koninklijke landmacht icon

Commandovoering met een digitale twist

Een online platform van de Koninklijke Landmacht dat informatie over Commandovoering toegankelijk maakt voor onderofficieren. Hier vinden ze ondersteuning tijdens hun opleiding en kunnen ze hun kennis opfrissen.

ministerie van defensie web app coffee it

Droom

Binnen de Koninklijke Landmacht is het proces van commandovoering essentieel en vereist regelmatige herhaling. De huidige methode van herhaaldelijk bestuderen van informatiekaarten is inefficiënt en biedt weinig diepgang. De droom van Defensie is een omgeving die deze informatie makkelijk leesbaar en begrijpelijk maakt voor onderofficieren.

Oplossing

Een webapplicatie met heldere informatie en educatieve video's die bijgedragen aan het verbeteren van het opleidingstraject voor talloze militairen in opleiding en onderofficieren. Dankzij deze educatieve app kunnen zij de concepten van Commandovoering beter begrijpen en behouden, waardoor ze de kennis effectiever kunnen toepassen.

Een lichtgewicht web app: flexibel, efficiënt & schaalbaar

Deze educatieve app is een lichtgewicht web app, specifiek ontworpen voor het overbrengen van informatie. Doordat het gebouwd is in HUGO, is de app flexibel en schaalbaar. Hierdoor kan het gemakkelijk worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra informatie. Wat deze oplossing uniek maakt, is dat het zo aanpasbaar is dat het relatief eenvoudig kan worden toegepast op andere onderwerpen en sectoren binnen defensie.

App idee overleggen?
Praat met Job!

De cijfers spreken voor zich

Deze web app van de Koninklijke Landmacht draagt bij aan een verbeterde leerervaring. Om deze reden nemen educatie apps behoorlijk toe in populariteit. Bekijk hieronder de impact.

19.000

onderofficieren bij Defensie

commandovoering defensie web app
prowise ipad digitaal leren coffee it

100+
educatieve video's

"Studenten maken per jaar meer dan 500.000 examenvragen."

Klantenbeoordeling

9+

At your service

Recruitment en opleiden is de grootste uitdaging binnen defensie

Projects

150+ apps online

App downloads

5+ miljoen

Dit zeggen onze opdrachtegevers

Lees hieronder waarom wij beoordeeld worden met een 9+.

"Coffee IT heeft zich tijdens het gehele proces een betrouwbare partner getoond. Ze hebben veel technische kennis in huis en denken van begin af aan actief met je mee."

Elwin Spoel

De Lerende Ambtenaar

De Lerende ambtenaar app

Overwinning van uitdagingen

Een van de belangrijkste technische uitdagingen bij de ontwikkeling lag in het ontwerpen van de app met het oog op onderhoud, vooral voor gebruikers met beperkte technische kennis. Het was essentieel om een gebruiksvriendelijke interface en een solide architectuur te ontwikkelen die niet alleen de huidige behoeften van de gebruikers aanpakten, maar ook gemakkelijk te onderhouden waren op de lange termijn. Dit vereiste zorgvuldige planning en voortdurende evaluatie om een ​​soepele werking van de app en bevredigende gebruikerservaring te waarborgen.

E-learning. Elke dag slimmer.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.