iOS APP LATEN MAKEN

Heb je interesse in een iOS app of wil je meer weten over de mogelijkheden van een native iOS app voor apple platformen? Wij vertellen je er graag meer over! In ons uitgebreide portfolio hebben wij veel ervaring met het maken van apps die gebruik maken van ieder framework. 

Enthousiast geworden over de mogelijkheden van iOS apps? Laat een iOS app maken en bied je gebruiker de beste app ervaring. 

Ik wil een iOS app
iOS app

iOS APP LATEN MAKEN

Heb je interesse in een iOS app of wil je meer weten over de mogelijkheden van een native iOS app voor apple platformen? Wij vertellen je er graag meer over! In ons uitgebreide portfolio hebben wij veel ervaring met het maken van apps die gebruik maken van ieder framework. 

Ik wil een iOS appBEKIJK ONS PORTFOLIO
Lovemetender mockups native iOS app

NATIVE IOS APP LATEN MAKEN

Native iOS apps zijn apps die specifiek voor Apple devices zijn ontwikkeld. Hierdoor maakt de app optimaal gebruik van de elementen van het toestel. De app werkt naadloos op elk Apple apparaat, hierdoor ervaart de gebruiker de beste beleving op iPhone, Apple Watch, en iPad. Een actueel voorbeeld van een iOS app is Lovemetender, een app voor booteigenaaren

Bekijk ons portfolio

DE VOORDELEN VAN EEN IOS APP

Ben je van plan om een native iOS app te laten maken? Dan heb je meteen en aantal voordelen. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde besteding van Apple gebruikers elk jaar stijgt. Daarnaast is de gebruiker eerder bereid tot koop over te gaan. Het maken van een app specifiek voor native iOS heeft veel voordelen, we zetten er een paar op een rijtje:

  • Betere app prestaties
  • Ultieme gebruikerservaring
  • Prachtig UI & UX design
Native app

In-house developers

Jouw app in-house ontwikkeld door gespecialiseerde developers van eigen bodem.

Bekijk ons team

Gebruiker = key

Bij onze app designs staat de ervaring van de gebruiker centraal. Een succesvolle app staat met het design.

UI & UX design

Divers portfolio

Van native apps tot PWA's, wij kunnen elk type app voorzien van een design wat past bij jouw doelstellingen.

Bekijk ons portfolio

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

“Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!”

Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR

Bekijk dit project
Coffee IT Team

APP VOOR DE IPHONE LATEN MAKEN

Wil jij voor je onderneming een app voor iPhone laten maken? Met een app wat specifiek gemaakt is voor iOS waarborg je de beste kwaliteit en mogelijkheden voor de app. Tijdens het ontwikkelproces begeleiden wij jouw plan van concept idee tot app realisatie. 

Onze developers ontwerpen een iOS app die optimaal is afgestemd op de eindgebruiker. Hierbij houden wij rekening met meerdere facetten zoals UI en UX design.

Als innovator op het gebied van iOS app ontwikkeling gebruiken wij de laatste technieken zoals SwiftUI of iPadOS. Dit resulteert in een unieke app, minder bugs en een langdurige levensspanne.

Van conceptfase tot release zijn wij een betrokken ontwikkelpartner. Dit houdt in dat wij meedenken, onafhankelijk advies leveren en kunnen helpen met het positioneren van de app.

BEKIJK EENS ONZE PROJECTEN

Van native apps tot whitelabel tot PWA’s, wij kunnen elk type app ontwikkelen, in beheer nemen en optimaliseren.

WIJ WERKEN VOOR

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek