flutter app laten maken

Flutter app laten maken?

Het Flutter is dé manier om een kostenefficiënte en gebruiksvriendelijke hybride app te bouwen. Met het innoverende Flutter framework ontwikkel je één
applicatie voor Android en iOS devices.
flutter app laten maken  examenoverzicht


Flutter app laten maken

Bij Coffee IT ben je op het juiste adres voor een Flutter app. Ons team van hybride ontwikkelaars heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van (Flutter) apps voor klanten zoals ROC Midden Nederland, Examenoverzicht en KLM.

flutter app ontwikkelingFlutter app teamflutter app maken
flutter app ontwikkeling team

Wat is een Flutter app?

Flutter is een techniek (framework) van Google. Door middel van de programmeertaal Dart worden apps ontwikkeld voor iOS, Android, web en desktop. De code die specifiek voor jouw app geschreven wordt kan hergebruikt worden over alle platforms. Dit zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld minder tijd kwijt bent om zowel een Android als iOS app te bouwen, omdat je de meeste logica maar één keer hoeft te bouwen.

Eenvoudig te onderhouden

Eén ontwikkeling, alle platformen

Optimale prestaties

Tijdbesparend en kostenefficiënt

App idee overleggen?
Praat met Job!

Succesverhalen van onze klanten

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na de release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot Video On Demand streaming service. Bekijk hieronder de voorbeelden van ons werk.

Arrow left sliderArrow right slider

Ons gevalideerde Flutter appontwikkelproces

flutter app accelerator day

Accelerator day

Tijdens de Accelerator Day vertalen we jouw concept naar een roadmap met duidelijke stappen en denken we jouw hele concept van A tot Z uit. Als ervaren app ontwikkelaar kunnen wij jou adviseren of het Flutter framework bij jouw idee past.

SocialBlox image

Wireframe & ontwerp

Het succes van een (Flutter) app wordt sterk beïnvloed door de gebruiksvriendelijkheid. Met een intuïtief design maakt de eindgebruiker vaker gebruik van applicatie.

SocialBlox image
flutter app wireframe
flutter app ontwikkeling

Flutter app ontwikkeling

Nu gaan we echt beginnen. Flutter apps ontwikkelingen wij met onze Scrum werkwijze: in kleine multidisciplinaire teams werken we in tweewekelijkse sprints aan de app. Ervaren
projectmanagers in ons hybrid team zorgen voor een degelijke planning en heldere communicatie.

SocialBlox image

Release van jouw Flutter app!

Lets pop champagne! Dit is het moment waar we hard voor hebben gewerkt: jouw app is live. Wij zorgen voor een zorgeloze exploitatie en support.

SocialBlox image
flutter app release

Extra service

Beheer & onderhoud

Geen downtime. Als Flutter ontwikkelaar weten we hoe belangrijk het is dat de app altijd werkt. Met actieve monitoring en support in de avond en het weekend staan wij voor je klaar. Ook na besturingssysteem updates.

SocialBlox image

Coffee Digital

Marketing

De marketing start op het moment dat de eerste code wordt geschreven. Je wil een duurzame relatie met de gebruiker creëren. De juiste app marketing is hiervoor onmisbaar. Het zorgt voor meer downloads, actieve gebruikers en meer omzet.

SocialBlox image

App idee overleggen?
Praat met Job!

Waarom een Flutter app laten maken?

Een ontwikkeling met het Flutter framework zorgt voor een gebruiksvriendelijke app die op een kostenefficiënte manier is ontwikkeld. Zonder separate ontwikkeling staat jouw app binnen no-time in de App Store en Play Store.

Native apps

Maakt gebruik van alle mogelijkheden in de smartphone.
Beste gebruikerservaring
Meeste mogelijkheden
De juiste basis voor doorontwikkeling
Op maat gemaakt voor ieder besturingsysteem
Hoge investering
Lange ontwikkeling

Flutter app

Een ontwikkeling voor beide platformen. iOS en Android geschreven met het Flutter framework.
Snellere ontwikkeling
Populair framework
Ontwikkeling voor alle devices
Enkele ontwikkeling
Kostenefficiënte doorontwikkeling
Minder technische mogelijkheden

Web apps

Het gevoel van een app. Het gemak van de browser.
Geen download nodig
Websites met meer mogelijkheden
Perfect voor “Proof of concept”
Laagste kosten
Niet in de App Stores
Minder mogelijkheden

Succes voor jouw app
van onderhoud tot marketing

Het realiseren van een digital dream stopt niet bij het ontwikkelen van een app. Ook na release kunnen de clubmembers van The Digital Club jouw oplossing naar een hoger niveau tillen. Het grote voordeel: alle diensten onder één dak.

Accelerator Day Marketing Club

The Marketing Club

Een app bovenaan in de hitlijsten, dat wil toch iedereen? De app marketeers van The Marketing Club bereiken met slimme digitale marketing effectief jouw doelgroep.
Accelerator Day Concept Club

The Concept Club

Jouw ideeën omzetten naar een roadmap? Daarvoor schakel je The Concept Club in. De betrokken designers en strategen zullen de continuïteit waarborgen bij al jouw lopende projecten.
Accelerator Day Data Club

The Data Club

Maak vanaf nu alleen nog data gedreven beslissingen. The Data Club helpt je op weg met het organiseren en analyseren van jouw data.

Ready voor iOS en Android
Voordelen van een Flutter app

Het ontwikkelen van een Flutter app kan voordeliger zijn dan twee afzonderlijke native apps.

Flutter MVP app

Het Flutter framework is ideaal bij het ontwikkelen van een Minimum Viable Product (MVP). Met een kosteneffectieve ontwikkeling in Flutter realiseer je alleen de essentiële functies. Zo valideer je snel en effectief het idee bij de doelgroep.

Hybride apps: best of both worlds

Met een hybride app bouw je één app voor iOS en Android. Zo heb je snel een app in de Stores staan. Dit beperkt wel de technische mogelijkheden. Lees verder op de verschillen.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.