REACT NATIVEAPP LATENONTWIKKELEN

Eén app voor zowel iOS als Android met vergelijkbare prestaties als een native app. Steeds vaker ontdekken bedrijven de voordelen van een React Native app.

Als React Native app ontwikkelaar hebben wij organisaties zoals Knaek of ROC Midden Nederland geholpen met een succesvolle app. Beide apps zijn schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers.

DIRECT CONTACT
React native app
App laten ontwikkelen
Expertises van Coffee IT: Maatwerk app ontwikkelaar

ONTMOET ONZE REACT NATIVE DEVELOPERS

Wanneer je een react native app laat ontwikkelen is het belangrijk dat je kun vertrouwen op het app ontwikkelteam. Wij streven altijd naar een goede samenwerking met de klant door directe communicatie met het team en projectleider. 

Elke dag werken we met de laatste technieken en frameworks. Als IT’ers kunnen we er geen genoeg van krijgen . Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor slimme techniek.

ONTMOET ONS TEAM

WAT IS REACT NATIVE

React native is een open-source framework waarmee ontwikkelaars Android en iOS apps kunnen maken vanuit een broncode (Javascript). Het framework maakt gebruik van de systeemfuncties van beide platformen waardoor de app voelt en werkt zoals je gewend bent. Zo kun je kostenefficiënt apps ontwikkelen met de functies van een native app. 

React native app laten maken

REACT NATIVE APP DEVELOPMENT

Als fullservice app ontwikkelaar werken we graag met slimme tools en frameworks die onze klanten helpen in hun digitale successen. Doordat React Native apps direct beschikbaar zijn op beide platformen (Android en iOS) kunnen we kostenefficiënt de app ontwikkelen. Je kunt de React Native vergelijken met de kwaliteit van een native app in een hybride app.

WAAROM WIJ GRAAG REACT NATIVE APPS ONTWIKKELEN

Het React Native framework biedt de klant veel voordelen. Dit komt omdat onze developers een app ontwikkelen wat meteen werkt op iOS en Android. Dit maakt het ontwikkelen van een mobile app een stuk kostenefficiënter. Daarnaast is het platform ook zeer gebruikersvriendelijk. Wijzig je een onderdeel, bijvoorbeeld een button, dan kun je dit gelijk toepassen voor de gehele app. 

BEKIJK ONZE REACT NATIVE APPS
React Native app door Applicatie Ontwikkelaar Coffee IT
React Native app

DE VOORDELEN VAN REACT NATIVE

Een app gemaakt met React native kent naast een kostenefficiënte ontwikkeling meerdere voordelen. Zo heeft het platform een grote vertrouwde community en is het zeer gebruikersvriendelijk. Zo kunnen onze developers sneller schakelen als er veranderingen doorgevoerd worden. 

  • Beschikbaar in de Apple App Store als de Play Store
  • De app is schaalbaar en klaar voor duizenden gebruikers
  • De app heeft uitstekende gebruiker prestaties
  • De efficiënte ontwikkeling tegenover goede prestaties

COFFEE IT ALS REACT NATIVE ONTWIKKELAAR

Heb jij een idee voor een nieuwe app en zoek je een React native app ontwikkelaar? Als full service app ontwikkelaar begeleiden wij jou door het gehele ontwikkelproces. Van strategieontwikkeling tot lancering van de app. Samen bouwen we een app wat naadloos aansluit op de wensen en behoefte van de eindgebruiker.  

Meer over onze werkwijze

Heb je al een hybride app maar kunnen de prestaties beter? Wij kunnen de app ombouwen in React Native.

Coffee IT ontwikkelproces

Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp


” Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. Wij hebben na de lancering bijzonder positieve reacties mogen ontvangen over onze Knaek-app die afgelopen maand reeds 30.000x is gedownload. “

Bekijk de casus

REACT NATIVE ONTWIKKELAAR

Als full service ontwikkelaar voor zowel native, React Native en hybrid applicaties weten we als geen ander wat er allemaal bij het ontwerpen en ontwikkelen van een app komt kijken. Ben jij op zoek naar een ervaren React Native ontwikkelaar voor jouw app idee? Wij denken graag mee tijdens onze Accelerator Day; een 1-daagse workshop waarbij we voor jouw organisatie de volledige roadmap van een succesvolle applicatie uitdenken.

Laat je bij ons een React Native app maken dan bestaat het ontwikkeltraject uit de volgende fasen: de strategiesessie, UI & UX design fase, ontwikkelfase en de release van de app met voorafgaand een beta release.

Daarnaast bieden wij maatwerk onderhoudscontracten aan voor het beheer van de app en de app-marketing. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je een React Native app laten ontwikkelen en ben je benieuwd naar een voorbeeld? Een React Native app die wij recentelijk hebben ontwikkeld is de studentenkorting app ‘Knaek‘. Knaek was in 2012 reeds ontwikkeld door een andere partij. Helaas toonde de oude app veel gebreken en ook na besturingsysteemupdates traden er veelvuldig bugs op.

Wij hebben de app daarom helemaal opnieuw ontwikkeld in React Native en in een nieuw jasje gestopt. En het resultaat mag er zijn! In drie maanden is de app volledig gerealiseerd. De app voelt nu aan als een native app met native elementen, laadt net zo snel als een native app en vertoont minder bugs. De app wordt dagelijks honderden keren gebruikt en is een groot succes.

React Native is een open source framework wat is ontwikkeld door Facebook. Het werkt vanuit een broncode (JavaScript) en heeft een native uitstraling op zowel iOS als Android apparaten. Hierdoor kunnen onze developers op een kostenefficiënte manier apps ontwikkelen

React native apps zijn vergelijkbaar met andere hybride apps maar met native app prestaties. Daarnaast zien de apps er consistent uit op elk apparaat. React Native applicaties maken goed gebruik van de functies van de smartphone. De code is flexibel. Dit houdt in dat het makkelijk gewijzigd en hergebruikt kan worden doordat onze React Native developers ruime ervaring hebben opgebouwd met eerdere projecten. Afhankelijk van het type app, de gestelde doelen en de gewenste doelgroep kan React Native een slimme keuze zijn.

In sommige gevallen kunnen andere hybride varianten zoals Ionic betere keuzes zijn. In deze blog leggen wij meer uit over Ionic versus React Native. Benieuwd naar de beste technische keuze voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op. Doordat wij ontwikkelaars van elke programmeertaal hebben kunnen wij onafhankelijk advies geven.

App ontwikkelproces

WIJ WERKEN VOOR

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT