Lovemetender

Dé reisapp voor het luxe segment voor een onvergetelijke bootreis.

Lovemetenderapp

De Lovemetender reis app


De Lovemetender app is de beste reisgenoot voor bootbezitters. Ontbijt in Miami of een tapas lunch op de Bahama’s? Met de Lovemetender app vinden bootbezitters alle hotspots en bijbehorende faciliteiten naar wens. De app is ontwikkeld door Coffee IT in samenwerking met Lovemetender. Deze mobiele oplossing is een goed voorbeeld van een hoogstaande native app met een strak UI design. Deze native iOS app is perfect voor alle zomergenieters die wel van luxe houden én in het bezit zijn van een boot.

Contact
Weersvoorspelling app

Weerinformatie

Altijd en overal de actuele weerinformatie bekijken. De weersvoorspelling, windrichting en temperatuur worden weergegeven binnen de app.

Lovemetender app logo

Navigeer

Vind aanmeer locaties op basis van persoonlijke voorkeuren. Met de Lovemetender reis app kunnen gebruikers de boot navigeren naar exclusieve locaties.

Faciliteiten en voorzieningen app

Faciliteiten

Een helikopterplatform, strandbedjes, live muziek of toch liever een DJ? Gebruikers kunnen met de app navigeren naar functionaliteiten naar wens.

Lifestyle app

Lifestyle

Gebruikers kunnen exclusieve locaties ontdekken en zijn altijd op de hoogte van het laatste nieuws op luxe zeevaartgebied met de lifestyle blog en column.

De opdrachtgever


Lovemetender is een initiatief om bootbezitters te voorzien van alle benodigde actuele informatie middels een app. Deze app faciliteert het luxe segment bootreizen. Voor Lovemetender staan gebruiksvriendelijkheid, comfort, gemak en een uitmuntend design centraal.

Met deze app zet Lovemetender de standaard voor reis apps. De samenwerking tussen Coffee IT en Lovemetender was vanaf het begin af aan een succesvolle match. Bij Coffee IT hebben wij ervaring met het ontwerpen van hoogstaande maatwerk UI & UX designs en reis apps zoals bijvoorbeeld Hymer. Benieuwd naar meer vergelijkbare ontwikkelprojecten? Bekijk dan ons portfolio.

Bekijk het hele portfolio

De ultieme native oplossing


Lovemetender wil gebruikers de beste ervaring bieden, daarom is er bij de ontwikkeling gekozen voor de techniek van een native app. De app heeft een optimaal UI gericht op alle elementen van het iOS systeem. Gebruikers kunnen filteren op faciliteiten, gebruik maken van geolocatie en voorkeuren en favorieten toevoegen voor een optimaal gebruikersgemak.

Lovemetender mockups native iOS app
navigatie app Lovemetender

Geniet op Ibiza


Vind aanmeer locaties en faciliteiten. De Lovemetender app zorgt ervoor dat gebruikers altijd exclusieve locaties binnen bereik hebben. Bootbezitters kunnen filteren op aanwezige voorzieningen, ligging, persoonlijke voorkeuren, GPS en weersverwachting. Wat zijn dé hotspots in de haven van Puerto Rico en staat de windrichting goed om er te komen? Met de Lovemetender app vinden gebruikers de best passende locaties. De lifestyle rubriek inspireert gebruikers met trend gerelateerde onderwerpen.

Soepele onboarding


De Lovemetender app is ontwikkeld vanuit de behoefte van de klant. Zo is er een uitgebreid doelgroeponderzoek gedaan en goed gekeken naar de behoeften van de app gebruikers. Door tussentijds veel feedback te verzamelen is de UI (User Interface) en UX (User Experience) van de app steeds verder geoptimaliseerd. In 3 simpele stappen is de app volledig gepersonaliseerd.

Stap 1: onboarding, login
Stap 2: Personaliseer de app
Stap 3:  ontdek de locatie en bekijk alle hotspots

Onboarding Lovemetender app

Nu in de store

De Lovemetender reis app is nu te downloaden in de Apple App Store. Probeer hem zelf!

Apple App Store Coffee IT download button

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT