Direct op de koffie?

Een echte iOS app heeft stijl en is gericht op de eindgebruiker. Wilt uw bedrijf een iOS app te laten maken en zijn jullie op zoek naar een betrouwbare iOS ontwikkelaar die jullie wensen om kan zetten in werkende app oplossingen? Ga dan eens vrijblijvend met ons op de koffie, wij begeleiden u van het idee tot volwaardige mobiele applicatie. Daarnaast ondersteunen wij u in onderhoud en optimalisatie.

Wij houden rekening met alle laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van iOS en kunnen u helpen met al uw iOS apps op: iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV en meer. Tevens houden wij rekening met de eisen die vanuit Apple gesteld worden aan uw app en voorzien wij de volledige livegang van uw app.

Over iOS apps

Een native iOS app is het neusje van de zalm; de beste ervaring, de grootste ondersteuning en een fraaie interface zijn eigenschappen van een native iOS app. Echter is dit geen vereiste voor iedere app voor het iOS besturingssysteem, daarom bieden we je ook een hybride of web app aan. Dit kan natuurlijk in combinatie met de ontwikkeling van een Android app. Moeite met de juiste keuze voor techniek? Bekijk onze keuzegids of neem contact op.

Coffee IT treedt op als expert en neemt samen de verantwoordelijkheid een succesvol eindresultaat te creëren.

iOS app

Waarom bij Coffee IT uw iOS app laten ontwikkelen?


  • Ervaren iOS app ontwikkelaar
  • Applicaties met het oog op de toekomst
  • Behaalt uw bedrijfsdoelen en bereikt uw doelgroep
  • Geen addertjes onder het gras, zoals intellectueel eigendom
  • Ontwikkelt native hybride en web voor iOS
  • Denkt met u mee als expert
Voordelen iOS app

De voordelen van een iOS app


Dit zijn de voordelen van een iOS app:

Gebruiksvriendelijkheid

IOS apps staan gebruiksvriendelijk bekend. Optimale benutting van schermruimte en streng toezicht van Apple waarborgen dit.

Betalende gebruikers

IOS gebruikers zijn eerder bereid te betalen voor een app dan Android gebruikers. Daarom kan het slim zijn een betaalde app eerst uit te brengen op iOS. Lees meer over het verkennen van verdienmodellen voor een app.

App ontwerp & UX design


Natuurlijk staat de eindgebruiker in uw app centraal, daarom richten wij ons op de eindgebruiker. Zonder dat we de Apple richtlijnen uit het oog verliezen.


iOS ontwikkeling


Een iOS app ontwikkel je niet voor het heden, maar voor de toekomst. Daarom vinden wij de kwaliteit van de code van groot belang.


App marketing


Uw iOS app aan de man brengen is voor Coffee IT geen enkel probleem. Wij zijn in staat een gedegen marketing plan op te stellen en uit te voeren.


Vragen


Heeft u vragen of twijfelt u nog? Wij staan u graag te woord. Of heeft u een project of idee en wilt u hierover de mogelijkheden bespreken? Laat het ons weten.

Neem contact op