SOCIALBLOXSOCIAL MEDIA PLATFORM

Native app |  Industrie: Streamingdiensten & Entertainment

SocialBlox app ontwikkeld door Coffee IT
SocialBlox app icon

PRIVACY-FIRSTSOCIAL MEDIA PLATFORM

De privacy van consumenten staat al jaren in de spotlight. App-gebruikers willen weten wat er met  hun data gebeurt en eisen transparantie. Vanuit deze vraag is SocialBlox ontstaan. ‘S werelds eerste privacy-first social media platform met zijn eigen cryptocurrency.

Opdrachtgever: SocialBlox B.V.
Industrie: Streamingdiensten & Entertainment
Released: Q4 2022


Diensten: UI & UX design, development, doorontwikkeling en online marketing

CHALLENGE ACCEPTED

De SocialBlox draait volledig om social challenges. Jij kan een andere gebruiker van de app uitnodigen voor een unieke uitdaging, gecontroleerd door de community op het platform. Van de Ice Bucket challenge tot het 10x omdraaien van je pannenkoek in 2 minuten. Door middel van Smart Contracts kan jij SocialBlox’s eigen crypto-valuta verdienen: de SBLX-tokens.

VEILIG DATA DOOR BLOCKCHAIN TECHNOLOGY

Alle transacties via SocialBlox worden vastgelegd op de Ethereum blockchain. Dit zorgt ervoor dat een gebruiker gegarandeerd zijn verdiensten krijgt en dat alle gegevens 100% veilig zijn.

Alles start met een goed app ontwerp

Ons design-team richt zich op de belangrijkste eigenschappen van een goed uitgedacht app ontwerp. Focus, eenvoud en veelvuldig testen.

Ons ontwikkel proces
SocialBlox wireframe

Social platform

Volg je vrienden en andere gebruikers, bekijk trending challenges of selecteer content in categorieën die jou interessant vindt.

Challenge uitgevoerd?

Upload gemakkelijk het bewijs van de uitgevoerde challenge in de vorm van een video of foto.

LET'S GET TECHNICAL

De SocialBlox app is ontwikkeld in de native talen van Apple en Android. Door het gebruik van AWS Lambda in de backend werkt hij overal op de wereld even soepel en is de techniek gereed voor miljoenen gebruikers.

Daarnaast beschikt de app over een uniek algoritme waardoor de gebruiker alleen content krijgt te zien op basis van interesse, kwaliteit van de content en leeftijd.

Technische achtergrond van SocialBlox
SocialBlox app icon

SOCIALBLOX IN DE MEDIA

Dat het concept van SocialBlox mensen intrigeert werd al snel duidelijk. Een social media platform waarbij je gegevens niet zomaar aan adverteerders verkocht worden. De SBLX-tokens (de cryptocurrency achter het platform) heeft tijdens zijn eerste sale al meer dan 1 miljoen opgehaald in 48 uur. Het is dan ook niet zo gek dat blogs als Crypto Insiders, Business Insiders en Coin Telegraph al eerder over SocialBlox schreven.

Leuk detail: SocialBlox is per 1 oktober shirt-sponsor van FC Emmen.

BEKIJK HIER ONZE PROJECTEN

Van Progressive Web Apps tot whitelabel apps tot native. Wij ontwikkelen slimme apps op maar die elk bedrijf verder helpen.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek