BEYONDDUTCH

Native app, TV app |  Video on demand

WithLove Streaming app

HET NIEUWE STREAMEN

Samen met BeyondDutch hebben wij gekeken hoe de ervaring van Video on Demand kijkers optimaal ingericht kan worden. Met de ontwikkeling van deze app voor niche videoplatformen wordt een optimale user experience gerealiseerd én is een sterke strategie uitgedacht voor de toekomst van BeyondDutch.

Opdrachtgever: BeyondDutch
Industrie: Streamingsdiensten


Diensten: UI & UX design, development, doorontwikkeling en onderhoud

CHANGING THE FUTURE OF STREAMING

2 KANALEN, EEN APP

Door een whitelabel app te ontwikkelen hebben wij op een efficiënte wijze twee apps voor BeyondDutch ontwikkeld. Beide apps hebben een volledig eigen interface en huisstijl.

Dit on-demand kanaal is een romantische streamingdienst vol met romcoms, drama’s en de beste comedies.

New Faith Network

Dit on-demand kanaal slaat een brug tussen het geloof en het dagelijks leven. Het New Faith Network is het grootste Nederlandse on-demand platform van christelijke films en video’s.

EEN KANAAL VOOR IEDERE DOELGROEP

Een interactieve online streaming app waarbij klanten zelf bepalen wat ze zien en op welk gewenst moment. De BeyondDutch apps die wij bij Coffee IT hebben ontwikkeld introduceren professionele Video on Demand services waarbij de klant centraal staat.

Meer over app design
Ducht channels streaming dienst app
Waarom Whitelabel app?

WAAROM EEN WHITELABEL APP?

Door eerst een whitelabel app te ontwikkelen kunnen we makkelijker later meerdere soortgelijke apps ontwikkelen voor BeyondDutch. Op deze manier kunnen wij de ‘basis app’ gemakkelijk rebranden naar meerdere apps met verschillende huisstijlen.

Naast de whitelabel app ontwikkelde Coffee IT meerdere streaming apps voor BeyondDutch. Deze zijn beschikbaar op Android TV, tvOS, WebOS en TizenOS.

Meer over TV streaming apps

“Coffee IT heeft in de afgelopen maanden een topprestatie neergezet. Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps..”

– Wouter van Eldijk, BeyondDutch

Meer reviews

STREAMEN VANAF EEN SMARTPHONE

Gebruikers kunnen tegelijkertijd casten naar Chromecast’s en browsen door de app. Verder zijn er verschillende features ingebouwd voor een optimale user experience. Denk hierbij aan het personaliseren van de app door favorieten toe te voegen of de optie om suggesties te krijgen op basis van het kijkgedrag.

BEYONDDUTCH IN DE MEDIA

Bekijk onze apps

Contact Coffee IT

Neem contact op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek

CONTACT

Heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.

vrijblijvend adviesgesprek