Op zoek naar high performance teamwork

Indrukwekkende resultaten, optimalisatie van communicatie en verbetering van algehele effectiviteit binnen teams – Deloitte haalt het maximale uit teamsamenwerking met een HPT-framework.

deloitte app coffee it

Droom

Deloitte, aanbieder van financiële en zakelijke dienstverlening, wilde hun teamsamenwerking naar een hoger niveau tillen. Hun droom? Het maximale uit deze samenwerking halen met het High performance teams framework.

Oplossing

Deze droom resulteerde in een hybride app en web platfrom/dashboard waarin het HPT-framework is geïntegreerd. De app ondersteunt het samenwerkingsproces digitaal en geeft zowel de deelnemers als de HR-managers unieke inzichten. Ook stimuleert de app strategisch denken en teaminteractie.

Een unieke digitale oplossing

De Deloitte app biedt de mogelijkheid om de focus te leggen op team­samenwerking en maatwerk te bieden aan haar klanten. Het raamwerk stelt gebruikers in staat om snel een team te leiden, groots te denken en ideeën te genereren. Dit zijn allemaal elementen die belangrijk zijn voor het bewerkstelligen van verandering binnen strategische planning.

App idee overleggen?
Praat met Job!

De cijfers spreken voor zich

Educatie apps worden steeds populairder. En dit is niet gek. Ze maken geven onderwijs een leuke, interactieve wending. Bekijk hieronder de impact van onze apps.

20-25%

Verbetering in teamprestatie *gitnux 2023

deloitte team verbetering coffee it

Beschikbaar voor alle Deloitte klanten

"Studenten maken per jaar meer dan 500.000 examenvragen."

Klantenbeoordeling

9+

244.00

medewerkers wereldwijd

Projects

150+ apps online

App downloads

5+ miljoen

Dit zeggen klanten

Elke ontwikkeling is een stukje co-creatie. Allemaal vanuit de gezamenlijke missie: Realizing digital dreams. Lees waarom wij worden beoordeeld met een 9+.

“Levert professioneel werk en communiceert goed”

Guilherme Luttikhuizen dos Santos

ExamenOverzicht

Technische uitdaging

Het realiseren van een technologisch geavanceerde applicatie die niet alleen gebruiksvriendelijk is, maar ook ontworpen is om feedback over teamdynamiek te verzamelen en interactie te stimuleren, brengt aanzienlijke technische uitdagingen met zich mee. Een voorbeeld hiervan is het visualiseren van verschillen datastromen naast elkaar om zo de juiste conclusies te kunnen trekken. Dit omvat de noodzaak van real-time interactie, strikte naleving van gegevensprivacy- en beveiligingsnormen, en een naadloze integratie met bestaande systemen. Daarnaast is het een whitelabel app. Dit betekent dat het platform eenvoudig te personaliseren is per klant van Deloitte.

E-learning. Elke dag slimmer.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.