Ontdek de mogelijkheden van een native iOS


Heb je interesse in een iOS app of wil je meer weten over de mogelijkheden van een native app voor apple platformen? Wij vertellen je er graag meer over! Door ons uitgebreide portfolio hebben wij veel ervaring met het ontwikkelen van apps die gebruik maken van ieder framework wat apple biedt (iPad iPhone, en AppleWatch).

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van iOS apps? Biedt je app gebruiker de beste ervaring die je kunt geven. Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan. Of navigeer direct naar:

iOS app

De voordelen van een native iOS app


Native iOS apps zijn apps die specifiek voor Apple devices zijn ontwikkeld. Hierdoor maakt de app optimaal gebruik van de elementen van het toestel. De app werkt naadloos op elk Apple apparaat, hierdoor ervaart de gebruiker de beste beleving op iPhone, Applewatch, en iPad. Benieuwd naar een actueel voorbeeld van een recente iOS app productie? Bekijk dan de portfolio pagina van Lovemetender, een app voor booteigenaren.

iOS vs. Android gebruikers

Uit onderzoek is gebleken dat Apple gebruikers gemiddeld meer besteden aan apps en trouw zijn aan het merk. Ook zijn Apple gebruiker eerder bereid tot aankoop over te gaan in een app dan bijvoorbeeld Android gebruikers.

Het ontwikkelen van native iOS apps heeft veel voordelen, we zetten er een paar op een rijtje:

  • Betere prestaties
  • Ultieme gebruikerservaring
  • Actieve & loyale doelgroep
  • App met oog op de toekomst
  • iOS gebruikers gaan sneller over tot in-app inkoop
  • Prachtig UI & UX design
  • Minder bugs
Bekijk al onze iOS apps

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door gespecialiseerde developers van eigen bodem.

het team

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

Neem contact op

Een portfolio om trots op te zijn

Van native travel-apps tot gebouwautomatisering. Bekijk onze cases.

Bekijk ons portfolio
☆☆☆☆☆

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”

Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR

De case
quote icon

Afgestemd UI & UX design


Onze developers ontwerpen een iOS app die optimaal is afgestemd op de eindgebruiker. Hierbij houden wij rekening met meerdere facetten zoals functioneel ontwerp en UX design.

iOS app ontwikkeling

Als innovator op het gebied van iOS app ontwikkeling gebruiken wij de laatste technieken zoals SwiftUI of iPadOS. Dit resulteert in een unieke app, minder bugs en een langdurige levensspanne.

Fullservice dienstverlening


Van conceptfase tot release zijn wij een betrokken ontwikkelpartner. Dit houdt in dat wij meedenken, onafhankelijk advies leveren en kunnen helpen met het positioneren van de app.

WIJ WERKEN VOOR

iOS app laten maken door een ervaren developer?

Wil je jouw iOS oplossing door ons laten maken of wil je eerst meer informatie over de mogelijkheden van een native (iOS) applicatie? Vertel ons je app concept en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT