ROOMPOT DIGITAL KEY

De digitale sleutel
voor een ultieme vakantie

Roompot Digital Key App.png
Reis & Vrije Tijd Roompot

CASE ROOMPOT SMART KEY

Geniet van de vakantie met comfort en ontspanning. Met de Digital Key app van Roompot kunnen bezoekers zorgeloos genieten van hun vakantie met het gemak van een mobiele telefoon. De Roompot Digital Key app is een digitale sleutel waarmee eenvoudig de deur van het vakantieverblijf geopend kan worden met een swipe op de mobiele telefoon. 

Receptieloos

Minder contactmomenten, ultiem gebruiksgemak en meer efficiëntie voor de schoonmaakploeg. De bezoeker hoeft niet meer naar de receptie.

Internet of Things

De app maakt gebruik van een BLE (Bluetooth Low Energy) koppeling met het slot. De data is dusdanig encrypted dat de veiligheid van de gebruiker wordt gewaarborgd.

Smart lock framework

Coffee IT is ook verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van de SDK. Hierdoor is de techniek gemakkelijk te integreren binnen de eigen app van Koole Controls.

Roompot

PILOT

Roompot wilt bezoekers een optimale vakantiebeleving geven en mee gaan met de technische innovaties op het gebied van comfort.

Om gebruikers de beste ervaring te bieden is gekozen voor een Native techniek voor iOS & Android. Om te zorgen dat vakantiegangers optimaal van hun vakantie kunnen genieten zijn Coffee IT en Roompot deze samenwerking gestart. Als de pilot succesvol wordt ervaren dan wordt de Digital Key bij alle vakantie huisjes geïmplementeerd voor meer gebruikersgemak.

Pilot Roompot Smart key

Soepele onboarding


Met een druk op de knop kan de vakantie beginnen. Gemakkelijke onboarding met het reserveringsnummer en pincode die naar het opgegeven mailadres wordt verstuurd. De Roompot Digital Key is de eerste stap van Roompot in het integreren van Smart Home technieken in het vakantiepark. 

Trust by design


Het gevoel van veiligheid is belangrijk bij iets persoonlijks als toegang tot je vakantiehuis. Daarom heeft de app een custom protocol in de UX ingebouwd zodat gebruikers extra veiligheid ervaren. De deur wordt ontgrendeld met een vinger op de ‘ontgrendel’ button waarna een groene hoover met trilfunctie wordt geactiveerd. 

Wesley Koolen, Roompot vakanties


”Jonge club die erg veel verstand heeft van native app ontwikkeling!”

De Roompot Digital Key is een smart app waarmee gebruikers met behulp van het IoT gemakkelijk de deur kunnen openen met een smartphone.

Bekijk de casus

DOWNLOAD ROOMPOT DIGITAL KEY APP

Wil je de Digital Key van Roompot zelf proberen? Download de app in de Google Play Store en Apple App Store. Om de app zelf uit te proberen moet je wel eerst je vakantie bij Roompot hebben geboekt. Gelijk een mooi excuus voor een nieuwe vakantie!

Apple App Store Coffee IT download button
Google Play Coffee IT download button

ANDERE PROJECTEN WAAR WE TROTS OP ZIJN

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT