de lerende ambtenaar web app

Digitale kennisdeling voor ambtenaren

De Lerende Ambtenaar is een web-based digitale leeromgeving voor overheidsprofessionals waar kennisdeling centraal staat.

de lerende ambtenaar educatie app

Droom

Door de veranderende informatie- en netwerksamenleving is de functie van de ambtenaar in de afgelopen jaren compleet aangepast. De droom van De Lerende Ambtenaar? Overheidsprofessionals in de publieke sector met elkaar en de actualiteit verbinden, zodat ze zichzelf kunnen blijven ontwikkelen.

Oplossing

Een op maat gemaakte deze digitale leeromgeving opgebouwd vanuit de behoefte van de leergierige ambtenaar. Zo is het gemakkelijk om met andere ambtenaren kennis te delen. Overheidsprofessionals kunnen zich doorontwikkelen met masterclasses, themasessies en open intervisies.

de lerende ambtenaar kennisvideo

Kennisdeling staat centraal

De Lerende Ambtenaar is de educatieve leeromgeving voor ambtenaren in heel Nederland. Elke ambtenaar kan zijn leerweg bepalen met een gepersonaliseerd dashboard. “Kennis delen doen we samen” staat centraal. Elke gebruiker wordt op de hoogte gehouden van nieuwe content binnen zijn werkveld en kunnen organisaties leerdoelen stellen voor teams en individuele ambtenaren. Met leermethodes zoals intervisie, masterclasses en videopodcasts biedt De Lerende Ambtenaar de perfecte omgeving voor elke organisatie in de publieke sector.

App idee overleggen?
Praat met Job!

De cijfers spreken voor zich

De Lerende Ambtenaar is onderdeel van Certus Groep. Deze educatie app maakt grote impact in het publieke domein, en dat is te zien aan de cijfers.

36.000+

online kennisvideo's bekeken

prowise digitaal leren coffee it
prowise ipad digitaal leren coffee it

100+
informatieve video's en opleidingen  

"Studenten maken per jaar meer dan 500.000 examenvragen."

Klantenbeoordeling

9+

de lerende ambtenaar beoordeling

Tientallen

tevreden gemeenten  

Projects

150+ apps online

App downloads

5+ miljoen

Dit zegt De Lerende Ambtenaar

Van concept en design tot ontwikkeling en onderhoud. Wij zijn jouw partner. Lees hieronder waarom wij beoordeeld worden met een 9+.

"Coffee IT heeft zich tijdens het gehele proces een betrouwbare partner getoond. Ze hebben veel technische kennis in huis en denken van begin af aan actief met je mee."

Elwin Spoel

De Lerende Ambtenaar

De Lerende ambtenaar app

Snel en klaar voor miljoenen gebruikers

De Lerende Ambtenaar is een React based web app dat voor iedere gebruiker bereikbaar is in de browser; op smartphones; tablets en computers. Naast het voordeel van een efficiënt ontwikkelproces hoeft de gebruiker niks te installeren, wat zorgt voor een lage instapdrempel.

De front-end is responsive zodat hij op elk scherm correct functioneert. Daarbij is het een Progressive web app. Dit zorgt ervoor dat vrijwel de gehele front-end direct wordt geladen, zodat de navigatie snel en soepel aanvoelt. De back-end is geschreven met Node.JS en heeft een micro-service architectuur. Oftewel: de digitale leeromgeving is klaar voor miljoenen gebruikers.

E-learning. Elke dag slimmer.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.