State of the artapp design

Een goed doordacht app design is de sleutel tot succes. Ben je op zoek naar een app designer die jouw app concept kan vertalen naar een gebruiksvriendelijke app met een doorgedachte flow? Ons UX/UI design team heeft ruime ervaring waarmee ze elk concept omzetten in een design die naadloos aansluit op de behoeften van jouw doelgroep. Een succesvolle app start met een een goed doordacht design.

figma app design

In-house designers

Geen outsourcing maar in-house UX & UI designers. Wij ontwerpen alle apps vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht.

Neem contact op

Gebruiker = key

Bij onze app designs staat de gebruikerservaring centraal. Een succesvolle app start met een doordacht design.

Ons werkproces
App design

De kenmerken van een goed app ontwerp

Een app designer richt zich op de belangrijkste eigenschappen van een goed uitgedacht app design: een prachtig ontwerp, goed doordachte flow en een intuïtieve user interface en veelvuldig testen.

Ons ontwikkel proces
App design Wireframe App design After

Succesvol design

Een succesvol design is een combinatie van degelijk onderzoek, eenvoud en focus. Onze designers hebben een nauwe samenwerking met de app ontwikkelaar en de opdrachtgever. Zo kan er snel geschakeld worden.

UI & UX DESIGN

Als eerst maken wij een user interface in Figma. Met een wireframe kunnen onze designers al snel de flow en de toepassing van functionaliteiten in beeld brengen.

Bij Coffee IT staat de gebruiker centraal 

Van idee naar volledig design

Wanneer wij een app ontwikkelen dan zit hier standaard een uitgebreid design proces in verwerkt. Wij zijn dan verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van de app. In korte sprints van twee weken werken wij met een Agile werkwijze aan de app-ontwikkeling en het design. Wanneer wij een app ontwerpen dan hanteren wij de volgende stappen.

app marketing professionals

App ontwerpen

Een ervaren app designer weet elke app om te zetten in een enthousiasmerende app met een goed uitgewerkt UI en UX design. Ons team van designers ontwerpt al ruim zeven jaar de meest uiteenlopende designs. Wij integreren de huisstijl, logo’s, kernwaarden en alle bijbehorende zaken die je als merk wilt uitstralen met jouw app.

Onze fullservice aanpak is erop gericht om het voor onze opdrachtgevers zo gemakkelijk mogelijk te maken. Wij kunnen een geheel nieuwe app ontwikkelen met een passend app-design. Daarnaast kunnen wij kunnen bestaande apps voorzien van een nieuw design en de app doorontwikkelen en verbeteren.

Door onze specialisatie in app ontwikkeling kennen wij de vereisten van een onderscheidend en succesvol app design. Wij zijn de aangewezen partij om de app in een nieuw jasje te steken. Door de app in te richten op de behoefte van de doelgroep worden functionaliteiten van de app optimaal benut.

verbeterde Knaek app

De kenmerken van een goed app ontwerp

Onze app designers zorgen dat de app per platform specifiek wordt ingericht. Zo verschillen de richtlijnen voor een Android design van richtlijnen voor een iOS app. Omdat we zelf ook ontwikkelaars in huis hebben, kunnen wij een design per platform aanleveren waarmee ontwikkelaars direct aan de slag kunnen.

Andere voordelen van het inhuren van een professionele app designer zijn:

  • Kennis van de laatste app designs en tools
  • Ervaring met grootschalige en langdurige app trajecten
  • Het ontwerp wordt getest bij de eindgebruiker
  • Jouw wensen worden een op een vertaald naar app designs

Projecten met een eigen stijl