iOS ontwikkelaar

Jouw doelgroep optimaal bedienen met een intuïtieve iOS app? Als ervaren iOS ontwikkelaar hebben wij een passie voor goed werkende techniek, strak app-design en winstgevende app-oplossingen. Wij hebben een duidelijke missie: complexe problemen vertalen naar intuïtieve oplossingen. Oftewel, apps die lekker werken en precies doen wat ze moeten doen.

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op

Gebruik de kracht van een native iOS app

Een iOS app noemen wij ook wel een native app. Dit betekend dat de applicatie gebruik maakt van alle kracht en functionaliteiten die het iOS apparaat te bieden heeft.

Ik wil een app laten maken

Swift: krachtige programmeertaal voor iOS

Al onze native applicaties worden gebouwd in de krachtige Swift programmeertaal. Dit zorgt ervoor dat de app gebruik kan maken van de volledige capaciteit van de device.

Succesvol design

Naast de technische prestaties is het design essentieel voor een succesvolle iOS app. Een optimale gebruikerservaring zorgt ervoor dat de app sneller integreert in het dagelijkse leven van de gebruiker.

Jouw app idee bespreken met een expert?

Jouw app idee bespreken met een expert?

Onze app experts Fabian en Marthijn staan voor je klaar. In een vrijblijvend adviesgesprek van 30 minuten nemen we de tijd om jouw app idee te bespreken. Want jij hebt het idee en wij de technische “know how”. Samen kijken we naar de mogelijkheden en nemen je mee in het hele ontwikkelproces.

App verdienmodel

Als technisch partner denken we graag mee over een slim verdienmodel, snelle return on investment en succesvolle livegang.

Neem contact op

Apple gebruikers

Wij focussen ons altijd op de eindgebruiker tijdens het ontwikkelproces, zodat de app meerwaarde biedt.

Ons ontwikkelproces

iOS chirurgen

Ons iOS development team opereert als een geoliede machine. Wij ontwikkelen in sprints van twee weken en leveren resultaat binnen de beoogde planning.

Ontmoet het team

Wat klanten over ons zeggen:

"Ik ben erg tevreden over de app die Coffee IT voor ons aan het ontwikkelen is. De samenwerking verloopt goed en deadlines worden netjes gehaald. Ik kijk enorm uit naar het eindresultaat!".

Nienke - Prijsvrij Vakanties

Bekijk alle reviews
Prijsvrij

iOS app ontwikkelaar Coffee IT

Wij ontwikkelen onze iOS apps met Swift en SwiftUI. Ons team creëert toekomstbestendige apps met de beste gebruikerservaring. Apple hanteert strenge richtlijnen voor apps die aangeboden worden in de Apple App Store: die van ons zijn nog strenger.

BAGTAG(Native iOS app)

Gemak, innovatie en design zijn speerpunten bij het ontwikkelen van een app die toekomstbestendig is. Zo ook bij ‘BAGTAG’, het elektronische bagagelabel. Deze native iOS app maakt het mogelijk om online je koffer in te checken, waar je ook bent. De app maakt gebruik van nieuwe technologie zoals BLE en is gekoppeld aan een encrypted bagagelabel.

Wist je dat: BAGTAG jaarlijks veel papier bespaard? Hier lees je waarom

Bekijk de casus

In-lite(Native iOS app)

Een native iOS app die gebruikers waar dan ook totale controle over hun in-lite tuinverlichting biedt. De in-lite app is intuïtief ontworpen en is een nieuw niveau van gebruiksgemak voor tuinverlichting.

Bekijk de casus

Voordelen van eenapp specifiek voor Apple

  • Gebruikers van Apple zijn merktrouw en besteden meer
  • Voldoet aan de scherpe richtlijnen van de Apple App Store
  • Compatibiliteit met alle Apple devices (iPad, iPhone etc)
  • Er werkt altijd een senior iOS ontwikkelaar aan jouw app
  • Integreer complexe technieken zoals spraakassistent en voice

Als iOS app ontwikkelaar hebben wij bij Coffee IT ruime ervaring met het ontwikkelen van iPhone, iPad en Apple Watch applicaties voor ons brede scala aan opdrachtgevers. Wij ontwikkelen iOS apps voor uiteenlopende doeleinden en industrieën; van complexe crypto apps tot aan impactvolle zorgapps.

Meer weten over iOS applicatie ontwikkeling?

Onze iOS ontwikkelaars ontwikkelen apps voor de meest gangbare Apple devices vanaf iOS 13 en hoger. Hieronder vallen alle modellen nieuwer dan de iPhone 8.

Ben je zo enthousiast geraakt na het lezen van deze pagina en wil je bij ons team van iOS ontwikkelaars komen werken? Wij hebben op dit moment een iOS developer vacature open staan. Solliciteer via de pagina en wie weet bouw jij binnenkort samen met ons aan toffe en complexe apps voor Apple!

De kosten voor het laten maken van een iOS app zijn volledig afhankelijk van de complexiteit van de app en de gewenste functionaliteiten. Het is daarom lastig om een ‘standaard’ prijsopgave voor iOS apps te geven. Al onze apps zijn maatwerk, op basis van de gewenste functies en technieken geven wij een maatwerk offerte. In deze offerte zijn alle onderdelen en functies voorzien van een prijs, zo weet je precies wat het ontwikkelen van de iOS app kost. Wil je een prijsopgave ontvangen voor jouw concept? Neem dan contact op!

Heb je een al een (eigen) iOS app en staat deze op het punt om gelanceerd te worden in de Apple App store? Bekijk dan deze pagina waar wij stap voor stap uitleggen hoe je een developer account aanmaakt voor het publiceren van een app in de Apple Store.

“Apple is modern, cutting edge en gebruiksvriendelijk. Dit zijn aspecten die ik ook terug zie in de iOS apps die wij ontwikkelen voor onze klanten. Elk nieuw project is als een soort puzzel: je probeert de meest intuïtieve en slimme oplossing te bedenken voor het probleem”.

Deva Vrijma , iOS ontwikkelaar bij Coffee IT

iOS ontwikkelaars bij Coffee IT

Bekijk onze iOS apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek