DE EXPERTIN VOIP APPS

Als VoIP marktleider hebben wij veel ondernemers geholpen met het vervangen van een traditioneel bereikbaarheidsmodel door een personaliseerde VoIP app. Wij ontwikkelen VoIP oplossingen met SIP functionaliteiten zoals: bellen, videobellen, doorverbinden met en zonder ruggespraak, conferentiegesprekken en meer.

Bekijk onze referenties
VoIP app laten maken

WIST JE DAT DE ZAKELIJKE VOIP APP 'NEXXT' ONZE ALLEREERST APP OOIT WAS?

Bekijk de casus

Optimaal ontwerp

Een slimme flow, mooi ontwerp, duidelijk interface en geautomatiseerde processen. In het voortraject denken we al mee over de beste gebruikerservaring.

Meer over design

Kennis & expertise

Een Asterisk VoIP Server setup voor iOS & Android en SDK's en externe library's zoals BRIA's. Laat je bij ons een VoIP app ontwikkelen dan ben je verzekerd van kwaliteit.

Meer over app beveiliging

Bedrijfsoptimalisatie

Vervang traditionele telefoonnetwerken die gebruik maken van een 100-jaar oude technologie en omarm de potentie van VoIP apps voor jouw onderneming.

Bekijk ons portfolio

DE VOORDELEN VAN VOIP

Met VoIP worden alle communicatiediensten geïntegreerd en gebundeld binnen één app. Denk hierbij aan bellen, voicemail beluisteren, wisselgesprekken, gesprekken terugluisteren, routeringen veranderen en codecs beheren. Dit is voor veel bedrijven uit het MKB en grote corporaties aantrekkelijk. Het zorgt voor beter klantcontact en het optimaliseren en automatiseren van deze processen. Het maakt jouw bedrijf klaar voor de toekomst.

Ontdek de mogelijkheden van VoIP en integreer vast en mobiel met een mobile voice-over-internet-protocool.

Een veelvoorkomend probleem is de besturingsgevoeligheid van VoIP apps, bijvoorbeeld met de Samsung S9. Daarnaast zijn  er achtergrond restricties van toepassing ten behoeve van de privacy van de gebruiker voor bijvoorbeeld Apple toestellen. Wij hebben ruime ervaring met het indienen van VoIP apps bij zowel Apple als Android. Wij tackelen deze problemen door de gebruiker de opties te geven middels notificaties en wij werken met verschillende testmodellen. Zo ben je verzekerd dat jouw VoIP app op elk gewenst besturingssysteem functioneert.

ONTMOET HET TEAM
Voordelen van VoIP
VoIP app laten maken

VOIP APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

De Clearvox Nexxt app was onze eerste VoIP oplossing, maar zeker niet onze laatste. Inmiddels hebben wij ruim drie jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk VoIP oplossingen voor onze klanten.

Coffee IT is onderdeel van de Open VoIP Alliance, een open source community die bijdraagt aan het doorontwikkelen van VoIP technologie. Met onze expertise helpen we organisaties met het realiseren van een gebruiksvriendelijk VoIP platform.

  • VoIP is kostenbesparend t.o.v. traditionele telefonie
  • Altijd en overal bereik via een internetverbinding
  • Je beheert de telefooncentrale zelf eenvoudig
  • Je kunt je vaste nummer doorschakelen naar mobiel
  • Geen fysieke telefoon: bellen via laptop of app
  • Je bedrijf is beter bereikbaar
Neem contact op

BEKIJK ONZE APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT