app design socialblox Coffee IT

App design: de sleutel tot succes

Een succesvolle app start met een goed doordacht app ontwerp. Ons UX/UI design team heeft ruime ervaring waarmee ze elk concept omzetten in een design dat naadloos aansluit op de behoeften van jouw doelgroep. Meer weten?
app design examenoverzicht Coffee IT

Jouw app design laten creëren

Een ervaren app designer weet elke app om te zetten in een enthousiasmerende app met een goed uitgewerkt UI en UX design. Onze designers hebben meer dan 10 jaar ervaring met het ontwerpen van de meest uiteenlopende designs.  
‍Wij integreren de huisstijl, logo’s, kernwaarden en alle bijbehorende zaken die je als merk wilt.

app design tdc coffee itapp design succes coffee itapp design ervaring coffeeit
app design coffee it

Voordelen van een professionele app ontwerper

Onze app designers vertalen jouw app concept naar een gebruiksvriendelijke app met een doorgedachte flow. Andere voordelen van het inhuren van een professionele app designer zijn:
- Richtlijnen per platform in acht nemen
- Kennis van de laatste app designs en tools
- Ervaring met grootschalige en langdurige app trajecten
- Het ontwerp wordt getest bij de eindgebruiker
- Jouw wensen worden een op een vertaald naar app designs

App idee overleggen?
Praat met Job!

Een goed app ontwerp: de kenmerken

Een app designer richt zich op de belangrijkste eigenschappen van een goed uitgedacht app design: een prachtig ontwerp, goed doordachte flow en een intuïtieve user interface en veelvuldig testen.

Onderzoek, eenvoud en focus
Een succesvol design is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers hebben een nauwe samenwerking met de app ontwikkelaar en de opdrachtgever. Zo kan er snel geschakeld worden.

UI & UX design
Als eerst maken wij een user interface in Figma. Met een wireframe kunnen onze designers al snel de flow en de toepassing van functionaliteiten in beeld brengen

Connected app ontwikkeling Coffee IT

Succesverhalen van onze klanten

Onze aanpak zorgt voor een 2x grotere slagingskans. Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot slimme tuinverlichting. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Succesvolle app designs realiseren:
Waarom voor ons kiezen?

In-house designers

Geen outsourcing maar in-house UX & UI designers. Wij ontwerpen alle apps met Figma vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht. Daarbij staat staat de gebruikerservaring centraal.

App design expert

Onze app designers passen het ontwerp specifiek aan voor elk platform, rekening houdend met de verschillende richtlijnen voor Android en iOS. Met in-house ontwikkelaars kunnen we direct bruikbare designs leveren voor elk platform.

Agile ontwikkelproces

Wanneer wij een app ontwikkelen dan zit hier standaard een uitgebreid design proces in verwerkt. In korte sprints van twee weken werken wij aan de app ontwikkeling en het design.

Ons gevalideerde app ontwikkelproces

app ontwerp Accelerator Day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw app concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren IoT ontwikkelaar delen we graag onze kennis en ervaringen.

SocialBlox image

Wireframe & app design

Het app ontwerp is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers vertalen jouw idee naar een gebruiksvriendelijke app met een doordachte flow. Dit doen wij aan hand van de volgende stappen:

Wireframe(s)

Stijlimpressies

Volledig design

SocialBlox image
app ontwerp wireframe en design
app design app ontwikkelen coffee it

App ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie

SocialBlox image

Release time

Let's pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
app design release coffeeit

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monitoring en support in de avond en het weekend staan wij altijd voor je klaar.

SocialBlox image

Extra service

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. De juiste app marketing is hiervoor essentieel. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

Een compleet nieuwe app of nieuw design?
Wij zijn de juiste partij

Wij kunnen een geheel nieuwe app ontwikkelen met een passend app design. Daarnaast kunnen wij kunnen bestaande apps voorzien van een nieuw design en de app doorontwikkelen en verbeteren. Door onze specialisatie in app ontwikkeling kennen wij de vereisten van een onderscheidend en succesvol app design.

UX vs UI design

Het verschil tussen UX (User Experience) en UI (User Interface) design? UX design richt zich op de totale gebruikerservaring, terwijl UI design gericht is op de visuele en interactieve elementen van de gebruikersinterface. Een UX-designer optimaliseert de algehele interactie, terwijl een UI-designer zich richt op esthetisch aantrekkelijk en functioneel ontwerp.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij je huidige app in een nieuw jasje steken, een compleet nieuwe app laten ontwikkelen of meer weten over de mogelijkheden? Plan een vrijblijvend adviesgesprek en spar met een van onze experts. We geven je concreet advies voor je concept en nemen je mee in ons proces.
Guilherme Luttikhuizen dos Santos - ExamenOverzicht
Wouter van Eldrijk - DutchChannels
Wesley Koolen - Roompot vakanties
Zeno van de Ven - Knaek Studentenapp

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.