Roompot Digital Key

De digitale sleutel
voor een ultieme vakantie

Roompot vakantie app

Roompot

Digital Key

De digitale sleutel
voor een ultieme vakantie

Zorgeloos genieten


Geniet van de vakantie met comfort en ontspanning. Met de Digital Key app van Roompot kunnen bezoekers zorgeloos genieten van hun vakantie met het gemak van een mobiele telefoon. De Roompot Digital Key app is een digitale sleutel waarmee eenvoudig de deur van het vakantieverblijf geopend kan worden met een swipe op de mobiele telefoon. 

Pilot


Roompot wilt bezoekers een optimale vakantiebeleving geven en mee gaan met de technische innovaties op het gebied van comfort. Om gebruikers de beste ervaring te bieden is gekozen voor een Native techniek voor iOS & Android. Om te zorgen dat vakantiegangers optimaal van hun vakantie kunnen genieten zijn Coffee IT en Roompot deze samenwerking gestart. Als de pilot succesvol wordt ervaren dan wordt de Digital Key bij alle vakantie huisjes geïmplementeerd voor meer gebruikersgemak. 

Contact

Soepele onboarding


Met een druk op de knop kan de vakantie beginnen. Gemakkelijke onboarding met het reserveringsnummer en pincode die naar het opgegeven mailadres wordt verstuurd. De Roompot Digital Key is de eerste stap van Roompot in het integreren van Smart Home technieken in het vakantiepark. 

Efficiëntie is key


Doordat gebruikers een early check out kunnen doen, kan de schoonmaakploeg het werk beter verdelen en zijn er minder piekmomenten in de schoonmaakbezetting. De bezoeker hoeft hiervoor nooit meer naar de receptie. Efficiënt voor gast en medewerker dus!

Internet of Things techniek


Om de veiligheid van de vakantiebezoekers en hun vakantieverblijven te waarborgen, is de data dusdanig encrypted dat niemand anders het huisje kan openen met de ontvangen Digital Key. De app maakt hiervoor gebruik van een BLE (Bluetooth Low Energy) koppeling met het slot, een techniek die vaak wordt gebruikt in het IoT.

SDK voor Koole Controls


Naast het ontwikkelen van de Digital Key app, hebben wij ook de SDK voor Koole Controls gebouwd. Dit maakt het mogelijk om de techniek gemakkelijk te integreren binnen de eigen app van Koole Controls of klanten.

Trust by design


Het gevoel van veiligheid is belangrijk bij iets persoonlijks als toegang tot je vakantiehuis. Daarom heeft de app een custom protocol in de UX ingebouwd zodat gebruikers extra veiligheid ervaren. De deur wordt ontgrendeld met een vinger op de ‘ontgrendel’ button waarna een groene hoover met trilfunctie wordt geactiveerd. 

Benieuwd naar de app?


Wil je de Digital Key van Roompot zelf proberen? Download de app door op onderstaande buttons te klikken. Om de app zelf uit te proberen moet je wel eerst je vakantie bij Roompot hebben geboekt. Gelijk een mooi excuus voor een nieuwe vakantie!

Benieuwd naar de app?


Wil je de Digital Key van Roompot zelf proberen? Download de app door op onderstaande buttons te klikken. Om de app zelf uit te proberen moet je wel eerst je vakantie bij Roompot hebben geboekt. Gelijk een mooi excuus voor een nieuwe vakantie!

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT