iOS APP ONTWIKKELAAR

Jouw doelgroep optimaal bedienen met een intuïtieve iOS app? Als ervaren iOS app ontwikkelaar hebben wij een passie voor goed werkende techniek, strak app-design en winstgevende app-oplossingen. Wij hebben een duidelijke missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Oftewel, apps die lekker werken en precies doen wat ze moeten doen.

Benieuwd welke iOS apps wij voor Roompot, KLM en Deloitte hebben ontwikkeld?

Bekijk onze portfolio
iOS App ontwikkelen

Gebruik de kracht van een native iOS app

Een iOS app noemen wij ook wel een native app. Dit betekend dat de applicatie gebruik maakt van alle kracht en functionaliteiten die het iOS apparaat te bieden heeft.

Ik wil een app laten maken

Swift: krachtige programmeertaal voor iOS

Al onze native applicaties worden gebouwd in de krachtige Swift programmeertaal. Dit zorgt ervoor dat de app gebruik kan maken van de volledige capaciteit van de device.

Succesvol design

Naast de technische prestaties is het design essentieel voor een succesvolle iOS app. Een optimale gebruikerservaring zorgt ervoor dat de gebruiker de app sneller integreert in zijn dagelijkse leven.

ONTMOET iOS ONTWIKKELAAR DEVA EN DE REST VAN HET iOS ONTWIKKEL-TEAM

over ons

App verdienmodel

Als technisch partner denken we graag mee over een slim verdienmodel, snelle return on investment en succesvolle livegang.

Neem contact op

Apple gebruikers

Wij focussen ons altijd op de eindgebruiker tijdens het ontwikkelproces, zodat de app meerwaarde biedt.

Ons ontwikkelproces

iOS chirurgen

Ons iOS development team opereert als een geoliede machine. Wij ontwikkelen in sprints van twee weken en leveren resultaat binnen de beoogde planning.

Ontmoet het team

iOS APP ONTWIKKELAAR COFFEE IT

Wij ontwikkelen onze iOS apps met Swift en SwiftUI. Ons team creëert toekomstbestendige apps met de beste gebruikerservaring. Apple hanteert strenge richtlijnen voor apps die aangeboden worden in de Apple App Store: die van ons zijn nog strenger.

Native app iOS & Android, Internet of Things. KLM en Bagtag

BAGTAG(NATIVE iOS APP)

Gemak, innovatie en design zijn speerpunten bij het ontwikkelen van een app die toekomstbestendig is. Zo ook bij ‘BAGTAG’, het elektronische bagagelabel. Deze native iOS app maakt het mogelijk om online je koffer in te checken, waar je ook bent. De app maakt gebruik van nieuwe technologie zoals BLE en is gekoppeld aan een encrypted bagagelabel.

Wist je dat: BAGTAG jaarlijks veel papier bespaard? Hier lees je waarom

Bekijk de casus

HYMER(NATIVE iOS APP)

Een native iOS app die onvergetelijke reizen creëert voor de klanten van het luxe-segment Hymer campers. De Hymer FREEONTOUR app is intuïtief ontworpen en bevat alle functies om de beste reisgenoot te zijn voor elke kampeervakantie.

Bekijk de casus
Recreatie app Freeontour
de voordelen van een native iOS app

VOORDELEN VAN EENAPP SPECIFIEK VOOR APPLE

  • Gebruikers van Apple zijn merktrouw en besteden meer
  • Voldoet aan de scherpe richtlijnen van de Apple App Store
  • Compatibiliteit met alle Apple devices (iPad, iPhone etc)
  • Er werkt altijd een senior iOS ontwikkelaar aan jouw app
  • Integreer complexe technieken zoals spraakassistent en voice

Als iOS app ontwikkelaar hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met het ontwikkelen van iPhone, iPad en Apple Watch applicaties voor ons brede scala aan opdrachtgevers. Wij ontwikkelen iOS apps voor uiteenlopende doeleinden en industrieën waaronder Gezondheid & Zorg en Telecom

MEER WETEN OVER iOS APPLICATIE ONTWIKKELING?

Onze iOS ontwikkelaars ontwikkelen apps voor de meest gangbare Apple devices vanaf iOS 11.3 en hoger. Hieronder vallen: de iPhone 11 (Pro), iPhone Xs (Max), iPhone Xr, iPhone X, iPhone 8, iPhone 7 en iPhone 6s. 

Ben je zo enthousiast geraakt na het lezen van deze pagina en wil je bij ons team van iOS ontwikkelaars komen werken? Wij hebben op dit moment een iOS developer vacature open staan. Solliciteer via de pagina en wie weet bouw jij binnenkort samen met ons aan toffe en complexe apps voor Apple!

De kosten voor het laten maken van een iOS app zijn volledig afhankelijk van de complexiteit van de app en de gewenste functionaliteiten. Het is daarom lastig om een ‘standaard’ prijsopgave voor iOS apps te geven. Al onze apps zijn maatwerk, op basis van de gewenste functies en technieken geven wij een maatwerk offerte. In deze offerte zijn alle onderdelen en functies voorzien van een prijs, zo weet je precies wat het ontwikkelen van de iOS app kost. Wil je een prijsopgave ontvangen voor jouw concept? Neem dan contact op!

Heb je een al een (eigen) iOS app en staat deze op het punt om gelanceerd te worden in de Apple App store? Bekijk dan deze pagina waar wij stap voor stap uitleggen hoe je een developer account aanmaakt voor het publiceren van een app in de Apple Store.

“Apple is modern, cutting edge en gebruiksvriendelijk. Dit zijn aspecten die ik ook terug zie in de iOS apps die wij ontwikkelen voor onze klanten. Elk nieuw project is als een soort puzzel: je probeert de meest intuïtieve en slimme oplossing te bedenken voor het probleem”.

Deva Vrijma , iOS ontwikkelaar bij Coffee IT

iOS ontwikkelaars bij Coffee IT

BEKIJK ONZE SWIFT APPS

Fabian Commercieel directeur Coffee IT

NEEM CONTACT OP

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek
Fabian Commercieel directeur Coffee IT