in-lite tuinverlichting

Native app  |  IoT techniek

Applicatie laten ontwikkelen
app ontwikkeld voor in-lite

Tuinverlichting innovatie met IoT

Samen met In-lite stonden wij voor een grote uitdaging: de innovatieve en slimme tuinverlichting naadloos met elkaar te laten samenwerken middels een gebruiksvriendelijke native applicatie. via een Bluetooth Mesh netwerk kan elke gebruiker met een druk op de knop alle tuinverlichting bedienen.

Opdrachtgever: in-lite design BV
Industrie: Domotica & IoT


Diensten: UI & UX design, development, doorontwikkeling en onderhoud

Beeld zegt meer dan 1000 woorden

De in-lite app in cijfers

User in-lite icon

12.000 gebruikers per maand

Garden in-lite icon

1600 slim verlichte tuinen

Lichtzone in-lite icon

114.000 lichtzones ingesteld

Accessoires in-lite icon

2600 accessoires toegevoegd

Technische uitdaging

De In-lite applicatie is geschikt voor het besturingsysteem van zowel Android als Apple. Daarnaast is er een maatwerk API geschreven en hebben wij de implementatie van het Bluetooth protocol in eigen beheer uitgevoerd.

Centrale besturing

Gebruikers hebben de totale controle over hun in-lite tuinverlichting. Door gebruik te maken van routines en bewegingssensoren is dit een slimme, duurzame manier van tuinbediening.

Altijd binnen bereik

Door middel van het ontwikkelde Bluetooth Mesh Netwerk praten alle slimme lampen met elkaar. Op deze manier kan de gebruiker altijd alle lampen bedienen, zonder last te hebben van de limitaties van Bluetooth bereik.

techniek van IoT app in-lite

Een netwerk van licht

Iedere tuinlamp is onderdeel van een mesh netwerk via Bluetooth, hierdoor is iedere lamp met elkaar en met de transformator verbonden. De app heeft een connectie via Bluetooth met de transformator en de transformator verstuurd alle commando’s door naar de lampen via het smart mesh netwerk. Een smart mesh netwerk via Bluetooth heeft als voordeel dat het heel stabiel en betrouwbaar is.

onboarding in-lite app

Personaliseer je tuin

Bluetooth Mesh app

Stel je eigen routines in

in-lite applicatie

Gehele tuin bedienen

Transformator in-lite app

Eenvoudige setup

app ontwikkeld voor in-lite

Alles met elkaar in verbinding

Internet of Things is een van de grotere app trends op het moment, maar bij in-lite komt het pas echt goed uit de verf. Het is een nieuw niveau van gebruiksgemak voor tuinverlichting en zet de standaard voor de komende 10 jaar. Bekijk ons portfolio voor andere IoT app projecten.

in-lite in de media

Vanaf de lancering kreeg de In-lite app veel aandacht in de media. Het slimme tuinverlichting systeem is meerdere keren gedemonstreerd in het programma van Eigen Huis & Tuin op nationale televisie. Daarnaast hebben verschillende media over In-lite geschreven, waaronder VTWonen. Zelf de In-lite app uitproberen? Download hem nu in de Apple App Store of Google Play Store.

Bekijk hier onze projecten

Van Progressive Web Apps tot whitelabel apps tot native. Wij ontwikkelen slimme apps op maar die elk bedrijf verder helpen.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek