppelen met hun systemen. U heeft hier veel baat bij, omdat u de gebruiker voorziet van extra bedieningsgemak. Een voorbeeld hiervan is dat de gebruiker door middel van spraakbesturing acties kan uitvoeren, zoals het aanzetten van een lamp.

Het internet van onzekere dingen


Veiligheid is een belangrijk aspect van IoT apps. U wilt immers niet dat uw huis afbrandt doordat de oven is aangesprongen om een onverklaarbare reden. Om die reden zorgen wij ervoor dat alle communicatie veilig verloopt en de data zo veilig mogelijk wordt opgeslagen. Heeft u een exotisch protocol waarin de smartphone moet communiceren? Aarzel niet, u bent niet de eerste. Het is natuurlijk ook mogelijk om bij ons een IoT app te laten maken die alleen binnen een lokaal netwerk of achter een VPN functioneert.

Iot app laten maken
Zakelijk IoT app

IoT app ontwikkeling door Coffee IT


Wilt u een IoT app laten maken? Wij vertalen uw wensen naar een app van kwaliteit. Als app ontwikkelaar van kwaliteit denken wij mee over de ontwikkeling en het op de markt zetten van uw app. U krijgt van ons altijd advies op maat en wij begeleiden uw app van concept tot onderhoud. Ons team beschikt over aantoonbare ervaring op het gebied van IoT app ontwikkeling voor Android, iOS, web en Windows Phone.

Waarom Coffee IT?

  • Veel aantoonbare ervaring in ontwikkeling van IoT apps
  • Helpt u met technische keuzes en treedt op als expert
  • Maakt IoT apps voor ieder alle app platformen
  • Ontwikkelt apps met oog op de toekomst
  • Innovatie zit in ons bloed
  • Kennis van o.a. design, techniek en marketing

UI & UX design


Een goed design is de fundering voor elke succesvolle app. Onze designers nemen op regelmatige basis kennis van de nieuwste design trends. Hierdoor zijn wij in staat om een passend UX en UI design te leveren die aansluit bij uw eindgebruikers. Indien gewenst kunnen we tevens een gebruikersonderzoek uitvoeren om de wensen van uw app gebruikers in kaart te brengen.


App ontwikkeling


Tijdens het ontwikkelen van een IoT app waarborgen wij de kwaliteit van de code. Door eventuele bugs vroegtijdig op te sporen en op te lossen kan een kwalitatieve app worden gegarandeerd. Een goed ontwikkelde app crasht niet en maakt updates en onderhoud in de toekomst eenvoudiger. Bovendien draagt een snelle app bij aan de gebruikerservaring.


App marketing


Als full-service app ontwikkelaar heeft Coffee IT tevens kennis van app marketing. Op basis van een sterk marketingplan kunnen wij zorgdragen aan het verkrijgen van downloads en actieve gebruikers. Wij hebben ervaring met SEA, SEO, ASO (app store optimalisatie) en social media. Door de inzet van deze marketingkanalen kunnen wij de zichtbaarheid van uw app vergroten.


Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.