FREEONTOUR

De FREEONTOUR kampeer app verrijkt de ervaring van Hymer-klanten door reizen en trips onvergetelijk te maken.

reis app

Case Hymer reis app

Het uitgebreide arsenaal van merken van Hymer is net zo divers als de behoeften van de camper en caravan markt. Echter zijn alle klanten van Hymer op zoek naar de ultieme ervaring. Hymer biedt die ervaring en zet al jaren de marktstandaard, maar wil de ervaring verrijken met een reis-app. De FREEONTOUR app is hét beste reisgenootje voor jouw kampeervakantie.

Route kaart

Persoonlijke routes

Gebruikers hebben de mogelijkheid aanbevolen reizen te doen of er zelf een samen te stellen. Ook kunnen ze reizen van vrienden of familie doen.

Hymer campings

Campings

Met de Hymer kampeer app vinden gebruikers de béste campings op basis van hun voorkeuren en gps locatie.

Dagboek ervaringen

Dagboek

In de app kan eenvoudig een reisdagboek worden bijgehouden worden om ervaringen altijd achteraf nog eens op te halen of te delen.

Hymer, voluit Hymer Group, is een van de grootste producenten van verschillende merken campers en caravans. Dit Duitse bedrijf werd opgericht door Erwin Hymer in 1957. Voor Hymer spelen niet alleen kwaliteit, comfort, uitrusting, veiligheid en waardevastheid een belangrijke rol. De merktraditie en de drive voor innovatie zijn belangrijke factoren. Hymer zet de marktstandaard en is nu al bezig met de camper van de toekomst.

De oplossing

Hymer wil gebruikers de beste ervaring bieden, daarom is er bij de ontwikkeling gekozen voor de techniek van een native app. De app ondersteund diverse talen en maakt gebruik van de geolocatie van de gebruiker om relevante content te laten zien en automatisch een reisdagboek bij te houden.

Voor kampeerders van heel Europa

Campings en staanplaatsen door heel Europa. De Hymer app zorgt ervoor dat klanten altijd de beste campings bij de hand hebben. Kampeerders hebben de mogelijkheid campings te filteren op voorzieningen, ligging, gebruikersbeoordelingen om zo de best passende camping te vinden. Ook hebben ze de mogelijkheid inspiratie op te doen met de ‘uitgelichte reizen’ functionaliteit voor een leuke camping aan de Côte d’Azur. FREEONTOUR vereikt de ervaring van Hymer gebruikers door ze op de mooiste plaatsen te laten komen.

Campings op kaart
Free on tour app scherm

Dagboek en Sociale interactie

Met de FREEONTOUR app houden gebruikers een reisdagboek bij zonder moeite! Gebruikers kunnen hun ervaringen opnieuw beleven door herinneringen op te halen uit bezochte plaatsen, foto’s, logboekbestanden en door reacties van vrienden/familie of andere belangstellenden te krijgen. Bovendien heeft een dagboek leuke statistieken als de afstand van de camper of caravanreis, de lengte van de toer en langs welke Points of Interest zijn gespot. Ook hebben gebruikers de mogelijkheid een tour van een andere gebruiker te beleven door de GPS punten direct te importeren.

quote icon

 

Coffee IT has done an amazing job developing our new iOS app from scratch. Thorough and clear project management, good planning, good communication and great assertive responses throughout the project. We’ve found a trustworthy partner for all our future iOS (and Android) projects. Keep up the good work!

-Tom van Oorschot, CTO FREEONTOUR

Cross-selling Partners

De partners geven je unieke aanbiedingen voor unieke ervaringen die de tour kunnen verrijken. Gebruikers krijgen korting bij partners van FREEONTOUR als Philips en Fissler. Hiermee kunnen ze bijvoorbeeld een boot huren aan de kust, maar er zijn ook partners waarbij je online korting ontvangt. Om gebruik te maken van het partners moeten gebruikers zich eerst registreren. Op die manier vind er cross-selling plaats in de app.

Free on tour partners

Nu in de App Store

De FREEONTOUR reis app die wij hebben ontwikkeld voor Hymer is nu te downloaden in de App Store.

App Store

Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op