SENIOR HOMES

De digitale assistent voor een zorgeloos leven in één van de residenties van Senior Homes.

Senior homes app
Senior Homes App 2

CASE SENIOR HOMES

Zorgeloos genieten van het leven, dat is de missie van Senior Homes. Met de Senior Homes app kunnen bewoners in alle rust genieten van hun nieuwe thuis. De Senior Homes app biedt veel gemak en comfort voor ouderen. Deze domotica app maakt gebruik van het Internet of Things techniek. De videodeurbel en het slimme slot zijn met elkaar verbonden en gemakkelijk te bedienen met een Android tablet of smartphone.

Onze andere IoT apps

Native Android

Deze app is ontwikkeld voor Android mobile devices. Deze native app maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden en functionaliteiten van het Android besturingsysteem.

Onze Android apps

VoIP

De Senior Homes applicatie maakt gebruik van de laatste VoiP techniek. Hierbij wordt er automatisch via het internet contact gelegd met de hulpdiensten

Onze VoIP apps

Privacy

Op het moment dat de hulpdiensten ingeschakeld worden, wordt er via de applicatie automatisch een verbinding gemaakt. Zo kunnen hulpverleners altijd communiceren met de bewoner.

Bekijk ons portfolio
senior Homes icon

SLIMME DEURBEL

De Senior Homes app communiceert naadloos met de slimme deurbel waarover de bewoners van de Senior Homes assistentiewoningen beschikken. Deze verbinding gaat automatisch via VoiP. De bewoner kan via de applicatie gemakkelijk bekijken wie er voor de deur staat en communiceren met deze persoon.

Senior Homes app slimme bel
Senior homes app zorg app

ZORG APP

De bewoners van een Senior Homes assistentiewoningen kunnen met een druk op de knop (spoed)hulp inschakelen. Om de bewoner zo snel mogelijk hulp te kunnen bieden is dit een volledig geautomatiseerd proces.

Meer over VoiP

GEAUTOMATISEERD PROCES

Snelle zorg is essentieel op de momenten dat het nodig is. De Senior Homes app is ontwikkeld om zo snel mogelijk zorgverleners bij de bewoner te krijgen. Op het moment dat een bewoner via een fysieke knop of via de tablet de noodknop ingedrukt, wordt er een signaal afgegeven aan de zorgcentrale. Vervolgens wordt er automatisch een gesprek gestart via de tablet. Hierdoor kunnen zorgverleners ten alle tijden met de bewoner communiceren.

Zorgapp met subsidie

Coffee IT heeft ..

– Wouter van Eldijk, DutchChannels

Meer reviews
senior Homes icon

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek