Direct op de koffie?

Bent u op zoek naar een app ontwikkelaar voor het laten maken van een iOS app? Coffee IT is een app ontwikkelaar gespecialiseerd in het maken van apps voor de iPhone, iPad en Apple Watch. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek om de mogelijkheden omtrent uw app idee in kaart te brengen.

iOS app laten maken door Coffee IT


Coffee IT is de aangewezen partij voor het laten maken van een iOS app. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een game of het laten maken van een showcase app. Coffee IT is in staat een gedegen iOS app voor u te realiseren. Wij zijn ware app specialisten als het gaat om het maken van een iOS app. Wij treden op als adviseur en begeleiden u in het gehele app ontwikkelproces. Van concept tot UX design en van ontwikkeling tot de distributie. Ons gedreven team van designers, ontwikkelaars en marketeers staan voor u klaar om een succesvolle iOS app te realiseren en te vermarkten.

Wilt u dat uw app ook geschikt is voor niet Apple apparaten? Dan kunt u bij ons tevens een Android app laten ontwikkelen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

iOS app laten maken

App ontwerp & UX design


Onze iOS designers ontwerpen een app zodat deze optimaal is afgestemd op de eindgebruiker. Hierbij houden wij rekening met diverse facetten zoals functioneel ontwerp en UX design.


iOS ontwikkeling


Als specialist op het gebied van iOS app ontwikkeling is Coffee IT in staat om een native iOS app te maken die geschikt is voor zowel de iPhone, iPad als Apple Watch.


App marketing


Op basis van een sterk acquisitieplan is Coffee IT in staat om uw iOS app succesvol te distribueren via de App store door het opstellen en uitvoeren van een online marketingplan.


iOS ontwikkelaar Coffee IT

Waarom Coffee IT als uw iOS ontwikkelaar?


Als professionele iOS ontwikkelaar heeft Coffee IT de nodige kennis in huis om een succesvolle iOS app voor u te maken. Wij denken graag met u mee in het concept en staan u bij in het gehele ontwikkeltraject. Coffee IT is een resultaatgerichte iOS app ontwikkelaar.

  • Ontwikkelt kwalitatieve iOS apps
  • Meedenkend partner als expert en adviseur
  • Behaalt/ondersteunt bedrijfsdoelen
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Stelt doelen altijd voor middelen
  • Diversiteit aan kennis

De mogelijkheden omtrent uw iOS app


Wilt u meer weten over het laten maken van een iOS app voor de iPhone, iPad of Apple Watch? Bij Coffee IT kunt u vrijblijvend op de koffie komen om de mogelijkheden en onmogelijkheden om uw app idee in kaart te brengen. Wilt u direct weten wat het laten maken van uw app kost? Vraag dan direct een offerte bij ons aan.

Meer weten?


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.