fruit in bedrijf icon

Fruit en groenten voor de jonge avonturiers

Altijd vers fruit en groenten op scholen en kinderopvangen? Met het nieuwe platform van Fruit in Bedrijf is bestellen nu net zo eenvoudig als een paar klikken.

fruit in bedrijf web app

Droom

Fruit in Bedrijf streeft naar een toekomst waarin elk kind in Nederland toegang heeft tot heerlijk vers fruit en knapperige groenten, zowel op school als in de kinderopvang. Hun droom? Een onlineomgeving, speciaal ontworpen om de bestelervaring voor scholen en kinderdagverblijven moeiteloos te maken. Kortom: gezonde keuzes die net zo eenvoudig zijn als een klik op een knop.

Oplossing

Een web app afgestemd die aansluit bij de wensen van Fruit in Bedrijf en hun doelgroep. Dankzij digitalisering van bedrijfsprocessen kan Fruit in Bedrijf niet alleen groeien, maar wordt ook de druk op de backoffice vermindert.

Onze designers hebben daarnaast een prachtige, responsive website gecreëerd terwijl de marketeers van Coffee Digital de invulling ervan hebben geleverd.

fruit in bedrijf website

Efficiënt bestellen en bezorgen

De web app berekent automatisch de meest optimale route voor bezorgers, wat resulteert in een verbeterde efficiëntie tijdens het rijden en een versnelling van het bezorgproces voor klanten. Het geautomatiseerde bestelsysteem biedt een naadloze oplossing waarbij organisaties en hun verschillende locaties moeiteloos bestellingen kunnen plaatsen voor vers fruit en groenten, die ook gemakkelijk herhaalbaar zijn. Met controle vanuit één omgeving stelt het platform Fruit in Bedrijf in staat om zelf prijzen en producten te beheren, facturen te versturen, bestel- en paklijsten in te zien, en bezorgroutes te plannen. Kortom, een alles-in-één oplossing voor optimale efficiëntie.

App idee overleggen?
Praat met Job!

De cijfers spreken voor zich

Fruit in Bedrijf is dé leverancier van fruit en groenten aan scholen en kinderopvangen in Nederland. En dat is te zien aan de cijfers.

450+

aangesloten organisaties

fruit in bedrijf web app
prowise ipad digitaal leren coffee it

Honderden
wekelijkse bestellingen

"Studenten maken per jaar meer dan 500.000 examenvragen."

de lerende ambtenaar beoordeling

Klantenbeoordeling

9+

Erkend

leverancier van Programma Schoolmaaltijden  

Projects

150+ apps online

App downloads

5+ miljoen

Dit zeggen onze opdrachtgevers

Van concept en design tot ontwikkeling en onderhoud. Wij zijn jouw partner. Lees hieronder waarom wij beoordeeld worden met een 9+.

"Ze zijn technisch sterk en hebben duidelijk een passie voor het bouwen van goede apps. Denken mee, werken hard en zijn flexibel."

Wouter van Eldrijk

DutchChannels

Slimme route, snelle hap

Het geautomatiseerde systeem van Fruit in Bedrijf sorteert de bestellingen van klanten automatisch op route, wat het eenvoudig maakt om efficiënt te pakken en bezorgen. Deze routes kunnen flexibel worden beheerd door Fruit in Bedrijf, waardoor ze snel kunnen inspelen op veranderingen en optimalisaties in de bezorgplanning. Dit zorgt niet alleen voor een soepel verloop van de leveringen, maar ook voor een snelle en betrouwbare service aan hun klanten.

Uitgelicht. Zo veel moois.

Neem contact op

Job staat voor je klaar.

Jouw app laten maken? Neem vrijblijvend contact op en ik help je graag verder.