Fool Your Friends

Een Trivia game app. Bluf, lieg en versla je vrienden en familie met deze trivia party game voor iOS en Apple TV.

Fool Your Friends game mobiel

Case

Een gezellige avond met vrienden en toch iets anders ondernemen dan Monopoly of Ganzenbord? Coffee IT vond de oplossing: een trivia party game app, voor iOS en Apple TV! Wie kan de beste antwoorden verzinnen voor deze maffe feiten? Kun jij de waarheid achterhalen tussen de leugens van je vrienden? Een hilarische avond gegarandeerd met deze trivia party game app: Fool your Friends.

Trivia Party

Verdien punten door de beste leugens te bedenken en door het juiste antwoord te kiezen. Speel tot wel acht spelers tegelijkertijd op één Apple TV. Alle spelers verbinden met de Apple TV via hun smartphone, tablet of laptop.

5000

gebruikers per maand

1100

games gestart

90000

vragen beantwoord

4.7

als beoordeling

Fool your Friends

Met de trivia game app speel je een spel om je vrienden voor de gek te houden. Eén spel speel je met vier mensen. Het concept is het zelfde als die van de Apple TV. Echter heeft de gebruiker nu 24 uur de tijd om te reageren en wordt hij herinnert aan openstaande spellen door midden van een notificatie.

Dus ook al zit je niet samen een biertje te drinken, je kan het spel altijd en overal doorspelen en je goedgelovige vrienden voor de gek houden. Fool your Friends!

Quiz vraag
Fool Your Friends Apple TV

Apple TV

Anders dan de naam doet vermoeden is Apple TV geen televisie apparaat of dienst die je kunt aanschaffen. Apple TV is een mediaspeler waarmee je content vanaf jouw iPhone kunt afspelen op je televisie. De mediaspeler is een klein zwart kastje dat verbinding maakt met WiFi en om die manier ook de content op de televisie laat afspelen. De Apple TV sluit jet met HDMI aan op je televisie en met WiFi connect je ‘m met jouw Apple device. Zo kan je eenvoudig vanaf jouw smartphone content op jouw televisie casten.

IOS app

Fool your Friends is een iOS app en geschikt voor alle devices die op dit platform draaien.

Fabian - Recruitment

Neem contact met ons op

Wil jij een app laten maken of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

CONTACT