DE VOIP APPEXPERT VAN NEDERLAND

Altijd en overal bereikbaar met een VoIP app. Coffee IT realiseert al jaren complexe VoIP apps met SIP functionaliteiten zoals: bellen, videobellen, doorverbinden met en zonder ruggespraak, conferentiegesprekken en nog veel meer. Met deze ervaring kunnen wij jouw helpen bij het realiseren van een gebruiksvriendelijk VoIP platform. Wij zijn de VoIP expert van Nederland en hebben al veel ondernemers geholpen met het vervangen van traditionele bereikbaarheidsmodellen door een gepersonaliseerde VoIP app.

Direct contact
VoIP app laten maken

Coffee IT als VoIP app ontwikkelaar


Exploreer de mogelijkheden en integreer vast en mobiel met een mobile voice-over-internet-protocool. Wil je een VoIP app laten maken dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wanneer je een VoIP app laat ontwikkelen dan ben je gegarandeerd van alle diensten binnen één app. Denk hierbij aan bellen, voicemail beluisteren, wisselgesprekken, gesprekken terugluisteren, routeringen veranderen en codecs beheren. Met deze ervaring kunnen wij jou helpen bij het realiseren van een gebruiksvriendelijk VoIP platform.

Een veelvoorkomend probleem is de besturingsgevoeligheid van VoIP apps, bijvoorbeeld met de Samsung S9. Daarnaast zijn  er achtergrond restricties van toepassing ten behoeve van de privacy van de gebruiker voor bijvoorbeeld Apple toestellen. Wij hebben ruime ervaring met het indienen van VoIP apps bij zowel Apple als Android. Wij tackelen deze problemen door de gebruiker de opties te geven middels notificaties en wij werken met verschillende testmodellen. Zo ben je verzekerd dat jouw VoIP app op elk gewenst besturingssysteem functioneert.

Direct contact
Claervox Nexxt VoIP app

WIST JE DAT: DE CLEARVOX NEXXT VOIP APP ONZE EERSTE VOIP APP OOIT WAS?

Inmiddels hebben wij ruim drie jaar ervaring met het ontwikkelen van maatwerk VoIP oplossingen voor onze klanten.

Met de ClearVox Nexxt VoIP app kunnen zakelijke gebruikers hun persoonlijke smartphone gebruiken voor alle zakelijke telefonie. De app heeft inmiddels 30.000 sessies gehad.

Bekijk de casus

WAT ZIJN DE UNIEKE VOORDELEN VAN VOIP VOOR JOU?

App ontwerp & UX design

Een slimme flow, mooi ontwerp en een snelle service. Door al in het voortraject mee te denken over de beste ervaring voor de eindgebruiker wordt een succesvolle VoIP oplossing gerealiseerd.

VoIP app laten maken

Kwaliteit code, een Asterisk VoIP Server setup voor iOS & Android en SDK's en externe library's zoals BRIA's. Laat je bij ons een VoIP app ontwikkelen dan ben je verzekerd van professionaliteit.

Vooruitstrevende technologie

Zeg gedag tegen circuit switching in traditionele telefoonnetwerken die gebruik maken van een 100-jaar oude technologie en omarm de potentie van VoIP applicaties voor de zakelijke markt.

VoIP app laten maken: alles in 1 app


Wil je eerst wat meer weten over VoIP applicaties en de techniek erachter? Als mobiele app specialist vertellen we je er graag meer over.

VoIP is de nieuwste techniek op het gebied van telecommunicatie.  VoIP staat voor Voice over IP. Dit betekent dat je belt via het internet. Dit is vergelijkbaar met e-mails die lopen via een internetprovider. Zo gaat het telefoongebruik met VoIP app via een VoIP provider. Deze virtuele telefooncentrale maakt het mogelijk om overal ter wereld te communiceren. VoIP maakt gebruik van een datanetwerk in plaats van reguliere circuit switching bij traditionele telefoons. Het voordeel hiervan is dat er veel minder data wordt gebruikt. Dit kan heel interessant zijn voor veel zakelijke markten. Denk hierbij aan bedrijven die veel gebruik maken van servicecentra’s of veel onderweg zijn: met een VoIP app ben je namelijk via je particulieren smartphone zakelijk bereikbaar.

Voor het implementeren van VoIP apps zijn wel wat zaken nodig zoals de juiste apparatuur, een servicecontract voor een VoIP host en eventuele VoIP gateways. Deze gateways magen het mogelijk om via VoIP technologie van en naar traditionele telefonie te bellen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact op en we helpen je graag verder.

Direct contact

WIJ WERKEN VOOR

NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT