REACT NATIVE APP LATEN MAKEN

Een React Native app is een app voor zowel iOS als Android met de vergelijkbare prestaties van een native app. Steeds meer bedrijven ondervinden de voordelen van een React Native. 

Als app bouwer hebben wij organisaties zoals Knaek of ROC Midden Nederland geholpen door een succesvolle React Native app te ontwikkelen. Beide apps zijn schaalbaar voor duizenden actieve gebruikers.

DIRECT CONTACT
React native app

DEZE MERKEN VERTROUWEN COFFEE IT 

ONTMOET ONZE REACT NATIVE DEVELOPERS

Bij React Native app development is het belangrijk dat je kunt vertrouwen op het ontwikkelteam. Tijdens het app ontwikkelproces heb je vast contact met de projectleider die jou inzicht geeft in de status. 

Elke dag werken we met de laatste technieken en frameworks. Als IT’ers kunnen we er geen genoeg van krijgen . Eén ding is zeker: wij hebben een diepgewortelde passie voor slimme techniek.

ONTMOET HET TEAM

COFFEE IT ALS REACT NATIVE APP ONTWIKKELAAR

Wanneer wij een applicatie ontwikkelen doen wij dit zo efficiënt mogelijk. Dit zorgt voor een snel en kostenefficiënt ontwikkelproces. Ook werken wij transparant. Zo heb je vanaf de start van het project contact met de projectleider. Hij houdt het overzicht en geeft regelmatig de staat van het project door.

BEKIJK ONS APP ONTWIKKELPROCES

Heb jij een idee en moet daarvoor een applicatie gemaakt worden? Wij starten met een Accelerator Day. Gezamenlijk geven we vorm aan jouw idee en maken we een heldere roadmap.

WAT IS REACT NATIVE

De programmeertaal React Native is een open-source framework waarmee ontwikkelaars in staat worden gesteld om cross-platform ‘native aanvoelende’ apps te ontwikkelen voor iOS en Android. Dit terwijl dit geen invloed heeft op de kwaliteit van de apps. 

Oorspronkelijk komt React Native door Facebook toen Mark Zuckerberg er achter kwam dat de mobiele presentaties niet optimaal waren. Er moest iets komen wat minder gericht was op HTML en meer op native. Na een aantal interne hackathons was de uiteindelijke eerste release van React Native in 2015. 

React Native wordt nu wereldwijd gebruikt en ook wij zijn enthousiast. Wij kunnen jouw app ontwikkelen in React Native waardoor de app direct werkt op beide platformen. Hierdoor is het ontwikkelproces sneller en kostenefficiënter.

React native app laten maken

REACT NATIVE APP DEVELOPMENT

Als fullservice app ontwikkelaar werken we graag met slimme tools en frameworks die onze klanten helpen in hun digitale successen. Doordat React Native applicaties direct beschikbaar zijn op beide platformen (Android en iOS) kunnen we kostenefficiënt de app ontwikkelen. Je kunt de React Native vergelijken met de kwaliteit van een native app in een hybride app.

WAAROM WIJ GRAAG REACT NATIVE APPS ONTWIKKELEN

Het framework van React Native is snel, betrouwbaar en kan direct gebruikt worden op beide platforms. Daarnaast werkt React Native erg prettig voor onze developers bij onderhoud. Wijzig je bijvoorbeeld een onderdeel, bijvoorbeeld een button, dan wordt dit gelijk toegepast op de hele app.

BEKIJK ONZE APPS
React Native app door Applicatie Ontwikkelaar Coffee IT
de voordelen van een react native app

DE VOORDELEN VAN REACT NATIVE APPS

Een app gemaakt met React native kent naast een kostenefficiënte ontwikkeling meerdere voordelen. Zo heeft het platform een grote vertrouwde community en is het zeer gebruikersvriendelijk. Zo kunnen onze developers sneller schakelen als er veranderingen doorgevoerd worden. 

  • Beschikbaar in de Apple App Store als de Play Store
  • De app is schaalbaar en klaar voor duizenden gebruikers
  • De app heeft uitstekende gebruiker prestaties
  • De efficiënte ontwikkeling tegenover goede prestaties

Zeno van de Ven, Knaek Studentenapp


” Binnen enkele maanden heeft Coffee IT een mooi resultaat neergezet. Wij hebben na de lancering bijzonder positieve reacties mogen ontvangen over onze Knaek-app die afgelopen maand reeds 30.000x is gedownload. “

Bekijk de casus

REACT NATIVE ONTWIKKELAAR

Als full service ontwikkelaar voor zowel native, React Native en hybrid applicaties weten we als geen ander wat er allemaal bij het ontwerpen en ontwikkelen van een app komt kijken. Ben jij op zoek naar een ervaren React Native ontwikkelaar voor jouw app idee? Wij denken graag mee tijdens onze Accelerator Day; een 1-daagse workshop waarbij we voor jouw organisatie de volledige roadmap van een succesvolle applicatie uitdenken.

Laat je bij ons een React Native app maken dan bestaat het ontwikkeltraject uit de volgende fasen: de strategiesessie, UI & UX design fase, ontwikkelfase en de release van de app met voorafgaand een beta release.

Daarnaast bieden wij maatwerk onderhoudscontracten aan voor het beheer van de app en de app-marketing. Neem contact op voor meer informatie.

Wil je een React Native app laten ontwikkelen en ben je benieuwd naar een voorbeeld? Een React Native app die wij recentelijk hebben ontwikkeld is de studentenkorting app ‘Knaek‘. Knaek was in 2012 reeds ontwikkeld door een andere partij. Helaas toonde de oude app veel gebreken en ook na besturingsysteemupdates traden er veelvuldig bugs op.

Wij hebben de app daarom helemaal opnieuw ontwikkeld in React Native en in een nieuw jasje gestopt. En het resultaat mag er zijn! In drie maanden is de app volledig gerealiseerd. De app voelt nu aan als een native app met native elementen, laadt net zo snel als een native app en vertoont minder bugs. De app wordt dagelijks honderden keren gebruikt en is een groot succes.

React Native is een open source framework wat is ontwikkeld door Facebook. Het werkt vanuit een broncode (JavaScript) en heeft een native uitstraling op zowel iOS als Android apparaten. Hierdoor kunnen onze developers op een kostenefficiënte manier apps ontwikkelen

React native apps zijn vergelijkbaar met andere hybride apps maar met native app prestaties. Daarnaast zien de apps er consistent uit op elk apparaat. React Native applicaties maken goed gebruik van de functies van de smartphone. De code is flexibel. Dit houdt in dat het makkelijk gewijzigd en hergebruikt kan worden doordat onze React Native developers ruime ervaring hebben opgebouwd met eerdere projecten. Afhankelijk van het type app, de gestelde doelen en de gewenste doelgroep kan React Native een slimme keuze zijn.

In sommige gevallen kunnen andere hybride varianten zoals Ionic betere keuzes zijn. In deze blog leggen wij meer uit over Ionic versus React Native. Benieuwd naar de beste technische keuze voor jouw app? Neem dan vrijblijvend contact op. Doordat wij ontwikkelaars van elke programmeertaal hebben kunnen wij onafhankelijk advies geven.

App ontwikkelproces

WIJ WERKEN VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek