DE EXPERTIN VOIP APPS

Als VoIP marktleider hebben wij veel ondernemers geholpen met het vervangen van een traditioneel bereikbaarheidsmodel door een personaliseerde VoIP app. Wij ontwikkelen VoIP oplossingen met SIP functionaliteiten zoals: bellen, videobellen, doorverbinden met en zonder ruggespraak, conferentiegesprekken en meer.

Coffee IT is onderdeel van de Open VoIP Alliance, een open source community die bijdraagt aan het doorontwikkelen van VoIP technologie.

Bekijk onze referenties
VoIP app laten maken

WIST JE DAT DE ZAKELIJKE VOIP APP 'NEXXT' ONZE ALLEREERST APP OOIT WAS?

Bekijk de casus

Gebruiksvriendelijk

Een slimme flow, mooi ontwerp en een snelle service. Door al in het voortraject mee te denken over de beste ervaring voor de eindgebruiker wordt een succesvolle VoIP oplossing gerealiseerd.

Meer over design

Professionele app

Kwaliteit code, een Asterisk VoIP Server setup voor iOS & Android en SDK's en externe library's zoals BRIA's. Laat je bij ons een applicatie ontwikkelen dan ben je verzekerd van een sterk beveiligde professionele app.

Meer over app beveiliging

Beste performance

Zeg gedag tegen circuit switching in traditionele telefoonnetwerken die gebruik maken van een 100-jaar oude technologie en omarm de potentie van VoIP applicaties voor de zakelijke markt.

Bekijk ons portfolio

DE VOORDELEN VAN VOIP

Exploreer de mogelijkheden en integreer vast en mobiel met een mobile voice-over-internet-protocool. Wil je een VoIP app laten maken dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wanneer je een dit type app laat ontwikkelen dan ben je gegarandeerd van alle diensten binnen één app. Denk hierbij aan bellen, voicemail beluisteren, wisselgesprekken, gesprekken terugluisteren, routeringen veranderen en codecs beheren. Met deze ervaring kunnen wij jou helpen bij het realiseren van een gebruiksvriendelijk VoIP platform.

  • VoIP is kostenbesparend t.o.v. traditionele telefonie
  • Altijd en overal bereik via een internetverbinding
  • Je beheert de telefooncentrale zelf eenvoudig
  • Je kunt je vaste nummer doorschakelen naar mobiel
  • Geen fysieke telefoon: bellen via laptop of app
  • Je bedrijf is beter bereikbaar

Een veelvoorkomend probleem is de besturingsgevoeligheid van VoIP apps, bijvoorbeeld met de Samsung S9. Daarnaast zijn  er achtergrond restricties van toepassing ten behoeve van de privacy van de gebruiker voor bijvoorbeeld Apple toestellen. Wij hebben ruime ervaring met het indienen van VoIP apps bij zowel Apple als Android. Wij tackelen deze problemen door de gebruiker de opties te geven middels notificaties en wij werken met verschillende testmodellen. Zo ben je verzekerd dat jouw VoIP app op elk gewenst besturingssysteem functioneert.

ONTMOET HET TEAM
VoIP app

VOIP APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

De Clearvox Nexxt app was onze eerste VoIP oplossing, maar zeker niet onze laatste. Inmiddels hebben wij ruim drie jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk VoIP oplossingen voor onze klanten. Wij kunnen de apps in elke gewenste techniek ontwikkelen. Denk hierbij aan native apps voor iOS of Android, hybride of web.

Ons team bestaat uit mobiele app specialisten met elk een eigen specialisatie. Hierdoor zetten we iedereen in zijn of haar kracht, en kunnen we de beste kwaliteit bieden.

WIJ WERKEN VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT