Direct op de koffie?

Heeft u een idee met betrekking tot een iPhone app en wilt u deze laten ontwikkelen? Coffee IT is een betrokken app ontwikkelaar die u graag verder helpt. Wij hebben ruime ervaring met de ontwikkeling van iPhone apps. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij zowel een native als hybride app voor u realiseren. Wij werken met specialisten op het gebied van (UI & UX) design, development, en app marketing. Hierdoor kunnen wij u begeleiden in het gehele traject van A tot Z.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden omtrent de ontwikkeling van uw iPhone app? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

iPhone app maken


Coffee IT is de aangewezen partij als het gaat om het maken van iPhone apps. Door onze kennis en aantoonbare expertise op het gebied van iOS app ontwikkeling zijn wij in staat een succesvolle iPhone app te ontwikkelen. Indien gewenst kunnen wij het concept tevens uitbreiden naar bijvoorbeeld de Apple iPad of andere platformen zoals Android of iOS. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van zowel hybride als native app ontwikkeling. Met ons gedreven team van app bouwers kunnen wij apps maken voor zowel smartphones als tablets.

Voordat wij beginnen met de ontwikkeling van uw iPhone app gaan we met u in gesprek om de mogelijkheden in kaart te brengen. Uw wensen en doelstellingen staan hierbij centraal. Onze ervaring leert dat opdrachtgevers over onvoldoende kennis beschikken om goede doordachte keuzes te maken. Wij helpen u graag met het maken van essentieel keuzes in het ontwikkelproces. Bij Coffee IT kunt u gedegen advies verwachten met betrekking tot het budget, planning en scope voor de iPhone app ontwikkeling.

Wilt u meer weten over het ontwikkelen van een iPhone app? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Neem contact op
iPhone app ontwikkelen

App ontwerp & UX design

Met een goed uitgedacht concept en gebruiksvriendelijk ontwerp staat de basis van een succesvolle iPhone app. Op basis van uw wensen en input gaan onze developers aan de slag met het functionele en technische ontwerp van uw iPhone app. Wij zijn op de hoogte van de laatste richtlijnen van Apple en trends op het gebied van UI (user interface) en (user experience) UX design. Hierdoor kunnen wij een gebruiksvriendelijk iOS design realiseren.

iPhone app ontwikkeling

Nadat het concept is uitgewerkt beginnen onze ontwikkelaars aan de technische realisatie van uw iPhone app. Een app voor de iPhone wordt ontwikkeld voor iOS. Zoals u van een gedegen app ontwikkelaar mag verwachten waarborgen wij de kwaliteit van de code. Bugs worden vroegtijdig opgespoord en opgelost. Hierdoor bespaart u kosten op onderhoud en eventuele updates van uw app. Wij ontwikkelen altijd met oog op de toekomst.

App Store Marketing

Nadat uw iPhone app is ontwikkeld wordt deze gelanceerd in de Apple App Store. Uw app is vanaf dit moment te downloaden voor alle gebruikers. Wij zorgen er samen met u voor dat uw app opvalt en goed zichtbaar is in de App Store (ASO). Wij stellen een goed doordacht marketingplan voor u op en voeren deze strategie tevens voor u uit. Op deze wijze zorgen wij voor relevante downloads en actieve gebruikers voor uw iPhone app.

iPhone app door Coffee IT laten maken

iPhone app laten ontwikkelen door Coffee IT


iPhone app ontwikkelaar is de aangewezen partij als het gaat om de ontwikkeling van een succesvolle applicatie. Wij hebben de nodige ervaring en kennis om uw idee te vertalen naar een succesvolle iPhone app. Wij zijn een betrokken partner en denken graag met u mee omtrent het concept en de eventuele verdienmodellen. Waar nodig voorzien wij u van vrijblijvend advies. Zoals u van een ervaren app bouwer mag verwachten begeleiden wij u in alle fases van het ontwikkelproces; van het concept en ontwerp tot de distributie en promotie in de App Store.

  • Ontwikkelt kwalitatieve (native) iPhone apps
  • Denkt graag met u mee over uw idee en concept
  • Treedt op als expert én adviseur
  • Betrokken app bouwer gericht op resultaat
  • Stelt uw (bedrijfs)doelen altijd voorop
  • Ontwikkelt met het oog op de toekomst
  • Ervaring met iOS design, ontwikkeling en marketing

De kosten voor de ontwikkeling van een iPhone app


Wilt u een iPhone app laten ontwikkelen? Dan bent u ongetwijfeld benieuwd naar kosten voor de ontwikkeling van een iPhone app. Het is echter lastig om direct antwoord te geven op deze vraag. De ontwikkelkosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren. Dient uw app alleen geschikt te zijn voor een iPhone of dient deze ook op de iPad gedownload kunnen worden? Wilt u alleen een app voor iOS of dient deze ook voor andere platformen zoals Android of Windows Phone geschikt te zijn. Daarnaast zijn de functionaliteiten zoals login systemen, push notificaties, app analytics, API’s, etc. van invloed op de daadwerkelijke prijs. In de regel kan worden gesteld dat de kosten voor een iPhone app variëren tussen de € 2.500,- tot meer dan € 100.000. Bent u benieuwd wat de ontwikkeling van uw iPhone app gaat kosten? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden binnen uw budget.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger