Direct op de koffie?

Wilt u een iOS app te laten maken en bent u op zoek naar een betrouwbare iOS ontwikkelaar die uw wensen om kan zetten in werkende app oplossingen? Ga dan eens vrijblijvend met ons op de koffie, wij begeleiden u van het idee tot volwaardige mobiele applicatie. Daarnaast ondersteunen wij u in onderhoud en app optimalisatie.

Wij houden rekening met alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van iOS en kunnen u helpen met al uw iOS apps op: iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en meer. Tevens houden wij rekening met de eisen die vanuit Apple gesteld worden aan uw app en voorzien wij de volledige livegang van uw app.

Recente iOS projecten


Niet overtuigd? Neem een kijkje in ons recente werk.

Over iOS apps

Een native iOS app is het neusje van de zalm; de beste ervaring, de grootste ondersteuning en een fraaie interface zijn eigenschappen van een native iOS app. Echter is dit geen vereiste voor iedere app voor het iOS besturingssysteem, daarom bieden we je ook een hybride of webbased app aan. Dit kan natuurlijk in combinatie met de ontwikkeling van een Android app. Moeite met de juiste keuze voor techniek? Bekijk onze keuzegids met de verschillen tussen een native, hybride en web app.

Coffee IT treedt op als expert en neemt samen de verantwoordelijkheid een succesvol eindresultaat te creëren.

iOS app

iOS apps

Voor iPhone & iPad

Lees meer 

Android apps

Voor smartphones & tablets

Lees meer 

Windows apps

Voor Windows Phones

Lees meer 

Web apps

Voor (mobiele) browsers

Lees meer 

Voordelen iOS app

De voordelen van een iOS app


Dit zijn de voordelen van een iOS app:

Gebruiksvriendelijkheid

IOS apps staan gebruiksvriendelijk bekend. Optimale benutting van schermruimte en streng toezicht van Apple waarborgen dit.

Betalende gebruikers

IOS gebruikers zijn eerder bereid te betalen voor een app dan Android gebruikers. Daarom kan het slim zijn een betaalde app eerst uit te brengen op iOS. Lees meer over het verkennen van verdienmodellen voor een app.

Waarom Coffee IT als uw app ontwikkelaar?


Als app ontwikkelaar is Coffee IT gespecialiseerd in de ontwikkeling van iOS apps. Wij maken maatwerk app oplossingen voor alle platformen. Naast de technische ontwikkeling denken wij tevens met u mee omtrent het concept, design en marketing.

  • Ervaren iOS app ontwikkelaar
  • Applicaties met het oog op de toekomst
  • Behaalt uw bedrijfsdoelen en bereikt uw doelgroep
  • Transparant; geen addertjes onder het gras
  • Ontwikkelt native hybride en web voor iOS
  • Denkt met u mee als expert
Over app ontwikkelaar Coffee IT

App ontwerp & UX design


Natuurlijk staat de eindgebruiker in uw app centraal, daarom richten wij ons op de eindgebruiker. Zonder dat we de Apple richtlijnen uit het oog verliezen.


iOS ontwikkeling


Een mobiele app ontwikkel je niet voor het heden, maar voor de toekomst. Bij het ontwikkelen van een iOS app staat de kwaliteit van de code hoog in het vaandel.


App marketing


Uw iOS app aan de man brengen is voor Coffee IT geen enkel probleem. Wij zijn in staat een gedegen marketing plan op te stellen en uit te voeren.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op