VOIP APP LATEN MAKEN

Als innovator en app ontwikkelaar waren wij al vroeg begonnen met VoIP apps. ClearVox Nexxt was onze allereerste VoIP app en ondertussen zijn we uitgegroeid tot marktleider in de VoIP industrie. Hiermee hebben wij veel verschillende ondernemers geholpen die de manier van communiceren wilde veranderen.

Wij ontwikkelen VoIP oplossingen met SIP functionaliteiten zoals: bellen, videobellen, doorverbinden met en zonder ruggespraak, conferentiegesprekken en meer. 

Direct contact

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

VoIP App

DE ROL VAN VOIP APPS IN DE TELECOM INDUSTRIE

Het begrip telecom(municatie) betekent letterlijk op afstand communiceren. Telecom is dus een breed begrip want hieronder valt ook televisie, radio en het internet. Maar welke rol spelen VoIP apps hierin? VoIP apps betekent: Voice over Internet Protocol (op afstand communiceren). Alleen gaat dit niet via de traditionele telefoon maar via een app. Deze VoIP app bundled verschillende manieren van op afstand communiceren samen. 

Lees meer over VOIP apps

Optimaal ontwerp

Een slimme flow, mooi ontwerp, duidelijk interface en geautomatiseerde processen. In het voortraject denken we al mee over de beste gebruikerservaring.

Meer over design

Kennis & expertise

Een Asterisk VoIP Server setup voor iOS & Android en SDK's en externe library's zoals BRIA's. Laat je bij ons een VoIP app ontwikkelen dan ben je verzekerd van kwaliteit.

App laten maken

Bedrijfsoptimalisatie

Vervang traditionele telefoonnetwerken die gebruik maken van een 100-jaar oude technologie en omarm de potentie van VoIP apps voor jouw onderneming.

Bekijk ons portfolio

DE VOORDELEN VAN VOIP APP

Waarom worden VoIP apps zo vaak gebruikt? Stel je voor dat je geen VoIP app had. Dan had je voor elke communicatiedienst een ander medium nodig. Denk hierbij aan een medium voor bellen, een ander medium om je voicemail te beluisteren en ga zo maar door. Met een VoIP app worden alle communicatiediensten geïntegreerde en gebundeld binnen één app. Dit is voor veel bedrijven uit het MKB en grote corporaties aantrekkelijk. Het zorgt voor een beter klantcontact en het verbeterd de interne processen. Een VoIP app maakt een bedrijf klaar voor de toekomst.

Ontdek de mogelijkheden van VoIP en integreer vast en mobiel met een mobile voice-over-internet-protocol.

Een veelvoorkomend probleem bij de VoIP apps is de besturingsgevoeligheid. Dit komt bijvoorbeeld vaak voor bij Samsung S9 modellen of de toestellen van Apple. Omdat wij geruime tijd ervaring hebben in het ontwikkelen van VoIP apps kunnen wij dit soort problemen al van tevoren tackelen. Dit doen wij voor zowel Apple als voor Android. Zo ben je verzekerd dat jouw VoIP app op elk gewenst besturingssysteem functioneert.

VoIP app laten maken

VOIP IS ONS EXPERTISEGEBIED

MARKTLEIDER EN INNOVATOR OP HET GEBIED VAN VOIP APPS

Bekijk de VOIP industrie
VoIP app laten maken

COFFEE IT ALS VOIP APP ONTWIKKELAAR

Onze eerste VoIP app was Clearvox Nexxt. Met deze intuïtieve oplossing zijn alle belmogelijkheden te beheren vanaf een punt. Intussen hebben wij ruim vier jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk VoIP apps. 

Coffee IT is onderdeel van de Open VoIP Alliance, een open source community die bijdraagt aan het doorontwikkelen van VoIP technologie. Met onze expertise helpen we organisaties met het realiseren van een gebruiksvriendelijk VoIP platform.

  • VoIP is kostenbesparend t.o.v. traditionele telefonie
  • Altijd en overal bereik via een internetverbinding
  • Je beheert de telefooncentrale zelf eenvoudig
  • Geen fysieke telefoon: bellen via laptop of app

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek