Ultieme gebruikerservaring & design


Wil je een iOS app laten maken of graag meer weten over het ontwikkelen van een native app voor het Apple besturingssysteem? Onze iOS ontwikkelaars vertellen je er graag meer over. Als erkend ontwikkelaar hebben onze iOS developers ruime ervaring met het ontwikkelen van apps voor elk framework van Apple (iPad, iPhone, Apple Watch). Creëer de meeste impact en beleving met jouw app. Een strak design, efficiënte flow en ultieme gebruikerservaring. Dat betekent het wanneer je een iOS app laat maken.

direct contact
native iOS application
Apple devices

De voordelen van een native iOS app


Native iOS apps zijn specifiek ontwikkeld voor Apple toestellen. Dit betekent dat de app optimaal gebruik maakt van de elementen van het toestel. De app werkt naadloos op elk Apple toestel en de gebruiker ervaart de beste beleving op de smartphone, tablet of horloge. Uit onderzoek is gebleken dat Apple gebruikers gemiddeld meer besteden aan apps, meer aankopen binnen de app doen en meer waarde hechten aan comfort en design. Door hier rekening mee te houden bouw je een langdurige relatie op tussen jou en je klant. Wanneer je bij ons een iOS app laat maken dan spelen wij hier effectief op in.

  • Betere prestaties
  • Betere gebruikerservaring
  • Actieve & trouwe doelgroep
  • Een app voor de toekomst
  • Meer app in-aankopen
  • Minder bugs
Bekijk al onze iOS apps

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door developers van eigen bodem.

ONTMOET HET TEAM

Praat met een expert

Laat onze mobiele app specialisten je begeleiden voor het beste resultaat.

NEEM CONTACT OP

Een portfolio om trots op te zijn

Van native apps tot kunstmatige intelligentie. Bekijk onze cases.

Bekijk portfolio
☆☆☆☆☆

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”

Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR

De case
quote icon

Afgestemd UI & UX design


Onze developers ontwerpen een iOS app die optimaal is afgestemd op de eindgebruiker. Hierbij houden wij rekening met meerdere facetten zoals functioneel ontwerp en UX design.

iOS app ontwikkeling


Als innovator op het gebied van iOS app ontwikkeling gebruiken wij de laatste technieken zoals SwiftUI of iPadOS. Dit resulteert in een unieke app, minder bugs en een langdurige levensspanne.

Fullservice dienstverlening


Van conceptfase tot release zijn wij een betrokken ontwikkelpartner. Dit houdt in dat wij meedenken, onafhankelijk advies leveren en kunnen helpen met het positioneren van de app.

WIJ WERKEN VOOR

iOS app laten maken door een expert?

Wil je jouw iOS app laten maken door ons of er graag eerst meer over weten? Vertel ons jouw app concept en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger