Bomenbezorgdtobusiness web app

Bomenbezorgd nu ook voor hoveniers

Eenvoudig online bomen bestellen voor hoveniers - samen met Bomenbezorgd hebben we deze digitale droom uitwerkt en een prachtig design gerealiseerd.

bomenbezorgd to business coffee it
bomenbezorgd app design coffee it

Droom

Bij BomenBezorgd kunnen particulieren eenvoudig online bomen bestellen en laten bezorgen. De visie strekte zich echter verder uit; de droom was een aparte, geoptimaliseerde omgeving voor hoveniers, waar ook zij moeiteloos hun bestellingen kunnen plaatsen voor hun eindklanten.

Oplossing

Samen met BomenBezorgd hebben we gebrainstormd en een helder beeld geschetst van hun unieke propositie en de gewenste toekomstige architectuur. Dit resulteerde in een prachtig, responsief design dat hun droom tot leven brengt. BomenBezorgd to Business werd een realiteit.

Door de bomen het bos zien

Het portaal is ontworpen voor hoveniers en is specifiek afgestemd hun op zakelijke behoeften. Via een web-app kan iedere hovenier het platform gebruiken, ongeacht het device. In het ontwerp kunnen inkoopprijzen van diverse producten gemakkelijk worden bekeken. Tegelijkertijd laat het platform ook de winstmarges zien en adviesprijzen voor klanten. Hoveniers kunnen profiteren vaste prijzen door middel van korting op de adviesprijs. Vervolgens volgen ze moeiteloos lopende projecten en regelen ze de facturatie. Het platform biedt flexibiliteit in de logistiek voor de levering van planten, of ze nu rechtstreeks op de projectlocatie of op het eigen adres van de klant worden afgeleverd. Kortom, het portaal biedt hoveniers een alles-in-één oplossing voor het effectief beheren van hun inkopen en projecten.

App idee overleggen?
Praat met Job!

De cijfers spreken voor zich

Bekijk hieronder de impact die onze apps hebben.

150+

apps ontwikkeld vanuit Utrecht

200+
responsieve designs gerealiseerd

"Studenten maken per jaar meer dan 500.000 examenvragen."

Klantenbeoordeling

9+

4+ miljoen

web-app gebruikers

Projects

150+ apps online

App downloads

5+ miljoen

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Elke ontwikkeling is een stukje co-creatie. Allemaal vanuit de gezamenlijke missie: Realizing digital dreams. Lees waarom wij worden beoordeeld met een 9+.

"Coffee IT heeft mij fantastisch geholpen met het ontwikkelen van mijn app Range. Creatief en heel flexibel. Communicatie loopt goed en snel..."

Dylan

Range App

Optimalisatie van orderbeheer

De uitdaging van deze droom ligt in het naadloos integreren met de backend om orderdata te beheren, en tegelijkertijd voldoende opties en controle te bieden aan accountmanagers die speciale orders moeten beheren. Onze unieke oplossing omvat een intelligente integratie met Pipedrive bovenop het bestaande, op particulieren gerichte systeem van BomenBezorgd. Dit stelt accountmanagers in staat om extra stap te zetten in de B2B-markt, waardoor ze efficiënter kunnen opereren en betere diensten kunnen leveren aan hun klanten.

Uitgelicht. Zo veel moois.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.