HEMAElektronische prijskaartjes

Backend development

HEMA Coffee IT app icon

Altijd een eerlijke prijs voor de klant

Bij de HEMA vind je alle producten die je in het dagelijks leven gebruikt. Dit zijn producten waar je op vertrouwt, dus het is belangrijk dat je er ook op kan vertrouwen dat je altijd de juiste prijs betaalt. HEMA heeft besloten dat het traditionele prijskaartje plaats moet maken voor een digitale versie. Op deze is de prijs altijd correct! Coffee IT heeft geholpen met het maken van de overstap naar e-ink prijslabels.

Opdrachtgever: HEMA
Industrie: Domotica & IoT


Diensten: Ontwikkeling

HEMA Coffee IT

De voordelen van digitalisering

Gebruikmaken van elektronische labels heeft veel voordelen, niet alleen voor de HEMA zelf, maar ook voor de klanten. Met elektronische labels kan de prijs automatisch worden geüpdatet en zijn aanbiedingen duidelijk zichtbaar. Ook is het makkelijk te zien of het product op voorraad is. Het lijkt een simpele oplossing, maar er kwam achter de schermen veel bij kijken om dit te implementeren.

Succesvolle systeemsamenwerking

Om ervoor te zorgen dat de juiste info wordt doorgegeven aan de prijslabels, moeten verschillende systemen samenwerken. De grote uitdaging was de snelheid van de systemen waarvan de oplossing afhankelijk is en de hoeveelheid data waar mee gewerkt moet worden. Zo heeft HEMA meer dan 733 winkels met grofweg 30.000 producten.

De oplossing hebben wij ontwikkeld door middel van AWS Lambda in combinatie TypeScript. DynamoDB is gebruikt als database voor de prijzen. Ook op zoek naar een slimme oplossing? Coffee IT staat voor je in de startblokken.

HEMA Coffee IT

Bekijk hier onze projecten

Van Progressive Web Apps tot whitelabel apps tot native. Wij ontwikkelen slimme apps op maar die elk bedrijf verder helpen.

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek