in-lite tuinverlichting

Bedien de tuin met je smartphone

Google Play Coffee IT download button
Apple App Store Coffee IT download button
in-lite app met mesh netwerk

TUINVERLICHTING INNOVATIE DOORHET INTERNET OF THINGS

Volledige controle

Gebruikers hebben de totale controle over hun in-lite tuinverlichting. Door gebruik te maken van routines en bewegingssensoren is dit een slimme, duurzame manier van tuinbediening.

Bluetooth Mesh

Het in-lite tuinverlichting systeem maakt gebruik van een Bluetooth Mesh netwerk. Hierdoor kunnen alle lampen gemakkelijk bediend worden met de smartphone binnen een bepaalde straal.

User testing

De app is veelvuldig getest. Er is een prototype van een tuin gebouwd met arduino en leds die het systeem nabootsen. Met een klikbaar prototype is via een ''whizard of oz' methode getest.

Vragen over de app zelf?


Neem dan contact op met de support afdeling van in-lite.

Klantenservice
in-lite tuinverlichting app

Een native iOS en Android app


Bij ultieme gebruikerservaring hoort een native app oplossing. Om de klanten van in-lite de beste ervaring te geven is de app in zowel native iOS als native Android ontwikkelt. Een native app geeft de klanten van in-lite gemakkelijke controle over alle functionaliteiten. 

in-lite tuinverlichting app

De techniek: een netwerk van licht


Iedere tuinlamp is onderdeel van een mesh netwerk via Bluetooth, hierdoor is iedere lamp met elkaar en met de transformator verbonden. De app heeft een connectie via Bluetooth met de transformator en de transformator verstuurd alle commando’s door naar de lampen via het smart mesh netwerk. Een smart mesh netwerk via Bluetooth heeft als voordeel dat het heel stabiel en betrouwbaar is.

techniek van IoT app in-lite
in-lite-app-onboardingpng

Automatisering van de tuin


Door routines in te stellen wordt de tuin volledig geautomatiseerd. Zo kan er bijvoorbeeld ingesteld worden dat de tuinverlichting altijd aan moet gaan wanneer het donker wordt en weer uit moet gaan op een ingestelde tijd. Dit maakt de in-lite app erg duurzaam. Deze tuinverlichting app is zowel energiebesparend als kostenbesparend. 

ALLES MET ELKAAR IN VERBINDING

Internet of Things is een van de grotere app trends op het moment, maar bij in-lite komt het pas echt goed uit de verf. Het is een nieuw niveau van gebruiksgemak voor tuinverlichting en zet de standaard voor de komende 10 jaar. Bekijk ons portfolio voor andere IoT app projecten. 

in-lite in de media

Eigen huis en tuin app voor tuinverlichting
vtwonen tuinverlichting app in-lite

De focus op gebruiksgemak & comfort


Gebruiksgemak is zeer belangrijk bij een intuïtieve IoT app als in-lite. Daarom lag de focus op bij het ontwerp van de app. Er is grondig onderzoek gedaan naar de manier waarop gebruikers de app zo gemakkelijk mogelijk kunnen koppelen met hun in-lite systeem. Verder is ieder scherm zo gebruiksvriendelijk mogelijk ontworpen op basis van user-tests. 

BLE app in-lite
onboarding in-lite app

Onboarding

Bluetooth Mesh app

Routines instellen

in-lite applicatie

Gehele tuin bedienen

Transformator in-lite app

Bluetooth integratie

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT