Native app voor in de Apple App Store

iOS app laten maken

Wanneer je een iOS app laat maken wordt dit een native app genoemd. Als ervaren iOS ontwikkelaar maken wij succesvolle native apps voor iPhone, evenals voor iPad, Apple Watch, Apple TV en meer. Lees meer over de voordelen van een maatwerk iOS oplossing.

Onze iOS app developers

Onze iOS programmeurs ontwikkelen al jaren verschillende apps voor Apple voor onze diverse groep aan klanten. Of het nu in de nieuwe taal SwiftUI is of middels geavanceerde blockchain, onze iOS developers kunnen voor elk apparaat van Apple een succesvolle app bouwen. Als echte iOS goeroes volgen ze de laatste trends en technieken van het Apple platform op de voet. Zo ben je verzekerd van een kwalitatieve app en kun je rekenen op een betrokken technisch partner die met je meedenkt.

Arrow right button secondary

Waarom kiezen voor Coffee IT?

Wij begeleiden onze klanten van concept tot ver na release. Van applicaties die de luchtvaart een stuk duurzamer maken tot een video On Demand streaming service.

Hoe kan een maatwerk iOS app jouw bedrijf verder helpen?

Met een iOS app maak je jouw bedrijf klaar voor de mobile-first generatie. Voor elke industrie kunnen wij een maatwerk iOS app ontwikkelen die volledig is ontwikkeld vanuit de eindgebruiker. Een iOS app kan een toevoeging zijn voor zowel klant als onderneming. Bijvoorbeeld de app Lemon. Deze blockchain-based iOS app maakt elektronische patientendossiers mogelijk met een hoog beveiligde methodiek. Zowel de patiënt als zorgverlener profiteren van het gebruik van de app.

Enkele andere voordelen van het inhuren van een gecertificeerde iOS app ontwikkelaar zijn:

  • Er is weinig onderhoud nodig en de app vertoont weinig bugs: de code en wireframes zijn van goede kwaliteit
  • Realiseer een groter bereik, een trouwe groep Apple gebruikers en meer efficiëntie met een iOS app
  • De app heeft een prachtig design en maakt optimaal gebruik van de elementen van Apple toestellen
Arrow right button secondary
Arrow right button secondary

Onze projecten

Lees hieronder over de uiteenlopende app oplossingen die we voor onze klanten hebben gerealiseerd.

ExamenOverzicht

ExamenOverzicht heeft als doel om scholieren optimaal voor te bereiden op hun examens. Dit doen ze door heldere samenvattingen en digitale bundels aan te bieden via de web app. Zo hebben scholieren al meer dan 2.3 miljoen minuten gestudeerd in Examenoverzicht.
Image CMS coffee it
examenoverzicht_learning_app

Roompot Digital Key

Gasten de beste ervaring bieden door het hele incheckproces te digitaliseren aan de hand van een app. Bezoekers ontvangen thuis een digitale sleutel. Hierdoor kunnen ze bij aankomst direct het huisje in zonder eerst langs te gaan bij de receptie.
Image CMS coffee it
Roompot Digital Key

ROC Midden Nederland

Altijd een actueel rooster binnen handbereik dankzij de ROC Pocket app. Meer dan 20.000 studenten gebruiken jaarlijks de app voor een overzichtelijke dag- en weekplanning, inclusief directe meldingen van roosterwijzigingen via pushberichten.
Image CMS coffee it
roc_midden_nederland_image
Arrow right button secondary

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een iOS app?

De ontwikkelingskosten van een app variëren van enkele duizenden euro’s tot maar liefst een miljoen euro. Omdat elke applicatie die wij ontwikkelen maatwerk is worden de kosten door een aantal factoren bepaald. De gebruikte techniek en de complexiteit van de app zijn hierbij de meest bepalende factoren.

Wij maken onderscheid tussen native apps, hybride apps en web apps. Een iOS app is bijvoorbeeld een native app. Native apps leveren de optimale prestaties. Er moeten namelijk twee onafhankelijke applicaties worden ontwikkeld voor zowel het iOS- als het Android-platform. Hoe complexer de app en hoe meer functionaliteiten, hoe duurder het ontwikkelen wordt.

Alles weten over het laten maken van een app en de techniek erachter? Klik op de knop hieronder voor meer informatie.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.