in-lite tuinverlichting

Internet of Things ontmoet nieuw gebruikersgemak.

in-lite tuinverlichting app header screenshot

Tuinverlichting op zijn best

Met de in-lite app hebben klanten alle controle over hun in-lite tuinverlichting systeem. De app geeft hun de mogelijkheid om iedere lamp in hun tuin met gemak aan en uit te zetten. Ook kunnen er routines worden aangemaakt waardoor de tuinverlichting vanzelf aangaat wanneer de klant dat wilt.

in-lite tuinverlichting app

Een native iOS en Android app

Om de klanten van in-lite de beste ervaring te geven is zowel de iOS als Android app native ontwikkelt. Een native app geeft de klanten van in-lite gemakkelijk controle over alle functionaliteiten. Ook het app design is voor beide platformen apart ontworpen om de beste ervaring te creëren.

in-lite tuinverlichting app

De focus op gebruiksgemak

Gebruiksgemak is zeer belangrijk bij een IoT app als in-lite. Daarom lag hier vooral de focus op bij het ontwerpen van de app. Er is grondig onderzoek gedaan naar de manier waarop klanten de app zo gemakkelijk mogelijk kunnen koppelen met hun in-lite systeem. Verder is ieder scherm zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen.

in-lite tuinverlichting app
in-lite tuinverlichting app routines samsung galaxy s8

Automatisering van de tuin

Door routines in te stellen wordt de tuin volledig geautomatiseerd. Zo kan er bijvoorbeeld ingesteld worden dat de tuinverlichting altijd aan moet gaan wanneer het donker wordt en weer uit moet gaan op een ingestelde tijd.

Een en al Internet of Things

Internet of Things is een van de grotere app trends op het moment, maar bij in-lite komt het pas echt goed uit de verf. Het is een nieuw niveau van gebruiksgemak voor tuinverlichting en zet de standaard voor de komende 10 jaar.

Alle lampen verbonden

Iedere tuinlamp is onderdeel van een smart mesh netwerk via Bluetooth, hierdoor is iedere lamp met elkaar en met de tranformator verbonden en zal er ten alle tijden een connectie blijven. De app heeft een connectie via Bluetooth met de transformator en de transformator verstuurd alle acties door naar de lampen via het smart mesh netwerk. Een smart mesh netwerk via Bluetooth heeft als voordeel dat het heel stabiel en betrouwbaar is.

in-lite tuinverlichting app mesh netwerk

in-lite in de media

Benieuwd naar het resultaat?

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op