Darwin® App

Deze IoT app is dé volgende stap in gebouwautomatisering

Darwin iPhone

Darwin® is dé Internet of Things (IoT) app voor gebouwautomatisering en gebouwbeheer. Zo geeft het gebruikers met de Darwin® App controle over verschillende ruimtes binnen een gebouw wat door Darwin® bediend wordt. Het Darwin® systeem beheert ondermeer het nieuwe state-of-the-art gebouw van Vanderlande in Veghel.

Domotica voor bedrijven

Direct verbonden met iedere ruimte

Een IoT app als Darwin® moet gemakkelijk te gebruiken zijn voor iedereen in een gebouw. Daarom maakt Darwin® gebruik van een geavanceerde beacon technologie waardoor de app altijd weet in welke ruimte de gebruiker zich bevindt. Hierdoor hoeven gebruikers alleen maar de Darwin® app te openen en hebben ze al direct alle controle over de ruimte waarin ze zich bevinden.

Internet of Things in volle werking

Darwin® heeft veel informatie nodig om nuttig te kunnen zijn voor gebruikers, deze informatie krijgt het systeem van honderden apparaten die verbonden zijn met het IoT. Darwin® is de geavanceerde koppeling tussen het IoT en de gebruikers, zonder IoT zouden veel gebouwautomatisering functionaliteiten niet mogelijk zijn.

Alles in één plaats

Het Darwin® systeem weet veel over iedere ruimte dankzij IoT, en dit wordt allemaal getoond aan de gebruikers. Zo kun je in één oogopslag zien hoe warm het is in een ruimte of hoeveel mensen er in een ruimte passen. Ook kun je zien welke apparatuur beschikbaar is in de ruimte.

Volledige controle in je broekzak

De Darwin® IoT App geeft gebruikers ook toegang tot het bedienen van apparatuur zoals de lampen of de rolluiken. Deze gebouwautomatisering staat nooit in de weg bij de gebruikers. Verder kunnen gebruikers ook via de app rapporteren of er iets kapot is in de ruimte zodat dit zo snel mogelijk gerepareerd kan worden.

Toepasbaar op meerdere gebouwen

Darwin®’s gebouwautomatisering is niet gelimiteerd tot maar één gebouw, het systeem werkt ook in meerdere gebouwen. De functionaliteiten van de Darwin® App kunnen zich aanpassen van gebouw tot gebouw waardoor de gebruiker altijd alle mogelijke opties binnen handbereik heeft.

Darwin app

Winnaar Crestron Integration Award

“Darwin’s solution provides full control of all hardware and software across the entire building to achieve a state-of-the-art building management system.”, aldus de jury.

Er is ook een Darwin Dashboard voor gebouwbeheer

PROJECT BEKIJKEN
Darwin iMac front
Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT