Direct op de koffie?

Coffee IT is de aangewezen ontwikkelpartner als het gaat om het ontwikkelen van een iPad app. Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van apps voor tablets. Wij zijn een betrokken ontwikkelaar die u graag helpen een succesvolle app te realiseren. Wij kunnen voorwel de iPad als iPhone een app bouwen. Naast iOS apps ontwikkelen we tevens apps voor Android en Windows Phone. Afhankelijk van uw wensen realiseren we een hybride of native applicatie voor een iPad of tablet. Wij treden op als expert en adviseur en begeleiden u in het hele ontwikkelproces; van het concepting en (UI & UX) design tot de ontwikkeling en distributie van uw iPad app.

Bent u benieuwd wat Coffee IT voor u kan betekenen met betrekking tot de ontwikkeling van een iPad app? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

iPad app bouwer nodig?


Bent u op zoek naar een resultaatgerichte app ontwikkelaar die u kan voorzien in een krachtige iPad app? Maak dan kennis met app bouwer Coffee IT. Ons gedreven team is in staat om een succesvolle app voor u te realiseren. Wij hebben onder andere ervaring met apps voor de iPad en iPhone, maar ook met apps voor Android smartphones en tablets. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij voor één of meerdere platformen een app maken die bijdraagt aan het behalen van uw doelstellingen.

Als ervaren iPad app maker kunnen wij zowel hybride als native apps realiseren. Wij adviseren u graag wat voor u het beste is. Onze ervaring leert dat opdrachtgevers over onvoldoende kennis beschikken om goede doordachte keuzes te maken. Daarom kunt u van ons verwachten dat wij pro-actief met u meedenken. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuzes met betrekking tot de planning, budgettering en scope voor de ontwikkeling van uw iPad app.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het ontwikkelen van een tablet of iPad app? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Neem contact op
ipad app ontwikkelen

App ontwerp & UX design

Ons team van developers is volledig op de hoogte van de laatste richtlijnen van Apple met betrekking tot het ontwerp van een iPad app. Daarnaast hebben zij kennis van de trends met betrekking tot UI (user interface) & UX (user experience) design. Hierdoor is ons team in staat een goed doordacht design op te leveren die overzichtelijk is en past bij de uitstraling van uw bedrijf of concept. Wanneer het concept en design goed in elkaar zit is de kans op succes aanzienlijk groter.

iPad app ontwikkeling

In deze fase van het app ontwikkeltraject gaan onze programmeurs aan de slag met de technische realisatie van uw iPad app. Door onze geavanceerde ontwikkeltools weten wij bugs vroegtijdig op te sporen en op te lossen. Coffee IT kan hierdoor een hoge kwaliteit van de code garanderen. Hiermee kan er achteraf worden bespaart op de kosten voor onderhoud en updates van uw iPad app. Goede prestaties hebben een positief effect heeft op de gebruikerservaring.

App Store Marketing

Zodra uw iPad app is uitgebracht in de App Store van Apple is het zaak om uw app te promoten zodat deze wordt gedownload. Wij stellen voor u een goed doordacht plan op en kunnen indien gewenst tevens de uitvoering verzorgen. Wij hebben ervaring met onder andere App Store Optimalisatie (ASO), SEO, SEA en social media. Door de inzet van de juiste kanalen kunnen wij het succes van uw iPad app vergroten door de aanwas van actieve gebruikers.

iPad app laten maken

Waarom uw iPad app laten ontwikkelen door Coffee IT?


Coffee IT is een ervaren app ontwikkelaar uit Utrecht die gespecialiseerd is in de ontwikkeling van iPad en tablets apps. Wij beschikken over de kennis die vereist is om uw wensen en ideeën te vertalen naar een krachtige iPad app. Wij zijn een betrokken ontwikkelpartner die graag met u meedenkt. Wij adviseren u graag over het concept en verdienmodellen zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Wij nemen in mee in het ontwikkeltraject van A tot Z. Van het concept en design tot de distributie en promotie van uw app.

  • Ontwikkelt kwalitatieve (native & hybride) iPad apps
  • Denkt graag met u mee over uw idee en concept
  • Gespecialiseerd in iPad app ontwikkeling
  • Betrokken app bouwer gericht op resultaat
  • Stelt uw (bedrijfs)doelen altijd voorop
  • Ontwikkelt tablet apps met het oog op de toekomst
  • Aantoonbare kennis in design, development en marketing

Wat kost het ontwikkelen van een iPad app?


Wanneer u overweegt om een iPad app te laten maken wilt u hoogstwaarschijnlijk weten wat de kosten zijn voor het ontwikkelen van een iPad app. Om een goed antwoord te kunnen geven op deze vraag is het van belang om uw wensen en doelen goed in kaart te hebben. De kosten voor de ontwikkeling van een app zijn namelijk van diverse factoren afhankelijk. Zo zijn de functionaliteiten zoals API koppelingen, login systemen, push notificaties, analytics van invloed op het kostenplaatje. Daarnaast heeft u wellicht behoefte om uw iPad app tevens uit te brengen op de Apple iPhone of andere tablets die bijvoorbeeld draaien op het Android besturingssysteem. Indien dit het geval is dient bijvoorbeeld een keuze te worden gemaakt tussen native en hybride app ontwikkeling. Wij adviseren u graag omtrent de mogelijkheden van iPad app ontwikkeling die past binnen uw budget. Neem daarvoor contact met ons op of vraag een offerte aan.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

NEEM CONTACT OP MET ONS

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT
App-ontwikkelaar-coffee-it-contact-fabian-giger